15 år och mamma

Jag vill egentligen inte vara elak men va? Vad har hon för blogg? Hon kan inte svara på frågor och hon skriver inga vettiga "tips" och sånt om att vara ung mamma som de var tänkt eller? Under graviditeten så kan jag väl tycka att hon ändå la lite energi på att skriva om hur de var och allt. Men nu skriver hon bara hur synd det är om henne.

"läs inte hennes blogg då" Kommer alla tycka, men jo. Jag tycker de är intressant. Men jag kan inte låta bli att bli sur när hon framstår som förebild och sen inte skriver mycket om barnet. Utan mer om henne själv och hur dåligt hon mår och hur elaka alla är mot henne men hon är alltid snäll.

Min åsikt: Byt namn på bloggen så den heter samma sak som den handlar om!

i torsdags:
ja e oxå gravid och ja är bara 17 år gammal:D men jag ville fråga e det svårt att föda ett barn asso hur många timmar tar det?p.s älskar din blogg
profilbild
Det tar en hel natt, kram :) asså typ 12 timmar

De är väl helt olika!!! Bara för att de tog en natt för henne behöver de inte göra de för alla andra. De är inte ens ett snitt!! Och de behöver inte ens ske på natten!! De är min tanke!

i torsdags:
Är det tufft att vara mamma så ung? Verkar inte det när man läser din blogg.
profilbild
Det är tufft!
Men allt kommer inte ut i bloggen, det är påfrestande att ha barn, men samtidigt är det underbart.
Men, hela bloggen ska ju handla om att vara ung mamam och om hur det är. De kommer inte ut men att hon är depp och hur hon gör slut och blir ihop och gör slut med sin pojkvän och att hon skadar sig själv och blir våldtagen (missförstå mig inte, jag tycker de är hemskt tråkigt att de ska behöva hända någon) de kommer fram på bloggen. (?)

i fredags:
varför samarbetar du inte med soc?
profilbild
För jag ahr blivit illa bemött av dom och kommer längre inte tolerera det.
Välkommen till verkligheten. Såhär har vi det här. Hoppas du ska trivas. Socialen är ju där för att hjälpa barnt och se till så att de får det så bra förutsättningar som dom kan erbjuda. Dom är inte där för att fjäska och dalta med mamman/pappan. Nej, de är där för att se om dom sköter barnet så pass bra eller om barnet skulle må bättre om de fick flytta.

Jag ska bli kritiker när jag blir stor!

Hemmafruar!?

Oherre gud!

Tittar på kvällsöppettv4.se och dör! De är en debatt om hemmafruar. De är några som vill ha betalt för att vara hemmafru!! För att dom tar hand om barnen. Herre min tid. Så är de en som sitter i "emot"-delen och hon säger att typ "Vist va hemma om du vill men kom inte och klaga sen när du har för låg pansion." Och de tycker jag låter nice.

139 000 kr går från staten till barnomsorgen per barn per år och då tycker dom som vill vara hemmafruar att de ska få de pengarna för att de tar hand som sina barn själva. ((Ööh!?)) Så om jag får tre barn och min gubbe är ute och jobbar ska jag få 417 000 kr per år av andras skattepengar. Alltså de blir 34750 kr per månad. Då skulle jag lätt få tre barn och sen ta hand om de själv. Lätt hemmafru!!!

Men de ser ni alla att de inte skulle fiunka. Herre min tid, igen! Det fattar väl minsta barna att de inte funkar att folk som betalar skatt ska ge en del av den skatten till mig bara för att jag (Inte vill jobba) vill vara hemma med mina barn, bara för att mina barn inte ska gå på dagis. Och då ska min gubbe betala mindre skatt för att våra barn inte tar del av barnomsorgen. Fast, då ska jag få dom pengarna som andra skattar av till barnomsorgen(?)
Någon mer än jag som tycker de låter helt  fel?

Sen tycker jag att dagis är en hemsk men lärorik värld. Tänk om man inte gått på dagis!? Tänk vad man missat då. Alla kossor jag snodde eller ringen med ens namn på en färg där man satt och pratade. Ne, de skulle inte jag viljat missa.

