"Springer utan keps och skor"

:D


"Om du bara kunde och ville hoppa i säng.."

fast här blir det inte mycekt hoppande gjort! Inga barn heller vill jag lova! Olönsamt!! Som Kajsa säger "De kom på redan på 1880-talet att de var olönsamt att skaffa barn men ädå gör dom de i dag." Konstigt inte sant?

Men sitter i alla fall här och lyssnar på bonnemusik och vill bara mer och mer slita ut min kropp i förtid i en smutsig ladgård! Varför? Vem vet! Men Varför inte liksom. Sjukpansionär kommer vi alla bli någon gång och om de blir vid 22 eller 87 spelar inte mig någon roll, bara jag får göra de jag vill under de åren!!

Idag kommer min Mats till de HappyHammer! Borde plugga så mycket mer än vad jag gör! Han får la hjälpa, effektiviserar de hela lite. (=Han läsar och jag skriver) Haha!

Sen blev de skitväder när jag kom hem, jag som hade tänkt att röra på fläsket lite eftersom jag var en lite samhällsparasit och åkte taxi idag. Men solen is gone!! Har ju i och försig inget tvång på att springa runt naken här på landet (även om man kan) så skulle kunna ta på mig dom fulaste kläder jag äger sen UT!!


Tant!?

Skulle då gå till bussen idag var tanken, men fick skjuts av Janne. Så fläsket får dingla ett tag till. Haha. Tänkte åka buss lite varannan dag för att smygstarta lite! Väl inne i stan så var det en tant som körde på mig med kundvagnen, inte en, inte två, utan 9 gånger! Vad är preoblemet? Jag står i kö som alla andra, de går inte fortare för att du kör på stackars mig!?
Så prov in Samhällskunskap, gody gody! Tror jag i alla fall. Haha. hade ju inte läst så mycket som vanligt men så ond att jag inte får godkännt får han inte vara. Dagens replik blir: "Varför pratar ni om bajs för?" "Vi pratar inte om bajs vi pratar om dig!" Haha. Men de var ju inte tänkt att få den inebörden. Jag tänkte ord som jag inte sa och då blev de lite fel inebörd i meningen. Haha.
Sen skulle jag mot bussen hem och då går jag över ett övergångsställe (Alltså ett övergångsställe där gående ska gå över) och då kommer de en till tant i en bil (eller kan de varit samma tro?) och de går ju inte så fort för en halt som jag så jag hann inte över så tanten fick stanna, men då börjar hon varva motorn som en 15 åring som smakat öl för första gången i sitt liv!

Tant!!!=NEJ TACK!!

Så tog jag bort plåstret på benet och de gjorde ont! Hår+Plåster=Smärta! Så ser de äckligt ut med.



De går bra nu..

Knät mår bra nu efter lite träning!!! Fy vad skönt de var att få röra lite på fläsket som hänger längre och längre ner. Haha! Ne, men musklerna och hjärtats förmåga att slå har jag i alla fall förlorat om jag någonsin haft någon

Sökt TVÅ jobb till (=poäng till mig!!) Har ju insätt att jag vill bli bonde. Varför var inte mina föräldrar bönder? Så att allt skulle vara så självklart att de var de jag skulle göra!? Så finns de säker så många som har de så som inte vill ha de så, vi kan ju byta! Hör av dig!!

Fast de är lite sent, eller är de bara jag? Fan de låter som att jag är 45+ eller något och snart ska gå i pansion och att de inte är någon idee att ändra sin livsstill. Så illa är det ju trotts allt inte. Jag hinner ju faktiskt göra fel ganska många gånger innan de är försent. Varför är jag så rädd för att välja fel? Kanske för att jag vet vad jag vill men inte kan?(!!!!!!!!)


De var ju inte så länge sen ändå..


"Men de är ingen som har lust!"

Egentligen kanske man skulle ta tag i sitt liv men vem orkar de? När man bara sitter här känns det så självklar men sen när jag reser på mig slår det mig, "Just de! Jag har ju opererat knät och haltar!!" Suger rent ut sagt kuk!! Precis som nä jag sover och allt är bra så rör jag på mig och vaknar, "Just de, jag har ju operarat knät och kan inte ligga som jag vill!!" De suger med kuk!!

Är på lite "Allt suger kuk"-humör idag så kanske egentligen bara skulle vara tyst! Sitta ner och göra de jag ska och sluta klaga på hela livet! Inse fakta och sluta fantisera om hur bra allt skulle kunna vara om jag gjort si och så... För jag har det bra, bara kanske inte just precis nu!

Eh! Sug kuk!!


Citat från den gamla goda tiden!

Haha! Fick för mig att städa bland mina gamla skolpapper från gymnasiet efter att Kajsa ringt och frågat om ett papper som vi skrev då.  Och hittade i alla fall en lapp där jag skrivit ner citat som vi fått höra genom åren.

Kajsa: Hej. Jag vet vad du heter men du vet troligen inte vad jag heter. Kan jag få åka med i din skördetröskel?
Jag: De var en väldigt spadig spade och typ gräva!
Henke: Den var typ slapp så spände vi den tills den blev spänd.. *smart*
Kajsa: Tänk om din nake hade gått av typ i naken?!
Frida: Jag kan inte alla ord!!
Jag: Jag vill ha sex med honom utan att han är med!
Kajsa: Han är som det västa hos ett barn och en diment 80åring i samma kropp!
Jag frågar Linnea: Röker man typ en cigg varanan timme? Och hon svarar: Ja, eller iaf en på två timmar!

Men tummen upp för dom smarta!! Saknar de!!

"De är vist nån som är tillbaka"

Har varit ute igen och SOL är fina grejer! Har suttit ute och försökt mig på att studera men som vanligt går det inte så bra. Har ju i stort sätt aldrig i hela mitt liv pluggat till något, läst igenom lite dagen innan men inte mer. Kan ju ha sina förklaringar att jag gått på ett naturbruksgymnasium. Haha! Men nu när man inte springer runt bland hår, skit och bönder så får man lära sig att plugga på egen hand för att överleva skolgången. De suger!

Nu lyssnar jag på Winnerbäck som vanligt och försöker komma till skott med allt som borde göras och att få upp värmen då den tycks tagit slut här i huset!!



