SyskonSex(?)

Läser VästerviksTidningen såhär på morgonen och fastnade vid rubriken "Syskon dömdes för samlag" En bror på 20 år hade haft sex med sin lillasyster på 17 år och båda (står det i artikeln, som jag för övrigt inte hittar på VT.se) var med på det. Killen hade flickvän (HADE) som var gravid och allt och syskonen hade sex på henes födelsedag. DÅLIGT!

Men jag tänkte inte diskutera att det är dåligt att vara otrogen för de tycker jag det är och det är inget att diskutera, men sex med syskon. Varför får man inte ha sex med vem man vill? Så länge inte någon blir gravid så kan det väl inte vara så farligt, eller? Jag menar dom får väl inte ha sex för att det blir innavel men blir inte tjejen med barn så blir det ju ingen innavel, eller hur? Sååå.. varför är det inte okej att ha sex med sitt syskon om man vill? Kanske inte bilda famlj, eller med än vad det redan är i alla fall, men bara ha lite sex kan väl inte sakda? Får 2 bröder ha sex, eller 2 systrar? Och om inte, varför? Säg inte att det är något med bibeln nu igen för det orkar jag inte med!!!!!  

Hittade där emot denhär artikeln på VT.se

Syskon riskerar fängelse för incest

Två syskon i Kalmar riskerar upp till ett års fängelse för att ha haft samlag med varandra. De åtalas misstänkta för incest vid Kalmar tingsrätt, rapporterar Östra Småland.

Enligt åtalet finns ett vittne som ska styrka åklagarens påstående om brott. Syskonen är båda i 20-årsåldern och bor mycket nära varandra men i olika lägenheter. Inget tvång eller våld misstänks ha förekommit vid händelsen, men enligt lagen är det ändå straffbart och kan ge kännbara fängelsestraff. Åtal för incest mellan syskon där båda parter misstänks för brott är mycket ovanligt.


Alltså.. Fängelse? Inget hot, inge våld, båda med på det.. Fängelse? Jag vet inte.. Ne, varför får dom inte ha sex?!

Jag kan tycka att det är lite.. ganska mycket äckligt med att ha sex med ett syskon. Jag skulle ju aldrig tänka tanken att ha det med någon av mina bröder direkt. Fast jag skulle inte kunna tänka mig att ha sex med en tjej heller och det är  ju tillåtet. Jag tycker det är lite små läskigt med homosexuella med men dom får ju ha sex om dom vill. Dom tycker säker det är små läskigt med mig med. Kan tycka det är äckligt när vuxna har sex också, jag menar typ mamma. Jjuuuuuh! Men bara jag slipper var med så är jag nöjd.

Jag säger såhär: Så länge det inte blir några barn och båda är med på det så halleluja moment!!!

Se var länge sen

Har ju inte varit aktiv någonstans men ska ändå säga att jag slutade vara vegiterian, 4 mars närmare bestämmt. 2 år räkte så åt kyckling. Nice. Är ju fortfarande emot att arten GRIS äns existerar, levande som död, men det är svårt att ändra på..



Sydde om ett par byxor och fick känna på hur det var att ha snopp. Måste säga att den var ivägen rätt mycket och såg väldigt, väldigt, väldigt,väldigt, väldigt, väldigt,väldigt, väldigt, väldigt,väldigt, väldigt, väldigt,väldigt, väldigt, väldigt,väldigt, väldigt, väldigt,väldigt, väldigt, väldigt,väldigt, väldigt, väldigt,väldigt, väldigt, väldigt,väldigt, väldigt, väldigt,väldigt, väldigt, väldigt,väldigt, väldigt, väldigt,väldigt, väldigt, väldigt,väldigt, väldigt, väldigt,väldigt, väldigt, väldigt,väldigt, väldigt, väldigt, aa, ni fattar FUL ut! MEN dock icke lika jobbig som mens så ett poäng till mig! Eller nått..



Sen hade jag sönder en säng genom att SOVA i den! Jag lovar och svär (fansjävlahelvete) på att jag bara sov. Vaknade av att allt knarrrrade så väldans sen när jag reste mig lite så BOM, eller mer som KRASCH så gick allt sönder. Mitstommen knäcktes av och alla små pinnar ramlade ner.. Dålig säng! Och den tror dom ska hålla föra att knulla i(?) Kärra nån!




eh.. Jag fattar inte i alla faller. Hur eller hur, oavsätt om den går att ha sex i eller inte så bakade jag för en lite stund sen. 10 min, 10 minuter alltså, var satet inne i ugnen och det lyckades bli såhär:



Ne, nu skiter jag i dettahära! Inget ljud på datorn har jag heller! SUG är vad det gör. SUG!!!

Hej då lill tå, ful som satan halka inte på gatan. Det är ju inte sommar än!!

RSS 2.0