Jag vill inte vara hemmafru och jag tycker absolut inte att dom ska få betalt för de. Vill man vara hemmafru så får man leva med konsikvenserna. Sämre ekonomi, och att den föräldern som jobbar får träffa ungarna mindre. Men vill man de så fint. Men kom inte och klaga sen när din pansion är in hell!!!

ENGELSKA!!!!

Jag är så bra!! Nu är jag klar med engelska och de blev mer än en a4!! Jag är så stolt över mig själv!! Hur kan jag helt plötsligt bara skriva mer än en a4 sida på engelska? Bara sådär?! Sen att säkert mer an halva är fel och gramatiken är åt fucking helvete men jag, bara jag har skrivit mer än en a4 på engelska. Jag börjar snart gråta av lycka! Och det tog inte hela dagen heller. Jag har alltså läst en bok och förstått den och sedan skrivet mer än en a4 på engelska om den. Och detta har sammanlagt kanske bara tagit.. hm? några timmar i alla fall. Inte ett halv år eller något som det skulle kunna tagit för ett år sedan utan några timmar utsprida på 3 dagar! Jag är så stolt! Jag bara älskar det!! Och en sak till, jag har inte blivit arg en ända gång! Så fantastiskt! Jag är så lycklig just för stunden över detta!! NICE!!!!!!! Tack!!!!! Tack för att jag med ska få kunna prestera lite! Tack!!


Frukost!

Har ätigt "frukost" i all dess bemmärkelse!


Chokladpudding!! In my heart!

Men de var inget emot den extrema varma chokladen som jag fick på fiket som jag, Mats och Rille var på i lördags!
"Hej, jag vill ha en vram choklad"
"
Aha, ska fixa speciall åt dig *blink blink*"

Så fick jag ett BERG av grädde! Jag klagar inte. Haha!



Hatar att vara sjuk!!


Inget liksom

Nu sitter jag här och snorar!! Inte okej! Sötast sitter och spelar mördarspel så får se om jag ska titta på honom och sitta och störa lite. Haha!
Igår så gick vi till ett jättemys chafe och pratade skit i typ 4 timmar. Sen hamnade vi av någon anledning(?) någonstans och drack öl. Haha. Men jag och Mats gick hem efter ett tag men Rille fick vi inte med oss hem. Hihi!!
Har frästen läst ut engeleska boken nu och jag FATTAR ALLT!! Sen tänkte jag mig att jag skulle läsa lite historia och de var som att de stod på grekiska! Fatta nada!!! Sen har jag fortfarande inte fått något svar om mina betyg eller inlämningar. Suger stjärt!!!
Men nu orkar jag inte sitta här längre. Hejsvej levergrej!

Plugg!!

Läser en engelska bok som är typ |-----| så tjock men jag tycker den är lång! Haha! Läst mer än halva och fattar faktiskt allt *STOLT* Sen antäcknar jag hela tiden så jag ska komma ihåg vad som hänt i den (på engelska) så de blir lättare att skriva om den sen. Jag är fan nöjd över mig själv! Haha.
Sen är jag mindre nöjd med att jag inte fått svar om mitt samhällsarbete jag gjorde för lääänge sen. Han sa förra veckan på onsadgen att vi skulle få svar på dagen efter men jag ahr fortfarande inte fått svar (=IG?) Känns illa!!
Sen har jag skickat in min psykologi två gånger och inte fått något svar om att hon har fått den och de står på lappen att man ska skicka igen om man ej får svar. Vad gör jag för fel?
Men nu ska jag göra absolut ingenting ett tag och vänta på sötast!!!

Måste bara!



Haha! Min synd är vrede! Jag som är på så toppenhumör idag! Attans!

Kallt!!

Men man blir ju ledsen när det serut såhär på termometern!!



Man blir riktigt jätteledsen!!

Ska gå och se om jag kan få ner luggen så jag inte ser ut som en kåt tupp. Haha. Sen åker jag till hjärtat och träffar en liten del av hans syskon skara! Så, nu blir de paus från datorn i några dagar antar jag. Men ingen har väl dött av de, eller?

Men jag gillar mitt hår nu i alla fall. Fniss!!


Lent som en branstjärt!