Jag älskar mitt meningslösa liv(?)

Hade tänkt att gå ut i de "fina" vädret. Och då menar jag GÅ! Smile!! Fast jag vet inte om jag kommer överleva speciellt långt, sen har jag inte tittat hur många grader de är ute så kanske är jättekallt. Men de ser fint ut i alla fall!

Är fortfarande deprimerad över att jag inte har några djur att ta hand om!! Känns jävligt surt! Varför kan jag bara inte tycka att de är skönt att inte behöva gå upp tidigt på morgonen och pass massa tider eller mock massa skit? Men jag tycker inte att de är skönt att slippa, känns mer som en börda!!

Men nog med depp, måste börja se ljust på saker och ting så jag kommer någon vart här i mitt meningslösa liv!


Problem!!

Saknar hästar! Saknar kossor!
Hur kan man sakna något så jobbigt så mycket? Jag är inte skapt för att inte vara bland djur!!! Vist, vi har 4 katter men liksom stora djur.. Jag vill ha en ko!! Eller ha tillbaka mina hästar skulle inte vara helt fel heller!! De skulle inte vara fel alls faktiskt. Kan inte Tuffer få gå med en Jerseykossa i sommar? En kviga eller något? Haha! Skulle vara toppen!!

Sen är det ju så att har man inga problem så slippper man problem och de är ju frågan vad som är mest värt:
¤Att slippa problem?
eller
¤Att ha djur att ta hand om?
Kan någon tala om de för mig? Såklart alla säger att de är skönare att inte ha problem men jag har ju alltid haft de så jag är inte riktigt hel utan dom!!!


Så underbar<3

Tänkte bara skryta lite...


Den här kom jag inte i och kunde absolut inte knäppa när jag gått på Valstad i ett år! Haha!! Men nu kan jag till och med ha den och den är snygg. Bullar¤varje dag¤2 gånger¤3 år=fett!! Vad tror man liksom! Haha! Så tänk på de era tjockisra som går och kommer gå på Gamlebygymnasiet! Man blir tjock av bullar!! Eller så gör man som jag och blir tjock för att sedan kunna glädjas av att man blivit mindre!! Haha!! Bara ett tips!

Börja!!

Man kanske skulle sluta att sluta hela tiden och börja börja med saker och skit istället!? Ja, de tycker jag kanske ska bli min nya livsstill!!(?)
Nu ska jag börja och inte sluta! börja, inte börja om utan bara börja! Lyssna på Winnerbäck och bara börja!!

Men blogga vet jag inte om jag orkar! Haha!

Slutar!

Ska sluta blogga tror jag. Orkar inte.. Får se om jag får eld i rövern senare i livet! Haha!


Saknar mina pluttar!!<3 De har gått 4 månader sen jag såg min ängel sist..

De var droppen Kurd!

Solen skiner och idag kan jag sätt ner hela foten i marken direkt fårn steg 1!! Låg i sängen säkert en 20-30 min och "tränade" innan jag gick upp. Haha. Men som sagt orkar jag inte sitta här och skriva en massa skit och har inga tankar alls. Haha. Här blir inga barn gjorda så att säga!!! Haha!

Jag läser runt på bloggar och stör mig mer och mer på Kurd som kommenterar att allt är en synd överallt och gör hundra:

:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
Synd
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
De står inte i koranen
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
Jag kan inte tänka själv utan följe en gammal bok och tror att jag vet allt
:D
:D
:D
:D
:D
:D

Ni fattar!! Ni har säkert stött på henne.. Sjukt jävla jobbig är hon i alla fall och om man frågar henne något om vad hon tycker eller hur hon tänkte när hon kommenterade någonstans så säger hon att man ska läsa koranen. Men jag frågar inte vad som står i koranen utan vad och varför hon tycker si och så!!! Hon säger att bara Gud har makten att dömma någon, så då borde hon ju synda då hon skriver att folk syndar?! Dubbelmoral i all dess ära!

Har jag inte en poäng!?

Bloggen på is..

Satt inte vid datorn en enda gång igår, kolllade inte ens facebook!! Haha. Var hos läkaren i går och fick skäll för att jag fuskar när jag "går!" Skäms!! Men igår kunde jag sätta ner hela foten i marken!! Men idag vaknade jag med en febertopp.. Men när den lagt sig och jag kravlat mig upp ur sängen så ser jag att svullnaden är helt borta och idag har jag tränat på riktig och de gör knappt ont så idag är en bra dag!!! Tror allt kommer gå mycket fortare än vad alla trodde från början! HappyFace!!


Gammalbild från föra operationen!


Självbilden?

Tog på mig en tröja idag och bara gick förbi spegeln och bara "OJ!!! Vad stora tuttar jag har!(?)" Vist att dom inte är i minsta laget men så stora? Min kroppsuppfattning tillhör inte verkligheten! Och jag har nog insett att de flesta människor har en vrång kroppsbild av sig själva, oavsett om den är bättre eller sämre!! Sen tycker jag att man får tycka att man är väldigt snygg eller väldigt ful, men just kunna säga på ett ungefär hur man ser ut. Kunna jämföra med någon annan som liknar en.

Jag skulle vilja göra ett test att dom har liksom typ 3 bilder och så får jag säga vilken "kroppstyp" jag enligt mig själv är mest lik. Så får man ee sen om man hade helt fel eller om omgivningen håller med. Jag tror många skulle behöva de! Några för att stärka sin självbild och några för att komma ner på jorden(!!!!!!!!!!!!!!)


Ser ni eller!!!?


Sprutor slut!

Igår tog jag den sista sprutan och tyckte mönstret på mitt lår blev lite kul. Haha!


En fyrkant! Skönt att slippa dom lite nu!

Igår i skolan..

Igår var första riktiga dagen i skola. Men först var jag med lillebror min till tandläkaren och jag fick inte skriva hur de gick sa han. (Haha) Men sen åkte vi till skolan och jag hoppade iväg. Jag fick åka hiss eftersom vi hade lektion på övervåningen. Haha!


Och så bra höl jag i mobilen... Inte alls sudigt! Haha!

