"De kan va så fördärigt, de kan va så bra"

Tänkte börja ta tag i mitt liv när jag kommer hem från den egentliga huvudstaden vilket jag gör på söndag, om ingen dör på valborg vill säga!! Haha!


Gillar skarpt att inte behöva mjölka dessa små söta kor! Skulle inte kalra av att kravla på marken för att lyckas!

Har flätat hela mitt hår, de ni!

Har inte gjort de sen jag var...12 eller något. Lite mysigt! Men de tog sin tid!! Fick för mig att jag skulle ha ultrafluff imorgon. Haha!

Funderade här om dagen på engelskan vad "mjölka" heter på engelska? Mjölk heter ju milk, heter de "I'm milking" "I milked yeasterday" Haha. Min engelska är på topp som ni märker, precis som svenskan. Haha!!


KastrullRull!

Har då tänkt tanken att jag inte ska leva på min mammas bekostnad i verken saker eller pengar mer så har införskaffat mig en kastrull. Väldigt fin och söt kastrull! Tyvärr fans inte stekpannorna kvar :(
Ett måttsett blev det med så kanske kan komma till att baka i mitt nya "hål"hem!

Har gjort bort mig för har sparat en fråga till sist på psykologin och tänkt att den var lätt. Men nu hittar jag inte ens var jag ska läsa om den så kan inte svara på den och MÅSTE göra klart de ikväll för åker med Mats till hans syskon imorgon direkt efter skolan.. Så de suger kuk!!


Träna utan sol

Ska in till staden och träna om någon timme. Insåg att jag måste åka in med bussen 1,5 timme tidigare än när jag ska vara där.. Snark!! Vad gör man då? Kanske ska lämna in pappret till skoan om att jag inte ska förgylla deras tillvara en termin till som är sista dagen idag? Kan jag ju roa mig med! Är inte på humör idag! De är molnigt och jag är trött :(


Vist ser jag stark ut!? Haha!

Sambo!

Ska vara sambo i en HEL vecka med Anne Lidholm! Kan bli intressant. Tänkte göra en "Berg flyttar in" Fast Björk flyttar in! Ska dit på måndag och sen försöka mig på att jobba nästan hela veckan, sen är det ju ändå valborg och 3-årstest på helgen så då blir de vara kvar i den egentliga huvudstaden! Annes läghentet kommer lukta ko så hoppas inte på att någon bryr sig om de(?) Haha!

De problem jag kan se är att Annes dygn har fler timmar än mitt eget så kan bli svårt att anpassa. Men, men!


Knät, en månad!

Jag ser fan ingen skillnad?!?! De som känns som skillnad! Tur att kamror finns så man kan se att man är lika fucking fel både innan som efter! Haha. Ne men seriöst. Ser ni någon skillnad? Nu är ju bilderna lite olika tagna men ändå.. Har de alltid varit så tjockt och snett? Nu går jag ju runt i tron om att de är svullet. Haha! Kanske ska tänka om och stå några extra minuter på crosstrainern istället!!!


De är då knät med såret på översta bilden och de högra knät på nedre!

Däckmeeeeck

Skulle rasta mini lite tänkte jag, men då han har varit ute hela vintern är de kanske förstårligt att inte allt är som de ska med han. Så bakdäcket var damp! Vinglade och de verkade vara pyspunka på de. Varför bakdäcket? Men jag tog av det och de gick väldigt enkelt. Sen skulle jag ta på de och de gick lite för enkelt för att vara rätt, och mycket riktigt blev de inte helt rätt. De blev fucking snett!!! Så in i helvetet snett!

Gick de inte att cykla innan så går de defenetift inte nu! Haha!


Mycket gjort, mycket gjort!


Har gjort mycket och känner mig stolt! Och kl är bara lite över 11!! Herr gud! Ska till skolan och ha engelska prov nu som kanske inte kommer gå så bra men får försöka väcka hjärncellen så han kommer igång. Haha! Jag tänker inte vara bitter för något som inte hänt än! Man får ju alltid göra omprov. Haha!

Nu börjar jag bli lite rädd..

Har hittat en lägenhet. De börjar bli lite på riktigt nu. Om de vill sig vill säga. Men de verkar så. Vem trodde att detta skulle bli såhär? Inte jag i alla fall. Dags att klippa navelsträngen kanske? Har ju redan gjort det en gång. Men tror den nästan växt ihop igen...