"Fan vad ful tröja du har"

"Man ska ju vara ärlig säger folk, men ingen tål sanningen, så varför ber vi ständigt om den..?"

Sörjer att de är Kissie som har skrivit denna menning, för jag håller med!! Nu är jag inte insatt i vad exakt som hänt in the Kissie-världen så.. men, men!

Varför ska man säga saningen, folk blir ju bara sura och säger att man är elak. Men ska man då ljuga istället? Liksom "Är denhär fin?" Och så tycker man den ser ut som helvetet själv. Ska man då svara "Nej!" Eller "......." Eller "Ja, jättefin!" De beror kanske dock på hur nära man är varandra men kom igen. Frågar du får du räkna med att svaret kan bli "elakt" eller en fet lögn. Påminner mig om gymnasietiden! Haha!

Sen kanske man inte ska gå fram till en på stan och säga "Fan va ful tröja du har" Men om någon frågar så prat på i sanningen. Är du rädd för saningen så ge fan i att fråga!!

De är ju inte mitt fel om du lever i en fantasibubbla!

(
Haha)


Morgon morgon!!

Svara på frågorna med ett ord som börjar på första bokstaven i ditt namn. INTE LÄTT! Anta utmaningen

Jag heter: Elinor
Jag vill dricka: Ensilagevatten
Jag har: Egendomar
Jag är rädd för: Elakingar
Jag är inte: Elak
Jag sjunger: Entusiastiskt
Ett djur jag påminner om: Ekorre

Haha. Burkar hata sånahär men de var lite för kul för att undvika denna gången. Lättroad när jag sitter här nyvaken med min nya lugg som står som en tuppkam, fast på tvären. Haha. Hade inte väntat mig någon annat!!

Frukost? Dagen innan löning är hård!!

Vi kör en

Och idag hissar jag mig själv för jag är så BääääST!

The Uggla!

Varför lyssnar man inte mer på Magnus Uggla!? Han är ju sjukligt bra!!!!!!



LöööVe it!!

Kung för en dag-BÄÄSST*utropstecken*

TacoPaj

Mamma överaskade med TacoPaj en dag som denna när det är minderårigapojkar-fritt. Haha. Så skönt!!! Så nu blir det plugg! Någon som vet något så sjukt fenomen som är så vanligt att de klassas som friskt?


Frisan

Hemkommen och snygg, förutom dom sönderfrysta händerna, de matta ögonen och de ILRÖDA kinderna! Men snygg i håret i alla fall. Haha.



Jag fick ha kvar min längd som jag var så rädd för att den skulle bli dissad! Sen lite lugg på de! Jag gillar det i alla fall!!

Sen så köpte jag (fy Elinor, KÖPSTOPP) lite coolt pullver som fluffade upp håret. De kändes liksom som att man hade tupperat de men ändå fräch! Sliter liksom inte som tuppering gör med ger samma effekt. Diggar de skarpt.  Sen lite värmeskydd.



Jag och mitt hår ska börja ett nytt liv nu, ett nyttigt och hälsosamt liv. De känns lite mer värt nu att ta tag i mitt hårs liv!!! Ska försöka att duscha max 3 gånger i veckan och behandla de med mer skydd! Så kanske inte mitt hår blir slitet och ser ut som en soppborste. Haha!

Have a nice hairday! Fuckers!!

Promenad, vilse igen!

Vi skulle som vanligt ut i de fina vädret med våra pansionärsstavar för att bränna lite fett. Och som vanligt kan jag vägen vi ska gå. Och som vanligt måste man gå en liten bit i skogen för att komma till vägen man ska fortsätta på. Och som vanligt går vi då vilse!

Vi skulle till en åker men hamnade vid en sjö och fick klättra upp, ner, upp, ner för ett berg! Jag övervann i alla fall min höjdskräck genom att gå på smala kanter vid ett stup rakt ner! Men jag sörjer förlusten av mina solbrillor..



Göta var lika skäpptisk som jag genom resan i bergen! Men vi överlevde båda två och jag har helt klart hittat min självfrände!! Jag lovar att om det någon gång blir aktuellt med adoption så skall jag vara redo för att adoptera henne!