Så på lektionen somnade jag nästan efter halva, men jag lyckades i alla fall hänga med ganska bra ändå. Men de gjorde i alla fall inte så ont i benet. Tummen upp! Så när Janne och Jag hämtat storalillebror så åkte vi till affären och köpte godis, och mjölk!! De var ju halva priset på lösvikt. Haha! Så köpte rätt mycket. Men väl hemma insåg jag att jag inte kunde äta så mycket för mådde illa.. Fast jag ser de som positivt nu när jag inte rör på mig!! Haha.



Ibland gillar jag mitt hår!

Vaknar, sover på soffan, äter! Sen ska jag fixa håret och bara slänger med huvudet en gång så klart! De bara la sig såhär av sig själv!! Jag gillar de i alla fall!! Ibland så!! Min "tvätta bara håret 2 gånger i veckan"-metod tycks funka rätt bra!! HappyFace!


Jag gillar de!!


Idag är en lite bättre dag!

Psykologiföreläsningen igår blev en flopp! Hon som skulle föreläsa kom inte och så såg vi på en film, de jobbiga är att de inte finns några fågor om de filmen handlade om så de hjälpte ju inte till arbetet. Och de var inte roligt att sita där för de gjorde ont som styrk!!! Fick träffa min Kajsa och de var ju ett bra tag sen så de var ju alltid något!

Skulle kunna skriva om hur lite jag har ätit dom senaste dagarna, men de blir inget långt inlägg de. Blir inte hungrig, antar att de är tabletterna. Sen när jag väl äter mår jag illa.. Suger! Men måste säga att de senaste tabletterna jag fick hjälper mot smärtan ganska mycket så jag är rätt glad idag faktiskt! Haha. Men problemet blir de timmarna innan jag får ta nästa tablett, för de håller inte i sig lika länge som "glappet" mellan intagen av dom är..

Sen åkte min Sötast hem igår så fick sova själv inatt.. Men då kom de en tjockis och sov med mig så lite mysigt var de i alla fall ändå. Hihi! <3


Dom är sams nu dom små syskonen! Har tagit sådär 7 år för dom men bättre sent än aldrig!<3

Duschat

Skönt!! Men de tar ju sin lilla tid att ta sig till och ur duschen. Haha! Men allt går, de är läskigt bara när de blir halt på golvet.. Sen att kryckorna inte får följa med hela vägen in, sista biten där är svår. Haha! Men med pensionärsstolen går de!! Och som jag sa innan så fick jag plasta in benet för de hade inga vattentäta plåster på akuten igår.



Kondomen är inte för liten!!!

Hahaha!!! Måste bara åter igen, HAHAHAHA!! Min lillalillebror frågade om jag hade en kondom, först blev jag nervös över om han skulle ha sex med någon för han är lite liten för de ännu. Sen blev jag ändå stolt att han lyssnat på mig att man alltid ska ha kondom när man har sex med en ny partner. Men de han ville ha den till var självklart att leka med. Så måste åter igen bara säga att de finns inte mäjlighet att en snopp som inte får plats i en komdom får plats i en slida utan att spräcka tjejen. Så om man inte använder kondom, ha inte att kondomen var för liten som bortförklaring!!!


Akuten

Igår var ingen bra dag, igen!
Såg att jag var lite blå på fotten, sen kanske 20 min senare är hela insidan av benet blått och de gör ONT!! Jag ringer till sjukhuset och dom vill att jag kommer in till akuten. Så får ringa Janne och be honom komma hem och hämta oss och sen åka in till akuten och där är vi en bra stund. Får ta stick i fingret 2 gånger. Sen även ta blodprov i armen. Som valigt är jag snål på att ge bort mitt blod så han fick "gräva" lite i blodkärlet. Men de var inte så farligt, kändes ju men börjar bli van.. DOCK gjorde det skitont(!!!!!) när dom drog bort plåstret jag hade över såren! Kalla mig tönt men de gjorde så rysligt ont! Men jag sa inget. Haha! Sen fick jag ett nytt som inte är vattentätt så får duscha med plastpåse idag.



Inte så sexigt precis!


Stick i armen som jag häldre tar tio gånger istället för att rycka bort plåster från knät!!!

Och idag på morgonen så så var jag även blå på utsidan av benet. Fattar inte!! Men fick ut lite mer knark så de gör inte alls lika ont nu!! Toppen!! Så har sovit i natt, i alla fall efter 4. Så hade vi sovmorgon!!


!!!!

Puss på min Mats med som är de bästa som finns<3

Smärta

Har lite ont som sagt.. Så är inte så pepp just nu. De började redan i förgår eftermiddag och igår var droppen! Fan, kändes som att någonting var inne i knät och skakade på skenbenet och liksom försökte ställ sig upp men fick inte plats så allt i knät mosas och huden sprängs! Nu är de lite bättre sdirket efter jag tagit tabletterna men de hjälper bara någon timme sen är samma veva igång igen.. Där där (jävla)tantens röst ekar i hvudet om att de finns medeciner för smärta! ÅÅÅÅåååååååhh!!


Har inte haft unde 7 sen jag kom hem (förutom den lilla stund då tabletterna hjälpt, då är de typ 4-5) Men igår var de en 9!!! Fy i helvete!!! Ser inte fram emot att gå till skolan imorgon.. Men va fan. Kan ju bara bli bättre!

Tar de lugnt ett tag..

Idag har de varit psykologiträff i skolan såhar varit där hela dagen! Bloggen får ligga lite på is nu när jag inte riktigt orkar sitta här allt för mycket.

Men en STOR

till KAJSA och ANNE för deras prestationer!!!! Jag är grymt imponerad!!
Haha!

Idag är ingen bra dag..

Hej!
Jag mår inte så bra idag så har inte orkat sitta vid datorn något! Har fruktansvärt ont i stort sätt hela benet!! Började i går eftermiddag och vill inte (efter 8 morfintabletter och 8 panodil) smärtan ge sig!! Så idag har det blivit tårfylda ögon i soffan hela dagen! Men var uppe och åt supergod mat som mamma lagat och nu mår jag lite bättre i huvudet i alla fall! Sen så fick jag nice information av Anne och Kajsa om vad som händer ikväll så nu kan jag må lite bra av de ett tag. Haha! Lycka till kan jag bara säga till dom! Haha!!

