Björk, eller?

Är på min ineffektiva sida, men de är inte meningen. De bara blir så ibland(?) Sover konstigt, vaknar och sover och vaknar. Smärtan i benet gör inte det lättare att vara glad när man redan är arg. Men nu ska jag inte tänka på mig!! Ska försöka minnas vad Lena-Margareta sa och göra imorgon till en bra dag. De är ju inte alla dagar enns mamma gifter sig.

Jag skrev för typ 2 sik sen att jag inte skulle tänka på mig själv, men kan bara inte sluta!! Såå, ska jag byta namn? Jag menar, Andersson, vad är de för jävla namn egentligen? Men då är frågan om Björk är bättre.. Ne va? Tänkte mig något som ingen annan heter, typ Björkdotter eller något men de är ju inte så snyggt de heller.. Tror de kostar pengar med, eftersom jag är över 18. (Eller?)

Får nog leva med att heta Andersson tills jag gifter mig (HAHAHA) Lär aldrig hända, som min mamma sa: "Tror du är lite för krävande att leva med!" Tack kära mor<3

GGGHHHAAAAAHH!!!!!!!!!!!!!

Jag hatar allt!!!!! Allt med kuk o göra!!! ALLA som har kuk kan gå och skärra av den jäveln för JAG HATAR ALLT SOM HAR MED KUK ATT GÖRA!!!!! Tycker inte om sex, tycker inte om dig, tycker inte om dig och hatar dig!!!!!!!!!!
Gå och sugkuk kukfaan!!!!!!

Västervik

Om någon undrar varför det är uppsatt "Till salu" skyltar över hela Västervik så är det så att en arbetsskadad förtidspansionerad föredetta husmäklare har kommit lös. Inget att vara orolig för!

Var i den stora staden västervik idag och gjorde ingenting. Så jag roade mig med att ha tråkigt!

Vem får inte komma in på systemet?




Hunden katten glassen, hunden kattan glassen!



Hittade en tvål som det var en kanin med ett kryss över. Har inte sett de förut faktiskt, men antar att man inte ska mata sin kanin med den.

Men liksom hur äckligt ser inte dehär ut?(!!!!!!) Grillad paprika på burk, konserverad paprika! Ser ut som nermensade tanponger i smutsigt kopparvattn!


Och vad ser detta ut som..? (Hihi) Kanske egentligen inte behöver skriva mer men..

...kunde inte låta bli!!

Sexundervisning i skolan, såklart

De regnar ju så läste västervikstidningen idag på morgonen som vanligt. Fastnade såklart på en artikel som handlade om sexundervisningen i skolan. Men jag hittar den inte på vt.se så jag kan inte klippa in den. Men överskriften lyder på sida 6 dagens tidning, 4 augusti 2010: Skolorna vill samarbeta med RFSU

Jan Ögren säger: "Det är viktigt att informationen inte slår ner som en blixt från klar himmel. Lärare måste först förbereda eleverna och sedan se till att det finns utrymme för efterarbete tillsammans med dem (RFSU) också"

Men vilken värld lever han i undrar jag då? Vi snakar högstadiet, "barn" mellan 13-16 år. Skulle sex komma som en blix från klar himmel? Tror inte de. Min lillebror är 12 och han skulle må mer än bra av lite sexuallkunskap. Om inte någon informerar dom små liven om sex och allt vad det innebär så går dom omkring och fantiserar i ovisheten. Jag känner att det då är bättre att man pratar öppet om det som en självklarhet. Dom är ju mycket i skolan och är det "helt naturligt" att prata om sex där så blir det mer naturligt hemma och de mår ju alla bra av.

Sen att de inte finns plats för sexollogi i skolplanen, i skolplanen finns det plats för de man gör plats för(!!!!) Jag tycker såhär:
*Ta bort bild och musik som obligatoriska ämnen, de är ett orättvist betygssystem och är man intresserad så kan man välja de på "elevens val" eller liknande.
*Gör idrott till ett bollfrit ämne och inrikta mer på hälsa tillsammans med hemkunskap (dagens ungdom är ju för feta)
*Lägg till sexollogi som obligatoriskt minst från årskurs 9, jag skulle hälst vilja att de kom in i årskusr 8.
*Och inga fjantiga tjej- och killgrupper. Så hade man de i 6:an när man pratade om mens. Alla mår bra av att höra de motsatta könet säga sitt. Och om man ska sära på tjejer och killar och prata sex, var ska homosexuella var då? Diskriminering! Gör inte skolan töntigare än den redan är!!!

Men vist ser den kursplanen bra ut!(?) Självklart ska de vara obligatoriskt med sexollogi även på gymnasiet, ALLA 3 åren! Så, go for it! RFSU borde vara mer i skolorna!!! Tummen upp!

Jag vet att jag har en dålig mobilkamera men ändå..




&




Men vist blir de bra?

Pannkakor

Hur ofta blir den första pannkakan bra liksom? Adrig! Men jag som inte kan laga mat, jag åstakom detta. Inte för att skryta, eller jo (haha) enbart för att skryta så blev ALLA bra!!

Sug på den ni!

Syskon är som smärta

Ingen kan väl bli lyckligare än mig när BH.n börjar bli för stor och en glipa mellan tuttarna börjar kicka fram! DE är lycka mina damer och herrar!!

Känner att jag börjar bli beroenda av att springa, minst en gång om dagen. Igår skulle jag inte gör de men mot kvällen kändes det som att jag glömt något. Så, spring spring spring! Bra är ju första tanken som kommer, men NEJ!! Fel! Smärta är nästa tanke!! Knäna, höfterna, ryggen = Ont! Men man får helt enkelt lära sig älska de med. Lite som sina syskon.. eller ibland lär man sig aldrg!! Tyvärr flyttar aldrig smärtan. De är väl okej om den skulle komma på besök ibland ett litet tag (precis som syskon) men den får inte stanna förlänge för då hittar man alla fel och kärleken försvinner!!

Men om man lär sig hur, när och vad man ska göra, då kan det gå!

Alla drömmer vi om lycka som att livet blev fel!

Winnerbäck, the one and only!

Ja, här sitter man då och lyssnar på Winnerbäck som ett misslyckat, bortglömt tidsfördriv. Men vem känner inte så ibland(?) Om jesus dog för våra synder ja, då lär han vara död!

Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik.
Mitt humör går som en menscykel, fast utan mens. Känner mig rikigt B, men vem gör inte de ibland(?) Gråa dagar skyndar aldrig på och de är något jag märker skarpt. De kan bli svårt att bli riktigt nöjd, de är så lätt att fantisera. Jo, men vist är de! Hur ska man kunna bli nöjd med denna jävla fantasi som snart få en att vilja leva i en bubbla?

Jag har knappast lärt mig nått sen sist,  inte på långa vägar faktikst. Jag gav bort ännu en kaka och du åt upp den och gick. Men vem skulle inte göra de om någon slängde kakor hejvilt? Måste sluta med de!! Dåligt, Dåligt, Dåligt! Jag har inte tålamod nog att bli förståd helt enkelt. Börjar fundera på om de finns annat än sura äpplen(?)

Verkligheten är inte alltid så verklig så de borde egentligen inte vara så svårt. Men problemet är att man inte vet när verkligheten tar slut och börjar igen, eller om den finns alls! De är nog lätt att fasna i sin fantasi och då är de kört!!

JAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING PÅ MITT LIV!! Och nej, jag älskar inte mitt meningslösa liv!!!!!!!!

RSS 2.0