Efter två timmar så hittade vi vägen som leder hem och då ända som fanns att göra var att sätta sig på röven och glida ner för de slutliga berger!


Älskar när man tror att det är jättelångt och att man är mitt ute i ingenstans. Så kommer de en väg, och rätt väg! Love it!!



Hemma! Nu är jag mör i kroppen och mår lagom bra!

OBS
Någon som vet något som är sjukt men så vanligt att de betraktas som friskt?

Narcissistisk störning!

Narcissistisk störning menas med att man älskar sig själv lite för mycket. De är bra att se att man själv är värd att älskas och att tycka om sig själv och ha respekt för sig själv, men när de går till överdrift kan de bli ett problem. Man tycker sig själv vara en betydelsefull person som endast kan bli förstådd av andra viktiga människor. Man ser sig själv som mer värd än andra och kräver beundran och särbehandlingar. De har knappt någon empati för andra individer och utnyttjar oftast sina medmänniskor. Avundsjuka och arrogans är vanliga symtom vid narcissisrisk störning. Man fantiserar om att få obegränsad framgång, makt, skönhet och kärlek.

Alltså, jag lovar! Jag syftar INET ALLS på någon speciell person!

(Haha)


Nagelack

Tyckte de blev lite coolt när jag målade naglarna.


Med dom här tre så blev de...


så!! LILA!
(
Sen att jag inte kan måla utan att de kommer utanför, men färgen var fin!)

Minuten!

Tittade på minuten igår på svt 1 (vad har hänt med 1.an? försöker de komma ikapp 4.an eller?) Och en failade på att bygga ett torn av fem äpplen som skulle stå i 3 sikunder på en minut. Och då var jag ju tvungen att testa och jag ägde honom så hårt!!



Tog mig typ, 25 sikunder att bygga de! Man kanske skulle söka till Minuten och tjäna hem lite pengar? Haha!!


allahjärtansdag!

Har haft en lugn helg med mitt <3
De var ju alla hjärtans dag i fredags (Ööh?) Så jag fick rosor! Aw!

Fina va?

Sen så åt vi hjärtkladdkaka! Mummms! Hihi!

Behövdes faktiskt lite teknik för att göra de!

Puss liksom!!


BOKTIPS

Min (halv)bror Björn Energård har skrivit en bok om att lära sig spela elbas. En bok om elbas för nybörjare som nu finns i musikaffärerna runt om i sverige. Intresserad? Fråga efter boken ELBAS i närmsta musikaffär eller nothandel!!

Mycket nöje!!


Färg!!

Tre nyanser av grönt...



Eller tre av blå?



De är frågan?

Allt händer i HappyHammer!



En fett långtradare välte över E22.an. Och detta måste hänt precis efter jag gick på bussen igår!! Och när jag åkte hem, sådär lite i 8, höll dom fortfarande på att flytta på den!

De är grymt halt så ge fan i att köra fort eller cykla när de är såhär!! Inte okej!!


Dagens..


-De.. de är en sak.. jag måste berätta..
-Är det någe bra?
-Inte... direkt!!
-Då kan de vänta!
-Kan de? Hur länge då?
-Föralltid, förevigt.

Gillar inställningen där helt klart! Har du inget bra att berätta så tig!! Eller vad säger ni!?
Vem vill liksom höra den bittra saningen!? De kommer ju bli dåligt oavsett om någon berätter det för dig innan eller ej! Hihi!!



Föralltid, förevigt de är väldigt lång tid Puh
Men länge de kortnar de, när vi har kul


Nyttigt. In my as!

Tänkte.. känns som att visa har missförståt dethär med nyttigt. Bara för att man har med grönsaker i maten betyder inte det är de blir nyttigt. Liksom, grönsakerna tar ju inte bort fettet och sockret ur de andra ingridienserna.

Exempel om man tar, hm? vad ska jag ta.. creme Fraiche! Och så blandar jag de med.. hm? bacon kanske? Och så har jag i, kanske broccoli, morötter och ärtor. Så blir det INTE nyttigt!!!! De är fortfarande massa fett från creme Fraiche och baconen!! Vist lite vitaminer från grönsakerna men nej! Inte nyttigt!!!