Men ska gå och dö lite till nu och hoppas på att somna så jag slipper känna att jag har ont! Är tre timmar kvar tills jag får ta nästa smärtstillande tablett så får helt enketl bita ihop. Är ju inte så bra på sånt. Haha! Sen tycker jag inte att dom hjälper supermycket.. Kommer ihåg att i måndags på sjukhuset innan operationen frågade en av sköterskorna:
"Vad är du mest nervös för?"
"Hur ont och jobbigt de kommer bli efter operationen."
"Men smärtan finns de tabletter mot så de behöver du inte oroa dig över!"
Var är dom tabletterna undrar jag? Dom jag äter nu dempar helt klart smärtan lite och de är lättare att somna precis efter jag tagit dom. Men jag fattar inte varför man säger så när det inte är så.. Ingen blir ju lyckligare av de liksom. Och sjukgymnasten som tyckte att jag skulle klarat av att gå till och från bussen redan i onsdags. Kan fan inte än idag gå mer än i 3 min utan att dö!! Jag kanske är klen eller något men ONT gör de!!

Måste med säga att jag är riktigt kär i min Mats<3


Mitt på dagen!

Nu har jag fått tid hos sjukgymnasten så ska börja träna på riktigt nästa vecka. Toppen!! Gör faktiskt rätt ont nu så ska gå och ta mina tabletter och kasnke till och med sova i soffan lite. Haha. Börjar få skav på mina armar av kryckorna med. Haha!! Varför inte liksom? Pratade länge och väl med Angelica i telefon förut och hon kanske orkar sig hit imorgo. HappyFace!!


Så himla fint!!

Hiss och Diss

Dagens...

Blir mysisbyxor. Dom är inte snygga, dom är faktiskt riktigt fula! Och att ha dom bland folk utan "anledning" känns bara konstigt. MEN hos mig fyller dom en otrolig viktig funktion!! Jag lyfter nämligen upp benetmed dom. Jag har ingen kraft att lyfta upp benet själv, efter att jag gjort mina lyft-benet-rakt-övningar så kan jag lyfta de lite, men inte annars. Och då är det mindre smärtsamt och smidigare att lyfta i byxorna än att ta under benet och lyfta. Och jag ska ha benet i "högläge" eller vad de heter. Så tummen upp för mysisbyxor idag!!

Smidigt!!

Och då tar vi en dagens...

Och de blir klena handfat!! Vet ni hur jobbigt de är? Man kommer in på toaletten och ska sätta sig, de är trångt och för att nå att stänga dörren så måste du stå upp. Då har nu ställt ifrån dig kryckorna och behöver bara ta detdär lilla extra steget åt vänster för att du ska hamna rätt. De ulltimata här skulle vara att ta tag i handfatet, men vad händer? Jo, de viker sig!! Dåligt, dåligt, dåligt!! Så handfat med bara ett rör som fot blir dissade av mig idag!!

Morgon!!

Uppe lika tidigt som vanligt! Lite yr, lite ont.. Men de går. Hjälpte min kära bror med håret och de gör mig lite glad! Jag vet inte om jag ska gå och sova i sängen igen för där ligger ju Mats och tror inte han har sovit mycket inatt.. Så fort jag gjort en antydan till att lägga mig på sidan (Som jag inte ska göra och just nu känns rätt fysiskt omöjligt) har han sägt åt mig att ligga kvar på rygg. Jag vaknade typ ordentligt vid 02:02(!!) och då var han med vaken, varför? Han kan inte sovigt någonting!! Så känns som att han kan få sova lite själv så han verkligen SOVER!

Sen är det stormväder ute, så tror inte jag tar mig ut idag heller.. Tråkigt! Men det ser ut som det kan bli sol i alla fall och det regnade lite igår så får hoppas att graderna stiger så all snö smällter bort en gång för alla!

Och på tal om Katter som jag skrev om igår!! Jag drömde att jag hade en av tjockis katterna inne hos mig och jag sa "Är du här? Kom upp i sängen med dig" som jag brukar säga i verkligheten. Och precis nu ringer klockan för väckning och då ser jag vår minsta katt klättra på min byro som hon alltid gör. Problemet var bara att de inte var någon katt i mittt rum och dörren var stäng.. Lite.. Borta kan man väl säga. Haha!


Vår lilla klättertjej<3

Snurrig!!

Fy vad obehagligt! Har aldrig varit med om något sånt förut!! Jätteläskigt!

Jag var precis klar med pannkakorna och hade under tiden jag stekt dom ställt kryckorna mot väggen. Helt plötsligt fattar jag inte varför det gör så ont i benet? Jag försöker gå men de gör för ont, jag är helt borta och förstår inte var smärtan kommer ifrån. Jag ser mig om och blir jätterädd för fattar inte var jag är. Jag känner igen bordet men fattar inte var jag befinner mig. Då går någon minut och minnet om var jag är kommer tillbaka men jag minns fortfarande inte varför det gör ont. Jag rigner till Mats och nästan gråter, men när jag pratar med honom kommer minnena om operationen tillbaka och jag fattar allt igen. Sen pratar jag med Sandra i typ mer än en timme. Haha. Och nu känns det bättre igen.

Ne, fy vad läskigt de var!! Morfintabletterna gör sitt kan man ju säga. Haha. Dom stänger av smärtsystemet i hjärnan står det i bruksanvisningen så de kanske inte är så konstigt att man blir lite snurrig!!

Djuren<3

Jag kan känna att våra små katter, vi har ju fyra stycken här hemma, verkligen gör min dag! Dom är så underbara utan att egentligen göra någonting. Precis som hästarna när jag hade dom. Dom behövde inte göra något speciellt för att jag skulle bli glad av dom. Jag blir bara så glad! Lycklig av djurs närvaro!!! Dom dömmer en inte för något, behandlar alla lika! Dom blir bara arga på dom som skriker och är våldsamma, med all rätt. Dom dömmer en inte för att man har visa kläder eller en vis frisyr. Och dom är fantastiska på att förlåta!! Älskar dom!

