Mat!!!!!!!

Snacka om frukost eller? Nu är jag pigg igen!


Gröt och äggmackor

Tror att jag ska ta ett ryck och städa vårat kylskåp. Fick bara en såndär "Måste städa" känsla som så sällan inträffar i mitt liv men när jag såg detta i kylskåpet så kan man ju inte känna anat än måste städas 


Så mögel!!! Luktar inte gott och tror vi måste slänga lite.. JJjjjhhhhhuuuhh!!

Jag har ju faktiskt börjat lära mig hur man gör mat. Haha. Ne, kanske inte men det är ett steg åt rätt rikning.

För att vara en som knappt vet vad ett kök är så tycker jag at det är bra!

Plugg...

Försöker då plugga ikapp allt jag missat under förra veckan då jag inte mådde så bra och inte fick något gjort. Engeslkan är ju helt klart tråkigast! Men när jag väl kommer igång så går det la, men de är ju detdär med att komma igång. Så, jag hittar på "regler" till mig själv. Regeln nu var att jag inte fick sätta på musik eller äta frukost förren engelska texten var skriven och klar. Haha. Men de funkade! Nu är den klar och iväg skickad!!

Diggar ju dethär systemet "Gör du rätt slipper du straffet" Alltså, jag slipper att inte gå hungrig nu eftersom jag gjorde de jag skulle. Haha! Fy vad tråkigt jag har en dag som denna när solen skinner och här sitter jag och väntar på sotaren och pluggar. Suger THB!!

Nu på psykologin och kanske lite historia sen..

Handboll

Jo men vist.
Sverige blev då 4 med ett (jävlskitkuk)mål. Var ju lite tråkigt. Men fjärdeplast är inte fyskam ändå så jag är nöjd! Men det känns sur när det bara var ett (jävlaskitkuk)mål som avgjorde saken. De låter lite sådär "Alla andra var dåliga men vi bra fast dom andra vann ändå"-still att säga att Sverige hade dommarna emot sig under hela VM kan jag tycka. Men jag tycker faktiskt att dommarna har varit lite emot Sverige varje match, men trots de har vi vunnit rätt mycket så är glad ändå som sagt!

Men finalen då! Shit vilken match!! Dankarna får sådan pisk av Frankrike men så tar Danskarna piskarna och piskar tillbaka men så får Frankrike tag på piskarna igen i förlägningen som blir när de efter 60 min står 31-31 och PISKAR Danskarna så dom vinner med 2 mål! Helt sjukt spännande för till och med en som mig som inte gillar sport!



Är lit in love med mälvakten i Sverige. Sjöstrand! MmMm!

Finne!

Har haft en väldigt väldigt väldigt jobbig finne på hakan en längre period som vägrar ge upp sin existens! HAr nu klämt den 4 gånger och hoppas nu på att de var den sista och att den ska inse sitt nederlag och aldrig mer återvända.

Kläm finnen med exvis en pinsett och se till att verkligen allt var kommer ut. Kläm alltå tills det kommer blid!

Tvätta sedan med sprit!

Sen smörj lite med hudkräm!

Vips borta!! Förhopningsvis.

Tänkte på hon som inte fick jobb som kassörska på ett youga center för att hon hade för mycket finnar. Jag kan förstå att hon blev lessen men jag kan förstå att de inte ville anställa henne. Om finnarna är gula kan man ju faktiskt göra något åt dom!! Om hon där emot bara hade haft "röda blämmor" så hade jag tyckt att hon kunde få jobbet. Köp såndär skrubb-hudkräm!! Funkar jättebra! Och sen sprita och smörj in!!

KLÄM DOM!!!!!!


Dagens (ofrivilliga) motion.