((Jag lovar, jag syftar itne på någon speciell person))



Ha ett fortsatt trevligt "nyttigt" liv på er!


eller hur?

Haha. Tog fel på klockan med en timme så nu sitter jag här redo att springa till bussen men, då går ju ingen vid halv 11! SMART!! Ska ju åka halv 12!! Haha. Hade inte förvånat mig om jag hade gått ut och ställt mig vi busshålsplatsen och blivit skutsur för att bussen aldrig kommer! Haha. Men denna gången han jag itne så långt i alla fall.

Sitter nu åter igen och lyssnar på Markoolio och läser lite psykologi som jag tycker är sjuktintressant! Ska söka sundsvall (KALLT) och hoppas på att två år går fort! Har några frågor att göra nu i psykologi A, och 41 frågor att göra i psykologi B. Men de är lite nice änd! Hihi!

Vad ska du bli när du blir stor?


Haha, hittade denhär bilden när jag tittade runt i alla mina mappar!

Sant eller falskt?

Igår kom jag, Mamma och Janne i en hög diskution om vad man kan tro på om man läser på Facebook eller bloggar. Mycket lite kanske, man ska alltid vara kritisk! Men mamma tyckte inte man kunde tro på något!! de kan jag väl känna är överdrivet, eller? Janne bara skrek så hörde inte vad han sa (som han gör när han troligen har fel men måste säga sin åsikt i alla fall) Vi pratade nämligen om 15 år och mammas blogg, att de är lite olämpligt att de ska ha ett spädbarn när en av föräldrarna är omyndig, dom slås och mamman skadar sig själv. MEN är det sant eller säger hon det bara för uppmärksamhet?

De som får mig att tvivla:
1. Hon hade en bild på brännmärket och då visade hon bara sin hand, sen när hon vidiobloggade hade hon plåster på=hon kanske inte gjort de alls!
2. När de går lite segt för hennes blogg, lite färre besökare om dagen så blir de jämt ett så dramatiskt händelse. Ex. missfallet och bråket.
3. Hon säger att hon spräktes vid förlossningen och sen blev hon med barn innan den tidsramen som man skall kunna ha sex efteråt. Min fråga: Hur blev hon gravid igen?
4. Både pappan och mamman kommer med dåliga bortförklaringar på enklar frågor. Som:
-Varför använder ni inte kondom?
-För vi har inte råd.
-Men ni har råd med ett barn?
-Men de är för små!
-Men, man kan ju trä en kondom över huvudet, om du har så stor snopp ska du inte vara i en slida!
Sen tog Kevin bort sin blogg!

De känns ju någonstans lite tvivelacktigt! Men egentligen rör det inte mig över huvud taget. Men känner att de var lite droppen när hon säger i en vidio på sin blogg att dom slås och att dom ska förlova sig i samma veva.. OCH dom har ett bran!! Någonstans undrar man, var är Michaelas föräldrar?


Markoolio

Men vist är han bra!! Han är ju en "barnartist" men tycker minsan att han har lite snusk inslag i sin musik! Haha!! Varöfr är man inte 12 längre?

Åå melenium TVÅ du är så på Ååå vi alla längtar så!!

Vacker och rik!!

Ponnyakuten!

Har tittat på ponnyakuten nu och jag är kär!!



Han är så söt!!

Har rider bra, han har en fin häst! Och han matchar hästens lindor och schabrak med sina egna ridbyxor och sin tröja!! Han är så stilren! Får jag en son så hoppas jag på att han blir som Victor!!!


Storasyster plikt?

Sitter här som jag gjort ett väääääldigt långt tag bara för att "C" inte ska få datorn. Han är lite skogstokig just nu så jag antar att jag lyckats med att göra honom arg i alla fal. Haha! Han sa igår till mamma att han tyckte att jag hade för mycket makt här hemma(?) Förstår inte vad han pratar om? (Hihi) Men få KUKont i ryggen av att sitta här så ska nog dra mig vidare nu efter typ två timmars blockerande! Borde gå ut och röra på mig lite!!


MIN RYGG

Känns som jag har en kuk i ryggen alltså snopp vad ont den fick för sig att göra idag!!!!!!