Och nu har jag haft alla våra katter i knät någon gång sen jag kom hem och det är som om dom fattar att jag har ont och att dom inte ska röra vid knät. En av våra katter brukar gilla att ligga mellan benen på en (låter lite sexistiskt kanske men inte i skrevet utan typ mellan knäna!) men när han kom upp till mig i soffan smög han förbi mina ben på vänter sida och la sig på min mage. Och en av de andra la sig vid mina fötter. Min lilla tjockiskatt som brukar sova hos mig kommer nu istället in och sover på mornarna när jag går upp, även fast dörren varit öppen hela natten. Och nu på morgonen har vår fjärde katt myst med mig!! Jag blir verkligen glad av det!!!!


MysLova!!

Sprutor

Har nog kommit över den lilla skräck för sprutor jag hade.. Jag kan tycka att de är aldrig roligt med sprutor men innan har jag känt att "Okej, ta den bara jag slipper se." Men nu när jag tagit en spruta påmig själv två gånger så tror jag att all skräck för dom små jävlarna är borta. Jag har övervunnigt de! Klättrat högst upp på bergets topp av sprutor. Haha!


Här tar jag i låret och de blev inte ens ett litet märke efter de. Tummen upp!


Såhär litet märke blev det när dom tog sprutan på sjukhuset. Inte speviellt synbart. Haha.


Dock blev första sprutan jag tog här hemma såhär. Inte så fint!!

Besökare


Och jag som är glad dom dagar jag har 10 besökare! Tack för att lite folk tittar in på bloggen i alla fall. Haha!

Garderobstädning!!

Har ju städat och sorterat min garderob!! Har slängt och skänkt bort mängder med kläder! Förstår inte varför jag inte gjort detta tidigare? Så mycket mer plats åt kläder som jag faktiskt använder, istället för att ha oordning bland kläder jag inte har någon nytta av. Så nu skänker jag kläder och pengarna går ju då till fattiga barn. Tummen upp!

"Slängpåsen"

"Skänkpåsen"

Tycker alla borde gå igenom sina garderober och inse att man inte behöver alla kläder! Har blivit inspererad till detta av Kajsa då såklart!

Utslag och hästsaknad!

Fick typ näsblod för en lite stund sen(?) Sen somnade jag och vaknade av att Matilda ringde och sa att Tuffan lever. Skönt att höra att han har det bra!!! Funderar på var alla märken jag har på kroppen kommer från? Är jag allergisk mot klet? För de grejerna de kollade hjärtat med satt dom fast med klet och nu har jag utslag där... Och på armen har jag med utslag och där vet jag inte vad som har hänt?


Sen måste jag säga att jag saknar mina små pollar väldigt mycket!! Dock vet jag att dom har det 100 gånger bättre där dom är nu än om dom skulle vara här hemma, men saknar dom ändå.. <3

Pansionär?

Har riktigt tråkigt!! Är inte trött men kan inte gör någonting!!!! Är inte hungrig, inte sugen, kan inte duscha.. Vad ska jag göra? Hoppar runt lite på mina pansionärskryckor. De blåser kallt uta, synd! För jag skulle vilja gå ut och sola på baksidan men kallt som sagt! Men solen skiner och de är alltid trevligt!! Tummen upp! Sen måste jag även erkänna att jag är lite kär i våran pansionärssits på toaletten.


Den gör mitt liv något lättare nu!!


Svullet!!!

Haha. Kolla skillnaden!! Lite svullet kanske!! Sitter nu med is på de och har gjort de hela morgonen!! Nu börjar de göra sådär ont igen!! Kanske ska dra på en film och försöka sova bort värken, men de är så svårt att somna när det gör ont(?)

 

Operationen 7/3-2011

Jahopp. Allt började ju i söndags då jag rakade benen för jag var rädd för att få plåster på mig som gör ont när man rycker bort de och man har hår under. Haha. Känsliga lilla jag men jag försöker i alla fall attt undvika att jag blir känslig. Hihi!

Förre

Efter

När håret var avverkat så duscade jag med den dyra tvålen och sen var det dags för sängen. Sötast var ju här så de gick bra att sova. Var skitnervös dock och fick inte smörja in mina svidande ben med hudkräm!! Och inte heller ta på min ögonroller.. Men jag somnade i alla fall och vaknade vid 4 och tyckte att de var dags att gå upp, men sov till 7 sen upp och duscha med dyra tvålen igen och jag lovar att mitt hår var assnyggt. Haha!!

Såhär ser mitt öra ut utan örhängen i. Äckligt!! Kändes verkligen helt mupp att ta ur alla örhängen.

Väl klara så åkte vi in till stan och fastnade på Coop där det inte gick fort i kassan kan jag lova. Men söt var tvungen att äta något, men de fick inte jag! Men sen lämnade vi honom på station och sa hejdå och så. Sen iväg till sjukhuset och irra runt för jag hittade inte som vanligt! Haha. Men efter lite om och men så fick jag hjälp till rätt rum och de var lite nice med ett eget rum med toa och tv. 

Min säng. Helt okej faktiskt.

Den ENORMA tv. Haha. Men jag tyckre de var lix att få ha en tv över huvudtaget.

Här i spenderade jag de första timmarna på sjkhuset. Den var mysigaer än den ser ut. Haha.

Så kom de in en som skulle ta blod från mig, men hon tyckte jag hade dåliga blodkärl.. Men tillslut tog hon i vänsterhanden och jag fick dropp för att jag inte skulle bil törstig. Sen tittade jag på film och hade de rätt bra. Fick prata med en sjukgmnast som jag kanske inte älskar men de fick gå. Hon var lite överpositiv och jag viste att de inte kunde vara så bra efter operationen som hon fick de att låta som. 

Fick nalleplåster. Haha. Var ju på barnavdelningen. Tydligen är det så att alla som ska opereras och kommer från ortopeden är på barnavdelningen för de håller på att bygga om.

Dropp.

Sen bar det av till operation. Kl 12:05 var jag nere i sömnarumet, vet inte vad det heter. Haha. Fick prata med läkaren som ska operera och han gillar jag skarpt. Har haft bra läkare när de har gällt knät nu i efterhand. Så fick jag träffa narkosläkaren och han var en rolig prick. Han håll med på med hästar och hade ramlat av sin ardener någon gång och eftersom han inte dog så ser han det som ett tecken att de är meningen att han ska hålla på med hästar. Haha. Så fick jag somna in till Winnerbäck med!! Jättetrevliga läkare!!