Taken är att Tuff ska bo hos Matilda ett tag så skulleg å och hämta honom där han "bor" nu för det är så krångligt att komma in med transporten där. Jag fick skjus dit av Janne sen så gick jag och Tuff hem. Väl hemma, alltså 7 km senare, så släppte jag in honom i den provisoriska hagen jag byggt, men de tar nog inte ens 5 min innan han "hoppspränger" stacketet och springer iväg och jag efterhonom samtidigt som jag ringer till Janne. Springer tills Janne hinner ikapp mig med bilen och hästen ahr nu sprungit över E22.an och är borta ur mitt synfält. Rädd som är sär ringer jag till Roger som har hästar längre bort som Tuff troligtvis stannar till vid och ber honom titta om han kan stoppa Tuff när han troligen springer förbi. Snäll som Roger är så hjälper han mig!! Men vi kommer ikapp Tuff med bilen och jag ser den andra stora vägen som han är påväg  mog så hoppar ur bilen i farten och kutar mor vägen i hopp om att hinna ikapp den lilla hästen och typ stanna bilar om jag inte får stopp på honom. MEN som tur är så svänger en bil in i korstningen och ställer sig på snedden över vägen så Tuff stanar och jag får tag i honom innan vägen. Så, får vi gå hem igen sådär 4 km! Och han ville inte riktigt hänga på hem så typ, 10 steg fram och sen bakade han 5 steg, så de tog en stund. KUL eller hur?

Men vi han lever ju i alla fall och de var ingen som blev arg på honomtill skilnad när Snobban rymde och förstöde en massa på kyrkogården. Haha. Har inte mindre ont nu i alla fall. Suger! Får vila lite och sen se om något slutar göra ont..(?)



Bajskorv!!<3

Dagens åsikt

Jag tycker att visa som framstår sig som förebilder och som visa ser som förebilder inte är några bra föerbilder.

Jag menar, en människa som kanske inte gjort något bra men sen "kommer tillbaka" och trotts sitt "fel" gör något bra så blir det en förebild för många. Jag kan väl tycka att en person som från att "göra fel" bättrer sig är kanske stark eller något i den stillen men tycker inte det är en bra förebild. Förebilder tycker jag ska vara sådana som gör "rätt" och är starka på dt sättet, någon man kan eftersträva. Man ska ju inte eftersträva någon som gör "fel" elelr "misstag" som inte blir så bra. Sen är det klart bra och kanske lite strkt men att ta sig upp till verkligheten igen efter ett "fel" eller "misstag" men tycker inte de är en bra förebild i alla fall.

Lite, om någon knarkar och sen lyckas komma tillbaka och bli helt ren igen är den personen jätte stark och troligtvis har den en stark vilja till att göra saker bättre och rätta till sinna misstag. Men ingen bra förebild för det kan jag inte påstå. Eller om man skaffar barn tidigt utan planering. Klarar paret av det och allt blir bra är dom starka och vill något och löser saker bra. Men, någon förebild som jag tycker folk ska ta efter blir dom inte i mina ögon.

Klart det inte finns någon som alltid göra rätt men det finns folk som inte lämnar verkligheten för mycket och de tycker jag är mer förebilder än ngon som gör "fel" och sedan rättar till de.

Så dagens åsikt är alltså att en förebild ska inte göra "fel" för att sedan bli en förebild när den gör rätt!


Vår eller?

Trodde faktiskt en kort sikund där att de skulle bli vår. Men så blev det kallt igen. Men de är i alla fall fint väder och man får ju typ ögonorgasm när man ser torr asvalt! Så vackert!!


Hur mupp tror ni jag såg ut när jag stannade mitt på E22.an och tog kort på marken?



Men eller hur? Skulle ju inte göra något med 20 + och sol utan en massa snö och magont.
Påtal om snusk. Hade den här godisbilden på en snopp uppe och då fick jag helt plötslig 3 gånger så mycket besökaree än vanligt. Äcklen! De ända ni tänker på är "fula" tankar! Ni drömmer säkert om att ni springer i massa trappor! Ush på er!!

Haha!


Akuten, jävla mage!