Den är ju inte de rakaste man stött på hör i livet men aj!!! Men läkarna säger ju "Skolios gör inte ont" Kyss mig i röven liksom!!!! Har man över 40 graders skolioc och de är illa vid 25 så fan att de måste göra ont när alla organ och muskler trycks ihop!!



Alltså, de ser ju inte rätt ut för 5 öre!! Sen att mitt revben på vänstra sidan sticker ut mer än på höger gör att dom trycker på lungorna och ibland är de jobbigt att andas.. De är dock min egen  hypotes men eftersom ingen läkare har tagit de på allvar så får jag göra mina egna diagnoser (Haha)

Kanske skulle bli hypotsläkare!! HAHAHA!

Gick in och läste här http://www.1177.se/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Skolios/ Och insåg att jag har alla symtom!!


Mår inte bättre idag..

..Men nu har jag inget samhällsarbete som ska vara inne om ett X antal timmar i alla fall!! Och en trevlig nyhet är att men pinsama mamma hade berättat för församlingen att Jag och Kajsa varit missnöjda med markerningarna på slingorna i skogen efter våran promenad (Haha) så dom skulle ta tag i problemet, men uppmanade till att inte gå ut i skogen nu då de är snö, vatten och lera och där med svårframkomligt! Jag dör av skratt!!

Något mindre positivt är att det är cirkus en månad kvar till jag ska betämma mig vad jag vill bli när jag blir stor! Eller, jag vet ju vad jag vill men de är ju både prestationsmessigt och fysiskt omöjligt!!! Så, vad ska en i botten hästnörd som aldrig gjort annat än att mocka bajs utbilda sig till? Jag tycker verkligen inte om någonting!! Och jag kommer inte in på möe heller (OCH då vill jag bara  uppmärksamma att jag inte är negativ utan realistisk) Har i alla fall anmällt mig till högskoleprovet, men blir de en förbättring så ska jag börja läsa koranen och göra som Ahlla vill, och det är ju mindre troligt!

Kort och gott: de suger!

Sakanr mina ponnyhestat!!<3


Saknar att gå på gymnasiet och de ända man behövde bry sig om var att... att..?..eh... INGET!!!



Jag saknar "min" kalv...



Hur ska man kunna gå vidare liksom?

Tråkig dag med huvudvärk och magont!

Livet suger stjärt idag alltså. Har suttut vid datorn sen 8 (med en lite paus på sådär 2 timmar för min lillalillebror spelade) och PLUGGAT! Suger fan travhästballe! Men nu är jag klar, eller nej det är jag inte men jag säger att jg är klar för pallar inte mer! Sen att Lillebror min sitter brevid mig som en finne i röven och luktar svett gör inte saken bättre! Så.. Nu ger jag upp och får komma igen i ljusare tider!!

Dagens citat blir iaf:

?

Har inte hänt något i mitt liv så har inget att skriva om. Har inte något att kommerntera, har ingen åsikt om något, har inget jag sett som jag stör mig på, inget jag undrar över? Fantasin is down in hell!! Känns jobbigt! HAr plugg att göra så antar att jag ska tänka på det istället för folk i mysisbyxor och höga stövlar, eller vad alla tvättmärken betyder. Sen är det ju ingen som kommenterar något så, jag har inget att svara på.

Ja, hejdå då..

Promenad

Var ute och gick igår med Kajsa, och vad händer? JO, vi irrar runt som yrra höns i 4, FYRA timmar!!! Vilket gör att jag missar bussen till skolan och är mer död än levande när jag kommer hem och att idag mår jag skit!!! Och varför hände detta? Svårt att dra bara en händelse till dena händelse men jag kan säga ett en bidragande faktor var att jag inte ville gå igenom några vattenpöllar så vi tog ett annat håll. Som senare resulterade i att vi fick gå genom knähög lera och vattunfylld skog!! De var ju helt klart en upplevelse dethär med men, aldrig igen!!



De ljusblå är hur vi tänkte gå...



Och det röda är hur vi (på ett ungäfer) gick... Vi hamnade alltså någon kilometer från Ankarsrum..