Så vaknade jag i alla fall på uppvaket och mådde inte alls så illa som jag trodde jag skulle göra. Men fick inte komma där ifrån på flera timmar för jag kunde inte kissa, så säger dom att de får köra upp en kateter eller vad de heter om jag inte kissar. Ush!! Men tillslut gick det den naturliga vägen. Men hade svårt att kissa tills jag kom hemhem.

Natten då, hade jag fått en rumskompis som skulle opereras dagen där på. Hon och hennes pappa och han SNARKADE. Jag har aldrig varit med om något liknande!!!! Jag dog nästan!! Vi började sova vid 22:00 och jag sov kanske en kvart fram till kl 01:00 Då jag var tvungen att gå på tova när sköterskan kom in och jag fick tabletter.  Och då kände jag att om jag ska få sova något så måste jag somna förre honom!! Men nu hade jag sån värk så jag somnade inte alls!!! Vid lite i 4 minns jag att kl var, sen när jag tittade nästa gång var den typ 04:15 så då kanske jag sov i någon halvtimme. Sen kommer sköterskan igen vid 04:30 och ger mig något i handen. Sen vid 05:00 sover jag i en timme ungefär. Så, inte mycket sömn inte. Upp vid 06:00 och gå på toa och då frågar sköterskan om vi sovigt något. Då har pappan mage att säga att han inte sovit en blund för sängen varit så obekväm. VA???!! Jag har liksom legat vaken hela natten för att han snarkat!! Tur att dom var jätttetrevlig i vaket tillstånd så jag var inte arg sen!

Min utsickt hela natten. Såg i alla fall vad kl var. Haha!

Så började den långa väntan på att få åka hem. Pratade massa skit med min rumis och hennes pappa. Trevligt faktiskt. Dom hade mycket vättigt att säga!! Så fick jag ta bort bandaget och träffa läkaren som sa att allt gått bra och att han "snurrat" upp mitt korsband på en skriv i benet och "vikt" de dubbelt. Massa komplicerat sa han med som jag inte kommer ihåg. Sjukgymnast två gånger i veckan och sjuktaxi till skolan och sjukgymansten den första månaden i alla fall. Där fick du sjukgymanststant!!! Sen fick jag hoppa på kryckor och visa att jag kunde de i trappor upp och ner. Sen blev det att åka hem med min underbara morfar<3

Före

Efter

Och inatt har jag sovit super och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Träna lite kanske? Fick ju hem sånnadär tråkiga övningar som bara gör ont. Men ska göra så mycket jag kan. För övrigt är jag nöjd och glad över alla som hjälpt mig och stöttat mig när jag varit som töntigast!!! Nu kan det bara bli bättre!!

Hemma

Mår illa så vill bara spy!!! Så får skriva om min sömnfria natt på sjukhuset senare för nu ska jag åter igen dö i soffan med is på knät!!

Nu kan det bara bli bättre!

Tidsinställt inlägg!

Nu ligger jag troligen sövd på sjukhuset! med en kamera in i knät. Nice!!


Opration imorgon!!

Jag känner att jag titt som tätt går från super till kukförbanad. Vilket jag förstår är jobbigt för min omgivning. Men jag är så sjukt nervös för imorgon när jag ska operera knät igen! Jag har ingen anning om hur illa de är och hur illa de kommer bli efteråt. Jag vet inte om jag får åka hem samma dag eller om jag får sova där tills på tisdag. Jag vet inte ens om benet blir gipsat från fotten och upp till höften eller om de blir ett litet bandage precis runt knät. Kunna gå direkt efter eller hoppa på kryckor i 6 månader?  Har no Fucking anning!! Fan sjukt störigt!!! Och sen att min gulliga familj skrämmer upp mig med det värsta för dom tycker det är bäst att föbereda sig på de. Och de tycker kanske jag med men jag blir så nervös!!!! Jag som har så klena armar kommer aldrig att orka bära upp min kroppsvikt så länge! Och sen att jag kommer bli turbofet av att inte röra på mig. Dock kommer jag bli rik av att inte orka gå på stan. Sen kommer jag i och för sig inte kunna gå till affären och köp cholkad så kanske inte blir turbofet, bara fet!

Ska i alla fall gå och duscha med den här kukförbanadt dyra tvåle. Hur kul är det att lägga 151 kr på en tvål man använder 2 gånger? NEJ de är inte kul!!! Men nu är det gjort och jag ska duscha med den förbanade tvålen och inte använda balsam vilket kommer resultera i att mitt hår inte kommer gå att borsta ut vilket resulterar i TROLL vilket resulterar i smärta!! Men, jag är inte bitter! Mitt knä kanske trots allt blir bra efter ett tag och då är det helt klart värt de. (Dock har läkaren redan domt ut mig, slaktofer)


151:-!!!!!!!!!


Kondomer

Haha. Fick en bild av Angelica http://jewlika.blogg.se/ när hon trätt en gammal kondom över handen och spretar med fingrarna. Jag har sett att visa reagerat på kommentaren jag la till i Kevins blogg http://thereisnolimit.blogg.se/ på hans frågestund han hade här om veckan. Jag frågade hur stor snoppa han har? Jag har alltid undrat eftersom han tidigare har uttryckt sig om att han inte kan ha kondomer för att hans dingelifjong är för stor.. HAHA! Säger jag då och undrar hur stor är den? Jag menar har han en hästballe? Nej fresten, en hästballe får nog med plats i en kondom eftersom ett mänskligt huvud gör det! Hur stor är den? Nu kanske inte jag är rätt människa att diskutera detta men jag måste ändå ifrågasetta det. För, en så stor snopp som inte får plats i en kondom skall inte vara i en fitta!!


Soppa

Åt soppa i förgår och de var nice! Broccolisoppa. Nyttigt och bra! Haha. Hade ju varit bra om man var lite nyttig ibland som jag inte är så ofta då jag just faktiskt precis nydligen åt godis. Haha!

Men såhär gott var det i alla fall.


Med ägg i med. Mmmm!

HeeeY

Igår tittade jag verken facebook eller bloggen en enda gång! Var på psykologiträff med Kajsa hela dagen och de var faktiskt till och med lite roligt!! Fast jag hade ont i munnen hela tiden för tror att de är på g en tand ut från min gom!? Och sen så har jag en visdomstand sm är på g upp på samma sida. Så de gör ONT! Men inga sura miner, eller jo, rätt möe sura miner faktiskt! Men idag ahr jag betsämt att Jag ska ut och gå!!! i de fina vädret!!