Då ska jag försöka berätta om min kväll. Slutade skolan kl 5 och skulle vänta på Janne och gick då till Willys och köpte (inte godis! De går framåt) clementiner för att tiden skulle gå och sen satte jag mig ner för att vänta på Janne och kände då att jag fick lite ont i magen. Janne kommer efter sådär 5 min väntan och när jag sätter mig i bilen får jag bara mer och mer ont. i hämtar bror min och nu jävlar gör det ont!! Vi åker ner till Telia för att fårga lite om sin mobil och nu jävlar, ursäkta språket men KUKont gjorde de!! Så vi åker till vårdcentralen men när jag skulle ta mig ur bilen kaunde jag inte ställa mig upp så vi åkte till akuten istället och då fick jag åka rullstol in i ett rum och med lite om och men lägga mig i en säng där de tog blodtrycket och tempen och jag hade lite feber. Och en kille kommer in och ska ta blodprov. Han hittar först inget bra blodkärl vänsterarmen så han försöker i höger, men misslyckas. Dock var han väldigt trevlig så de avr helt okej! Han sticker då igen om får ut lite blod. Hans kommentar var "Man måste vara lite psajko för att jobba som sjuksköterska" Haha! Läkaren kom in och vi pratade och han klämde och kände och de gjorde fortfarande riktigt ont. Så, jag fick morfin! Och livet blev genast mycket bättre. Haha. Allt blev liksom dimigt och de slutade göra ont mycket snart. Jag tror jag mer eller mindre somnade lite faktiskt tills docktorn kom in igen och sa att testerna var helt normala så han kunde inte förså vad som var fel. Men jag fick i alla fall åka hem då det kändes bättre i magen. Killen kom in igen och tog bort nålen i armen och satte för en tuss men massa tejp. De hade börjat blödda ur det första håler han försökte sticka ur. Jag hinner lagom ut i väntrumet för att säga till Janne att vi ska hem innan hela armen är nerblodad. Som tur var var nålkillen bnära till hands så han plåstrade om mig igen. Haha. Blodet kom lite sent, men bättre sent än aldrig!

Nu är jag hemma i alla fall och magen käns okej men inte helt bra. Får la se om det är någe bättre imorgon eller om det blir värre igen. Har en såååå kul engelska uppgift som egentligen ska vara klar tils imorgon.. men.. känner att jag inte orkar! Nu, dusch med min nya skrubbtvål. Mummmma! Hihi!

Tudellu!!

Läser om psykologi...

...Och blir psykiskt knäpp. Ne, så illa är det inte. De är riktigt intressant faktiskt. Ju mer jag läser om de ju mer känns det som att jag borde gå "Programet för psykiskt ohälsa- särskilda komplicerade problem" i Sundsval. Långt namn på en kort utbildning. 2 år! Men de är långt och de är kallt! Måste införskaffa en vinterjaka!!

Påtal om ingenting vill jag ha en tjurring! Vet att jag sagt de innan men jag vill!!! Ont men snyggt. Älskar det! Jag vill!! Ska la plugga lite mer så uppgiften blir klar någon gång. Om jag kunde säga och att någon anna skrev så skulle allt gå mycket snabbare då jag har talets förmåga men dock inte skriften...



Vill ha! Ge mig! (Näsan ser riktigt stor ut när man tar kort på den underifrån, typ som pungen gör eller hur söt? Haha!)


Tidiga mornar hör inte till mitt nya liv!!

Är uppe tidigt! Förstår inte att jag orkade gå upp såhär tidigt i stort sett varje dag i mitt förra liv. Alldeles för tidigt! Har sålt min sadel så ska försöka frakta iväg den nu på morgonen. Har blivit nörd så jag sitter och bloggar medan jag väntar på avfärd. Haha!

Tänkte även medela att Tuffan ska flytta. Tror han tycker det är jobbigt med allt flyttande  eftersom han är ett väldigt starkt vanedjur (som sin matte) och tycker om samma mönster dag ut och dag in. Men Matilda behövde sällskap till sin häst så de är klart att han ska aggera sällskap då det är de som han egentligen är till för. Så de är som vanligt i mitt nya liv snabba beslut och redan denna vecka får han se sitt nya hem. Kan tänka mig att de blir väldigt bra med en surgubbe och ett kaxigt sto i samma hage. Haha!


Tuffan vill även ha sommar för det är jobbigt när allt ska vara så blött och halt!

Skärpning!

Jag förstår inte vad jag klagar på hela tiden! Okej, just nu snöregnar det ute och jag ska gå till bussen sen MEN hallå! Jag klagar fan på allt!! Jag har det så jävlabra just nu egentligen, men ändå är det så synd om mig enligt mig själv. Skärpning!!!