Saftig liten promenad!!!! Och de var inte bar väg att skutta omkring på!! SKOG!

Shopppppping!

Okej, jag vet att jag har köpstopp egentligen. Men hur kul är de liksom?


Kavaj från HM


BH från HM


Nagelack från Åhlens


Skärp från Åhlens


Torshampoo (Någon som testat?) från HM


Mössa från Åhlens


Panband från Åhlens

Så en klippning bokad med! Då blir de LUGG!!!!!!

Gillar jag Åhlens eller? Ja, väldigt mycket!! Dom har ju liksom allt! De ser ju ut som vi bara har varit i två affrer men lilla Västervik har inget stort utbud, men lite fler affärer var vi i. Haha!

Nu KÖPSTOPP!!!! Tills lönen kommer i alla fall. Hihi!

Hiss och diss

DAGENS

MYSISBYXOR OCH HÖGKLACKADE STÖVLAR

Alltså, jag mår dåligt så fult och oaksebtabelt är det!

DAGENS

Blir då att jag fick alla rätt på hörövnigen på engelskan. Stjärna i kanten till mig!!!

Har alltid undrat vad allt betyder?



Helgen då..

Åkte till Käälmäär i torsdags till sötast! Hihi!
Lyssnade på hans (skit)musik och så sprang jag och bytte till Lars Winnerbäck och, tro de eller ej, men tillslut böt han självmant till Lasse! In chock!!! Men jag har ju all makt som vanligt. Haha!

Vi gjorde pizza med.

Och bröd blev det med. Kreaktivt tycker jag!

Och ägg är en spänande grej. Hur vill man ha dom?

Tycker det är jätteäckligt när gulan sådär lös! De ska mer se ut som en pankaka!


Men lite manlig är han trots allt om man tittar...

Haha! Puss!!

Och sen skulle jag ju hem på söndagen. Hur bra gick de? Jo, när vi kom så man såg vägen swischade bussen förbi utan mig och de var sista bussen hem. Så fick mysa en natt till, inget mig emot <3 Hihi


Smart!!

Haha. Snacka om tekniska jag!! Kommer hem (en dag senare än tanken men de är en annan historia. Haha!) måste kolla lite pengar och sätter igång datorn men internet funakr inte! Blir sur och startar om allt men de funkar fortfarande inte!! CP!! Frågar Mats och han bara "Sitter sladden i. HÖHÖ" Typ och jag bara: Allltså så trög är jag inte faktistk! Tänkte jag lite högt för mig själv. Men får rycket och ringer till min lillebror och han bara "Mamma drog ur sladden igår så, sätt i den!"

HAHAHA!!

Men vi får höras mer sen för nu ska jag in till staden och träffa Angelica och sedan simma lite. Har en timme att ta ikapp på Kajsa!! Hejsvej leverpastej!!

Käälmääär!

:)

Kaos och kallaballik!

Min lillebror har under en längre tid haft ett starkt beroende till datorn och spelet LOL. Och igr gick allt snett vill jag lova!

De var i sommras som min storasyster och hennes karl tipsade våra småbröder om spelet LOL och tog hem de till vår dator och spelandet började. Lillebror M började spela med måtta oh spelar ungefär ett spel om dagen (kanske fler på helgerna nu när de har varit så tråkigt väder) Sen har vi lillebror C som också ska spela ett spel om dagen, med det slutar oftast med upp till 5 spel en vanlig dag när han kommit hem från skolan, kan alltså bli fler på en helg.

Till en början gick det la an, men de blev snabbt okontrolerat. Som jag har förståt de så kan man inte "stanna" mitt i ett spel utan måste spela kalrt annars blir man dödad(?) Problemet visade sig starkt här då någon annan i familjen behövde datorn och när man sa de fick man som svar "De går inte att sluta nu" Till en början tänkte man "Okej, säg till när du är kalrt då" Tiden gick och efter ett tag så frågande man igen och fick samma svar "De går inte att sluta nu" Och så fortsatte det.