Äntligen klar!!!!

Nu är arbeterna inskickade och alla krav på mig är borta för stunden. Nu ska jag bara njuta av att jag inte har så mycket i skolan att göra!!! Får se om min pojke vill umgås med mig eller om han väljer mina småbröder och dataspel framför de. Haha! De blir pisk på de alltså!


Se bra. Haha. Klockrent ju!!! Haha!
Min lillebror är störd! Haha!!

Ska göra ett klädmärke som ska heta ZeBraUt (Ze Bra Ut) som bara har massa Zebra-tema! Älskaer't!!

Berömshopping!

FICK VG PÅ SAMHÄLLSUPPGIFTEN!! Hur de gick till har jag ingen anning om men är så fuckingstolt över hur bra jag är! Haha!

Så idag tröstshoppade jag i alla fall inte. Jag berömshoppade för min fina insatts. Mamma, Mats och jag var på Lager 157 och jag hittade lite fint! Har ju rensat ur min garderob nu så behöver kläder. (Elelr så vill jag ah kläder och ahr det som anledning till att köa mer för de kläder jag rensade ur snvänder jag aldrig)



Och min nya favorit i!!!!!!!

Zebra!!

Vegiterian igen?

Nu när jag sitter här och pluggar för fult känner jag en nästa obehaglig känsla av att sluta äta kött!! Jag bara måste sluta! Varför kommer dena känsla!? Den är jätte stark och jag vill bara återgå till min vegiterian still och bara sluta äta djur!! De gick ju bra i två års tid så varför slutade jag? I dagens samhälle går det rätt bra att avra vegiterian, och varför skulle jag vilja äta döda djur? Jag vill inte äta kött!Nu slutar jag med det! Ne, de kan jag ju inte bara göra.. Känslan är stark!! Jag vill vara vegiterian!!!!!


Vem vill egentligen äta djur? Ganska många bryr sig inte men.. Jag känner att jag gör de! Jag vill nog ble vegiterian igen.. De känns bäst liksom.

Vad säger ni?

Studerar

Nu blir det plugg på högvarv för allt ska vara klart idag!!! Eftersom jag inte gjort vad man kunnat önska så har jag mycket att göra sista minutrarna till inlämning. Och det är superfint väder ute och jag vill ut och gå efter godisinsläppet jag gjorde igår. Haha.
Men nu blir det i alla fall lite psykologi medan jag laddar för att göra sista rycket med Historian! Tror bloggen kommer vara DÖD! nu ett tag för har inga tanker nu när jag går in i min plugghåla!!!!

Bankomatkort=dött!

Mitt bankomatkort har gått och tagit självmord så de funkar inte på riktigt nu. Har ju varit lite si och så med det men nu har det i alla fall gett upp hoppet för ett fortsatt liv. Men av någon anledning följde dom här två med mig hem!! Hihi!


Dom kostar ju bara 25 kr. Haha!

Städångest!

Började efter snart ett års tid inse att min garderobs upplägg inte är hålbart i praktiken. Så nu tog jag till mig min kreaktiva hjärnhalva och fixade spik och snöre och löste problemet. Sen att jag även upptäckte att jag typ bara använder en femtedel av alla kläder jag har så måste jag rensa. Och jag hatar att rensa kläder för alla kläder har liksom satt ett avtryck i historien och ger än minen, även fast att dom är fula som stryk!! Så ikväll och vidare imorgon ska jag sortera mina kläder och slänga eller skänka minst mer än hälften! Projekt som sömerska och disagner har rötterna i dessa kläder som jag har klippt och sytt i. Tyvärr så kan jag inger om av och då har klädera blivit allt för... FULA!!



De fins mycket att slänga här!!

cOOling



Fick en skinjacka av Kajsas mormor (Tack!) Så nu känner jag mig lite extra cool. Haha! Men vist är den het?!? Sem mina Zebra brills!! Kan inte bli bättre!

Ska nog sova nu för är död! Får tjafsa mer imorgon om jag orkar och hinner. Tudellu!

Pluggångest

Fick panik och åkte till Kajs och pluggade. Tyckte vi fick mycket gjort faktiskt. Men tyvärr är det allt för mycket kvar!! Inget roligt!



Men soligt värre var det idag i alla fall!! Tyckte de var lite trevligt!! Nu är väl våren på G eller ska man sattsa på att köpa ett par pansionärsbroddar?

Idag är jag snygg!!

Såhär snygg är jag idag!

Och de är Angelicas fel. Haha! Eller förtjänst kanske man ska säga för gillar de skarpt!!

Sen är min lugg inte lika sammarbetsvilig idag men va fasen! Den är ju snygg ändå!!


Nu åker jag i alla fall till Kajsa för att försöka överleva Histrian!

Svar!

Får ju inte så många kommentarer så jag har ju all tid i världen att svara på de få jag väl får! Men denna hade ingen bloggadress så får svara såhär istället.

Anonym om Hemmafruar!?:
är väldigt ovanligt att få 3 barn under ett år, så vet inte hur du tänkte där? det lär ju ta ett tag att komma upp i dessa sifforr. oftast har man väl en paus på något år eller så innan man klämmer ut nästa unge. och de e klart att det är bättre att va hemma och ta hand om sina barn än jobba massor, men gör man det kommer man jättemycket efter på pensionen tex, då borde man få nån kompensation för de.. man ska inte behöva svälta när man e gammal bara för man tagit hand om sina barn.. sen borde de väl räknas som inkomst om man får de pengarna, e de inte skatt på då med som man betalar.. ett barn ger typ 11000 i månaden, då har typ kvar 7700 kr efte skatt. knappast en stor förmögenhet.. och klart man inte ska få leva på andras pengar så, men alla invandrare som kommer hit varje år och kostar typ 10-15000 i månaden, är de bättre att läggga pengar på dom?