"I min drömda sagovärld"

Var ute och gick i skogen igår. Första gången efter operationen så de var lite stelt men de gick. Man får ju inte vara klen!! Men de känns att musklerna i låret is gone!! Var tog den vägen? Tror inte på att dom bara tog en sena, utan tror de tog hela muskeln!!

Försöker plugga men de går ju som vanligt när jag är ensam hemma. NOT! Har skrivit lite i alla fall men inte så mycket som jag borde, men de har jag ju aldrig gjort och jag har klarat mig ganska bra ändå. Förutom att jag har slösat bort ett helt år (liv?) på att gå på komvux!! Roligt!!

Ne, ska gå ut och mocka skit ett lite tag. De är ju fint väder! 15 grader i skuggan kl 9. De giller vi!! Något jag inte gillar är att våran "knapp-på-tangentbordet-med-en-pill-på-som-pekar-uppåt-som-jag-inte-mins-vad-den-heter"-knappen har segat till ordentligt! Så när jag ska göra utropstecken blir de en etta, mycket störande och livets I-lands problem!


De rär tur att denhär finns sör då går det inte att gå vilse!

Söndag!

Har varit och tittat på min systers och Staffans framtida hund. Dom var söta och trevliga men dom valde inte den jag ville ha! Men dom var söta. Mamman och storasystern var med väldigt trevliga så lite lovande ser det ut! Ska ut och fixa iordning ordentligt i hästhagen i det fina vädret någon gång idag med. Jippi...


Den lillahär valde de tillsvidare i alla fall. Men jag ville ha den på övre kortet!


Lördag!

Detta är jag kl 10 i 4 på en lördag morgon i frödinge!


Mycket smickrande!

Men de gick bra med allt och de var väldigt trevliga. Kom dit allt för tidigt och då blir man uttittad, speciellt om man har en röd tröja!

Dom tyckte inte att jag hade där och göra över huvd taget! Men dom var trevliga dom också, och höga1 Behövde typ inte sätta ner mjölkpallen en enda gång. Tyckte jag var trevligt. Sen blev jag bjuden på fika som var som en hel frukost och sen även hem skjusad :) Trivdes jättebra och kände mig mer än hemma!

Väl hemhemma så var de snabbt in i duschen då somliga inte uppskattade min lukt. Kanske förstårligt!? Sen firade vi Michael, igen! Så de blev tårta, igen! Sen gick vi även på en lite loppis som var här in HappyHammer så fick en väska och ett halsband av morfar :)



Sen gick de bra för Team Maggan så säger grattis till dom men!! Lyckad lördag!

Fredag!

Åka till Frödingen vägskäl tog kol på mig då jag blev påhoppad av en jihovas! HON KUNDE PRATA om man säger så. Sen som tur var så hittade hon en som sa att människan kom från aporna och då glömde hon bort mig. Tack! Men hon sa att mitt hem är ditt hem! Trevligt..

Men väl i huvudstaden så klarade jag och Anne av helt(?) själva att byta däck på hennes bil! Sen att kanske någon mer kunnig person kommenterade hur vi skulle göra efter vi kanske kronglat till de för oss. Men vi klarade det och de tyckte jag var prestationshöjande!! Kanske skulle bli bilmeckaniker istället? Haha!


Förhoppningsvis

Förhoppningsvis är jag vaken nu och förhoppningsvis pigg. Förhoppningsvis är även Anne pigg och kapabel till att köra bil i detta nu. Förhoppningsvis är Maggan på bra humör så att Anne förhoppningsvis med är de så vi inte kör på en älg! Förhoppningsvis är de varmt nu så jag inte står som ett fån och fryser stjärten av mig. Förhoppningsvis gör inte knät ont nu och förhoppningsvis så gör ingen kossa något oförutsägbart.

Förhoppningsvis går de bra idag!

Den gamla goda tiden!

Kan ju inte låtabli att älskas!!

Då jag hade rött hår med "halmfärgat" underhår! Och Kajsa med sin otroligt sexiga HSkeps!
Och varför jag och Kajsa fick följa med och representera skolan har jag fortfarande inte förståt. Kanske för att våran klass skulle avlastas från oss en dag! Haha!
Elmia 2008!