Då börjar man ju undra, hur lång tid tar ett spel? När vi frågar M så säger han att de kan variera mycket men allt mellan 40-70 min. Så, hur kan det inte gått att sluta på 3 timmar? C har alltså så fort spelet tagit slut startat ett nytt så han kan säga "De går inte att sluta nu"

Dethär drabbade hela familjen då Jag själv hade skolarbeten att göra, mamma räkningar att betala och stackars M som blev lidande och inte fick spela någonting. Det slutade med att vi stängde av strömmen när C inte lyssnade. Det funkade rätt bra till en början. Han spelde ett spel och gick där ifrån, trodde vi! Det vissade sig sedan att han smög upp på nätterna och spelade=han var väldigt trött på mornarna och orkade inte med skolan.

Nu har vi haft spelet i ungefär 7 månader och han har enligt hans statestik spelat 575 spel. Vi drar en snäll gräns och säger att varje spel tar 40 min. 40 min * 575 spel = 23 000 min på 7 månader. 23 000/7 månader = ca 3285,71 min . 3285,71 min/60 min per timme = ca 465,39 timmar per månad i 7 månaders tid! Och då är det räknat på att varje spel tar 40 min, många spel tar längre tid än så så detta är mer ett minimum.

Hot om avstängning och skit har inte funkat den senaste tiden och lägget har blivit värre och värre. Igår spelade C ett spel sen så gjorde Jag och C semlor och skrattade och hade de rätt trevligt faktiskt ute i köket. Skrattade åt varandra och de blev lite halv bra semlor får man nog säge men vi hade kul. Sen knappt en timme senare sätter C sig vid datorn igen och startar ett spel. Vad i helvete liksom? Mamma säger åt honom att gå där ifrån men då svarar han "Ni har inte sagt att jag inte får spela" Okej, hör han själv vad han säger? I ett halvår har vi sagt varje dag och lite till att det är ett spel om dagen som gäller! Sen att han inte dom senaste månaderna har lydigt den regeln men så har regeln lytt. Jag går inte och säger "Jag stänger av. Du vet mycket väl att du inte får spela! Nu sänger jag av" Och Jag bryter strömmen. C blir galen! Skriker, gråter och slår! Han springer fram och tillbaka igenom huset och slår med en petflaska. Han börjar slå sig själv med flaskan och Janne frågar vad han syslar med? C öppnar ytterdörren och slänger ut flaskan och fortsätter springa upp och ner för trappen och skrika och slå innan han stänger in sig på sitt rum.

Ser ni vårt problem? Mamma gick sedan upp och pratade med honom och sen somnade han snabbt! Alltså, den BOMB-attacken hos en människa har jag aldrigt sett förut! Det var obehagligt och jag blev riktigt rädd.

Nu är datorn inlåst i ett rum som bara alla andra har nyckel till utm C. Hoppas att han får hjälp för de verkar som att de är mer än spelet som trycker i den stackars lillakrackens huvud! Han mår riktigt dåligt, och de gör att vi alla andra med mår skit av detta.

Hjälp?

Simma! Tummen upp!

Simma är väldigt nice faktiskt. Undra hur mycket de ger att simma en timme i veckan? Inte så mycket kanske. Borde göra det minst två gånger i veckan + stavarna. De jobbiga är denhär stora väskan som man måste ha med sig då och de suger! Sen att min schampooflaska läckt lite så att de känns som någon sagat i min den men de luktar dock desto godare så jag är ändå nöjd. Mina skolböcker luktar väldigt gott. Hihi!

Sen var det en skolklass där. En tjej stod och tittade på när dom andra badade. Nu vet ju inte jag hur läget ser ut men jag hopppas inte att hon får G i idrott för då är det orättvist. Om jag inte vill vissa min mage, då får ajg köpa en baddräkt, vill hon inte visa hud och hår får hon la köpa en burkini? Denhär diskutionen är lite känslig men de är min åsikt.

Påtal om något helt annat! De är 3+ idag med!!! OCH sol!


Plan idag

07:30 Upp-plugga
09:30 Bussen mot staden
10:15 PLUGGA med Kajsa
13:00 Lektion
15:00 Simma
17:30 "Föreläsning"
21:20? Hem

Och idag var det 3+ grader ute vilket vi firrar med att ha tajts på oss!!


Gillar dom skarpt!!


RSS 2.0