1. Ja, att få tre barn på en gång är rätt ovanligt. Men de finns Jag tänkte mer att om man har tre barn som inte hunigt fylla 6 än, då man börjar skolan. När börjar ungarna på dagis nu för tiden? Ett år gamla? Rätta mig om jag har fel men vi säger så sålänge. Okej, jag får ett barn år 2000 och ett 2002 och ett 2004 (mellan mig och mina syskon är det två år så antar att de går bra) Barn 1 har alltså gått på dagis i ett år innan barn 2 föds. (=139 000 kr i ett år) Sen hinner barn 2 gå på dagis i ett år innan barn 3 föds. (=139 000 kr för barn 2 + 2 år till för barn 1 alltså 278 000 = 417 000) Sedan när barn 3 har gått 1 år på dagis har barn 2 hunit gå yttligare 2 år och barn 1 har gått 1 år innan den började skolan. (=barn 3, 139 000 kr + barn 2, 278 000 + barn 3, 139 000 = 556 000kr) Sen får man pengar för barn 3 i yttligare 4 år =556 000 kr och för barn 2 i yttligare 2 år =278 000 kr.

Om man räknar ihop allt 139 000+417 000+556 000+278 000=1 390 000 kr / 10 år (från första banet föds till att de sista börjar skolan) =139 000 i snitt per år. Men som sagt så får man som mest 556 000 kr på ett år ( ca 46333 kr pår månad) och då kanske man kan spara undan lite. Sen är det ju tanken att någon förälder ska jobba. Jag kan inte påstå att de blir någon fattig familj detta inte. De är mer än vad alla i min familj tjänar ihop tillsammans och då har vi varit 4 snorrungar.

Nej jag tycker inte de är rimligt att en förälder ska kunna få pengar för att vara hemma och ta hand om sitt eller sina barn. De är ju dom delarna man får ta när man skaffar barn. Sen tror jag på att dagis är skitbra för ungarna att komma till. Klippa navelsträngen på nytt och få kompisar redan från start. Jag träffade min förtfarande bästavän på dagis! Jag är ett levande exempel på att dagis är bra!!

2. Pansionen, jag tycker man ska jobba sig till sin pansion (om man inte råkar ut för svåra fysiska eller psykiska skader som gör detta omöjligt) Om man väljer att vara hemma och inte jobba så får man göra de, men då får man ta konsikvenserna. Lika mycket som jag vill vara hemma och inte jobba så får jag ta konsikvenserna om jag gör det. DAGIS är bra grejer. Släpp taget liksom. De är kanske inte hälsosamt att jobba en massa som du skriver men där emot är det så samhället är uppbygt: Vinn på lotto eller jobba! Varför ska man slinka igenom den samhällsuppbygnaden bara för att man skaffar barn som väldigt många gör? Sen som jag ser det så tjänar man på att ha barn (man får sitt barn och får pengar för det utan att behöva jobba) och då kan de vara så illa att folk väljer den vägen och vem ska då betala skattepngarna som ska betala deras "lön" som dom får för att vara hemma? De finns ju bra dagisallternativ (se på USA ex. dom har det svindyrt för att gå i dagis så de lönar sig inte att båda jobbar. Sorligt enligt mig) så välj dagis, eller få inga pengar.

3. De i programet tyckte inte deras familjer skulle skatta alls, alltså inte ens den som jobbade "normallt". Men om dethär skulle bli aktuelt tycker jag verkligen att man ska skatta!! Men jag tycker inte det är rimligt att få pengar för att vara hemma när man inte av sjukpemärkels måste.

4. Nu är det olika pengar vi pratar om. Invandrarskatten och barnomsorgsskatten är ju olika pengar. Men jag är inte insatt i invandrar frågan så kan inte yttra mig på fakta. Men jag kan tycka att dom som verkligen behöver hjälp kommer ju ändå aldrig hit, känns det som. Men jag vet inte om de är "värt" att lägga så mycket pengar på invandringen. Men om jag fick välja var mina pengar skulle gå så skulle de häldre vara till en invandrarfamilj än till en familj där en av föräldrarna inte vill jobba för att ta hand om ett barn som enligt min mening mår bra av att gå på dagis.

Tack för kommentaren och hoppas att de kommer fler!!!

Shopping!

Har så syndat idag! Inte okej!! Men man blir glad av synder eller nur? Haha.


Töjning i Zebra från Herberts guld och silver


Jeans från H&M


Halsband från JC


Tröja från Åhlens
(som jag viljat ha sen år men den ahr kostat
350:- och de har jag känt att de inte är värt, men så idag avr den äntligen på rea. Haha)

Hittade även ett par Zebra solbrillor som jag måste ha!! Är lite het på Zebra nu! Men de får bli en annan gång för nu är det köpstopp som vanligt. Hihi!

Dagens..



http://www.youtube.com/watch?v=OAedjDif11U&feature=player_detailpage

SOL VIN OCH VATTEN av TED GÄRDESTAD

Får mig på bra humör nu i vinterkylan som aldrig vill släppa! Tummen upp!!

Vuxenpoäng

Samlar vuxenpoäng genom att diska! Sånt som alla i min ålder gör automatiskt men jag kräver berömelse och uppmerksamhet för att jag åstakommit någor liknande. Haha! Eller så diskar jag bara för att jag får panikångest på pluggandet(?) Mer troligt kanske!



Sen har jag målat mina små naglar med och nu ska jag dra mig mot spegeln och se om man kan få mitt sjuka ansikte att se männskilgt ut.. Lycka till säger jag!
Sen blir det Angelica på stan sen efter skolan! HappyFace


Mensbidrag!

Jag tycker tjejer ska få mer pengar i BarnBidrag. Jag tror att jag har sagt de tidigare, men vet ni vad mens kostar? Och vad det innebär!! Hur jobbigt de är och SMÄRTA! Kul att lägga pengar på bomull liksom? Som man inte ens vill ha!!

Så säger mammor, kanske inte alla men många mammor, att vi har ju chansen att få födda barn och de är så underbart, bla bla bla! Men jag tycker fortfarande att man ska få lite extra som tjej. De verkar inte jättekul att vara gravid heller, fast de är ju ett eget val så de hör inte hit.

Men 50-100 kr mer i månaden? Då skulle jag vara nöjd. Tamponger kostar och det är ofriviligt!! Hur kul skulle värden vara om alla slutade med skydd, va? VA? Inte så kul direkt för någon!

mensbidrag? Hur låter inte de liksom. Haha! Perfekt!


RSS 2.0