Drack jag kaffe skulle jag gå ut i solen & dricka en kopp

ORKAR inte skriva mer på psykologin, och då har jag inte skrivit mycket.. Borde bli klar men nej! Orkar inte! De är intressant att diskutera men tråkigt att skriva om. Om någon vill skriva de jag säger, hör av er!

Ska ju mot sveriges egentliga huvudstad idag-FRÖDINGE! Och imorgon blir de upp före tuppen för ska prova på att jobba! Mamma tror nog att jag kommer bli mördad så överbeskyddande hon är just nu. Hon tycker att man ska hälsa på innen man hälsar på första gången vilket i mitt huvud kan bli lite svårt om man inte får åka dit innen man åkt dit(?) Sen ville hon veta på millimetern var denna gård ligger så hon kunde åka dit och hämta mig om de skulle ända något. MEN JAG SKA INTE DÖ! Hoppas jag.. Just nu känns det som om ingen vill att jag ska jobba. Kan de inte bara vara lite glada för min skull att jag kanske har hittat ett jobb?


Saknar min ponnyhest! Han skulle förstå mig!



Idag är de sol!

Införskaffade som sagt lite mer eller mindre inte livsnödvändiga saker för mina snåla pengar igår. Men dock var det inte bara mitt fel utan även Kajsas! Hon skjusade mig till Lager 157 och då går de ju inte motså när de finns shorts för 150 kr som är nice! Kände att jag kom in i ett FLOW där när jag lyckades hitta ett par med en gång som passade mitt as!

Dock klarade jag helt själv av att gå till Åhlens och införskaffa ett halsband, men de är fint! Och då hamnade jag med i ett FLOW när de skulle kostat...nått...och sen kostade typ 20 kr mindre :) FLOW!! Men jag blev sur när dom inte hade linnet på H&M :(

Sen fick jag mig ett gott skratt med när en tant på Willys stod bakom mig i kön och kassörskan väger MINA äpplen och hon kastarsig över bandet och tar tag i MIN äppelpåse och skriker "MINA ÄPPLEN, DU SKA INTE BEHÖVA BETALA FÖR MINA ÄPPLEN" Sen tittar hon ner på sina varor och ser att hennes äpplen ligger på hennes sida av pinnen. HAHA!! Snacka om att överreagera! Man kollar itne först?




Gamlebygymnasiet

Haha
Läste i VästerviksTidningen idag att en elev från Gamlebygymnasiet, eller nya valstad som jag själv föredrar att kalla de, har skrivit in en insändare om att skolans elever behöver en korator för att alla är så deprimerade och alla är så självmordsbenägna och alla har ingen att prata med.

1. Alla är alltid deprimerade, känn dig inte speciell!! Tror inte att en korator hjälper! Tror inte en kotte skulle gå dit ändå. Och vad skulle den göra åt saken? Om nu lärarna är så bra så kan eleverna väl prata med dom om dom är så "deprimerade" Sen finns de väl en vårdcentral ner i byn??!!!
2. Om man är självmordsbenägen är det inte längre en skolkorators uppdrag utan man hamnar då hos BUP om man är under 18 eller vad de är.
3. Mobiltelefon? De fanns i alla fall på min tid. Om man är så ensma och inte klarar av att ringa till sina föräldrar eller ringa till någon man kan prata med kommer man väl knappast få tummern ur och och prata med någon främlign på skolan?

Snacka om förfall! Tror dena elev själv att de skulle lösa problemet med den såkallade "deprisionen" där eller? Knappast.. Fan skärp er! Tycker inte de är värt att lägga pengar på en kurator som ingen kommer gå till, eller de som kommer de går till den i syfte att missa lektioner de inte vill gå på. Så nej! Jag röstar nej!!

Den ända lösningen jag ser är att vi återgår till de normala, gamla Valstad! Där folk tog hand om varandra och inte gnällde över att de ville ha en korator. Alla var lika deprimerade så ingen kände sig deprimerad!!!


Luktar får!

Skulle de inte vara varmt idag eller är det bara jag som missuppfattat allt!? De ser mulet ut må jag säga och de lilla solstrålar som kommer ner är inte mycket för världen! Borde kamma ner mitt knullrufs och ge mig ut till skolan för att sen vara en ensam själ i några timmar för att sen bränna fett och träna knät. Och under dessa timmar kommer jag troligen inte kunna låtabli att slösa mina pengar på något som inte är livsviktigt. Men jag blir glad i alla faller!! Haha!


Den luktar fortfarande får! Lov it!!

För de är ingen vanlig dag för de är Michaels födelsedag





Såhär fin tårta får man om man har en väldigt kreativ och överangagerad syster!
Vist är den fin!?

MÅSTE ÄGA!!!


99:- på H&M


Jag glädjer mig åt nya krafter!

Har nu lagat mat onormalt mångagånger på väldigt kort tid! Har jag feber? Tror kanske de! Kanske skulle gå till en psykolog och prata ut om dethär. Eller håller jag på att bli vuxen? Nee!!

Har bokat tid hos "inlägg i skorna genom att avdjuta mina fötter"-grejen. Och de är en där ifrån som ska prat skit på TimeSportia ikväll så kanske slinker in dit en kortis(?) De fulaste som finns (efter strumpor i sandaler och foppatpfflor) är när man har FETA STORA jympaskor till vardags! Tål inte, får utslag! Så, hur ska man lösa detta? Ingen fucking anning!! Så kan ju fråga henne vad de är för skor som gäller om man inte vill se ut som ett sär!


Tuffan lever vidare!

Har jag sagt att Tuffan får leva lite till?
Han lever ju redan på 2 års övertid men en sommar till i alla fall får han ströva! Matilda är en ängel!! Tack! Jag känner att jag är inte mogen att bestämma att en annan individ ska få sitt liv avkortat.. Men nu skjuter jag de på framtiden lite till!!

Skriver om FLOW! Känner kanske inte att jag är i något jätteFLOW just nu men de har helkt klart blivit mitt nya favoriord! Jag fick ett lite FLOW när Matilda ringde och sa att Tuff får vara hos dom i sommar :)


Träningsvärk i röven!

Sjukt smärtsam träningsvärk!! Hela rumpan känns som en sten!! Var ju och tränade igår och tog i lite extra. Haha! Snart är de ju sommar och jag tror som vanligt att jag ska komma i "form" för att kunna visa mig mar eller mindre naken utan att en stor mage ska puta ut. Men icke, som alla år!

Sen var jag tvungen att bevisa för mamma att jag klarar av att mjölka med mitt knä (för hon gnäller på mig att jag inte kan något!!!) Jag är faktiskt inte helt handikappad, inte ens halft längre! Så tänkte 80 kossor och 2 böj på varje ko. 160 böj. Och jag hoppas ju på en "bältesmjölkpall" så jag tog en låg stol och så satt jag mig ner på de 160 gånger!! Och de gick alldeles utmärkt! (Men oj mjölksyra i låren!)

Så fuck it! Jag kan mjölka kor! Haha!


Så fucking bränt fett

Tränat som ett djur som blir piskat! Nice! Jag gillar de! Sprang runt runt på crostrainen och de sista 2 minuterna så trampade jag bakåt lite för att sträcka ut ordentligt eftersom att läkaren klagade på de! Skäms skäms! Men då kommer min sjukgymnast fram och säger:
"Vet du om att du trampar åt fel håll?"
Nej, jag är helt efterbliven och min ända hjärncell har gått och dött. SJÄLVKLART vet jag att jag trampar åt "fel" håll!! Jisses! Sen kommer nästa tränare fram och säger:
"Är de meningen att du ska trampa bakåt?"
Nej va vadå? Trampar jag åt fel håll? De har jag missat!? Komigen liksom. Ser jag så efterbliven ut?

Måste fixa inlägg i mina skor med för pallar inte att inte kunna stå upp längre än 20 min.


De blåser i Kalmar!

Kalmar hela helgen med nakna sjömän och grillning! De var fint! Men aj vad ont i fötterna man får, och de blir inte bättre när Mats inte hittar sina nyklar och man bara känner hur ont de kommer göra att gå hela vägen tillbaka. Men som tur är lå dom i fickan, och ja, han hade redan kollat där..

Kände mig bakis i 3 dagar utan att förtärt alkohol i några större mängder men de är lite bättre idag må jag säga. Mys med min pojk hjälper! :) Så lagade vi mat (=jag tittar på för Mats tycker jag är inkompitent och gör allt själv även om jag skulle göra något) OCH jag var egentligen den kreaktiva men Mats målade hur jusus sperma såg ut! Fint va!?



Over and out!

Home in HappyHammer!

Gick promenad igår i 2 timmar. De var nice! Testade att springa lite och de gick verken fort eller såg spesielt grasiöst ut men va fan liksom, kan inte vara bra på allt! Var hon läkaren igår med och han kommentar var "Du kan göra vad du vill sålänge ingen annan gör något oförutsägbart!" Jomen vist! Så alla nu, gör inget oförutsägbart!!


Kniv VS sax!

Orka skära allt liksom! Go saxen go!!

De blåser!

Om tillomed jag blåser bort blåser de!!!
Sitter hos världens bäsa pojk som, dock inte är här, och har mer eller mindre tråkigt och beslutsångest över om jag ska duscha eller inte(?) Dagens I-landsproblem jag vet!! Påtal om I-land, vet ni vad som hade hänt om Tyskarna sköt den Danska kungen som red genom de ockuperade danska gatorna? Dom hade sprutat öl i tyskarnas ögon! HAHA!! Klockrent! De är de ända som gör samhällen uthärdlig!

Idioter!

Hur, jag bra undrar hur!? Hur kan man gräva sönder en internetkabel när man ska fylla igen ett hål? Är de 3års utbildning på det eller?!

"Jahopp, då ska vi fylla igen dehär hålet.. Hämta grävmaskinen och börja gräv 10 meter från hålet!"
"Eh.. Men ska vi inte typ, fylla hålet?"
"Jaja, men vi måste hitta kabeln som ligger 10 meter där ifrån så familjen Björk blir utan internet i någon dag."
"Men, är de de vi utbuldat oss till?"
"Nej min gosse. Vi sammarbeter ju med elfirman och vi är skyldiga dom lite jobb!"

Men vist liksom! Sen kommer dom och lagar med silvertejp! Eller troligen var de mer än silvertejp men de såg ut som de! Haha. Jag har sååå tråkigt!


Har jag sagt att jag har en skinjacka? Badas!!

Mot oändligheten och vidare!

HAHA!högskoleprovet. Kan inte förstå hur jag kunde vara så trög och, som vanligt alltid jämt, lyssnade på Kajsa Johansson och gjorde detta prov. De trog desutom mina pengar och gav endast tillbaka huvudvärk!

Åkte och försökte studera hos Kajsa i måndags för att historieprovet igår skulle gå bra, men ack! Vilket nederlag! Jag tyckte ändå att vi studerade hårt och slitsamt men de räkte inte för att mina hjärnceller skulle komma överens..

Skolan gör en ju inte lycklig så frågan är om man verkligen ska satsa på ett liv och plugga mot oändligheten och vidare? Hur roligt är det? Kanske ska skaffa något såntdär vuxet...Jobb heter de jag. På heltid och se om jag kan lära mig något om livet. Men jag är ju inte så vuxen så kanske passar i skolbänken!


_*_*_*_*_*_

Om man skulle ta tag i levet..



..eller inte riktigt än..

En helg

Mats kom till mig på torsdag alla redan och lyckades redan på fredagkvällen slå till mig med en gasskål i pannan, så gick inte högskoleprovet bra i lördags skyller jag på de! Haha. Men ett rätt har jag i alla fall för frågan var "Vad är en fjording?" Ren tur! Annars så sattsar jag på 0,0! Då kan jag sägert vara med i tidnigen!!



Senare på kvällen åkte vi in till Evelyn som har gått och blivit gammal. Så där var vi en stund och Kajsa fick köra som vanligt. Någongång i mitt liv ska jag ta körkort så jag kan få se Kajsa göra bort sig! Händer allt för sällan!!

På vägen hem stannade kajsa ansvarsfullt för en Padda så den fick hoppa över vägen innan vi körde! Haha!

Och igår åkte Mats hem och de blev tomt och kallt. Även fast de är rätt varmt i vårat hus nu och även ute, men kallt ändå. Var ute och gick i min ensamhet efter han åkte och de var jag och mjölkbilen som var ute på de smala vägarna.. Bara en lite vecka kvar med skola och prov sen blir de Kälmär!! HappyFace!

RSS 2.0