Slappt schema så mycket tid åt att plugga och få lite bättre betyg
Jobb när jag kan jobba
Pengar till körkortet
Min familj (Som just nu har 3värdskriget men gillar dom ändå. Haha)
Min söta pojke!!!!!
Mina vänner

Var, jag bara undrar var är det synd om mig? Plus att allt flytter på. Jag behöver knappt anstränga mig för att allt ska gå den vägen jag vill. Trots att jag kanske ibland inte vill de bästa så blir det ändå det bästa i slut änden. Och då förstår jag att devar det bästa. Sluta klaga och ta tag i ditt liv Elinor!!!

Hur går det med min träning och "hälsosamma liv" Eller jag vill inte kalla de hälsosamma liv för det är det inte. Tanken är bra att jag ska träna mer för jag tänker inte sätta upp värsta "Hej jag ska inte äta onyttigt"-grej för de kommer aldrig gå ändå. Men träna lite är ju faktiskt rätt kul och skönt!!

Och inte för att skryta, eller jo bara för att skryta faktiskt!! Haha!


Augusti 2010 och Januari 2011

Inte small men lite mindre tjock  alla fall. En början på en låååång historia!
Haha!

Mitt liv framöver! *Förtidling* 2

Sex hör till dom 24% då det är fysifkt krävande!


Promenix

Efter att sagt hejdå till söt så tog jag på eget insiativ en promenad med mina pensionärsstavar och gick till min andra sötboll i det finna vädret!Han var lite ledsen men efter lite kliande bakom öronen så blev han glad. Han vill komma hem och äta gräs på tomten tror jag!! Hihi!


Belv skiträdd för kossorna då Tuffan inte ville följa med mig till grinden när jag skulle gå så jag var tvungen att gå förbi den STORA TJUREN MAED VÄLDIGT VASSA HORN helt själv. Men jag överlevde men skit vilken respekt jag har för dom!

Mitt liv framöver! *Förtidling*

För er som kan räkna så såg ni att de blev 2% över när jag planerade mitt liv. Men de är ju självklart så att jag måste ha lite energi till typ, gå på toa! Lite enerig måsete jag ju ha till att göra saker som krävs för min överlevnad. Så, en förtydligad variant: 74% på skolan 24% på träningen 2% på övrigt nödvändigt för överlevnad



Hitar inte mina underbart snygga "träningsbyxor" Behöver dom ju nu är jag ska bli en muskelknutte.. Haha!!


Mitt liv framöver!

Ska från och med nu lägga ner 74% av min energi på skolan och 24% på att träna ( "träna" innebär boll, pansionärsgång, simning)

Hur länge tror ni de kommer hålla? Haha!!

Homosexuell?

Läste för ett bra tag sen på http://myranstankar.blogg.se/ om homosexuellas rätt till att få gifta sig i kyrkan. Och jag har såklart en åsikt som jag vill dela med mig av till er få som läser min lilla blogg.

Jag kan ju börja med att säga att jag tycker att homosexuella såklart ska få gifta sig och bilda familj precis som alla andra (eller ska jag vara helt ärlig så tycker jag inte alla är lämpliga för att bilda familj men de hör till en annan diskussion)

I dagens samhälle är det inte så många som är troende, trots att dom är döpta eller komfemerar sig eller gifter sig inom kyrkan. Inte så många som firrar jul av anledningen att firar att Jesus föddes, utan de har mer blivit en trevlig tradition att umgås med familj och vänner. Samma sak med påsk, midsommar, söndagar! Hur många går runt och tänker på att Gud beordrade Jesus att vila på den sjunde dagen? Jag har ju ingen fakta men i min värld är det inte så många som tänker på Jesus och Gud när vi firrar egentligen kristna grejer.

I bibeln står de tydligen någonstans att det ska vara en man och en kvinna. Det är väl för att naturen är sådan att de är tanken att en hona och en hane ska föra rasen vidare, antar jag. Men, idag lever vi 2011 år efter Kristus och värden har förändrats, inte mins samhället. Någonstans i bibeln står det väl även att alla människor är lika mycket värda? Hur går den ekvationen ihop när de finns en massa förbud om hur man får vara och tänka? Att gifta sig skall vara av kärlek och om Gud accepterade alla, varför får då inte homosexuella komma in i hans famn? Giftermål ska vara av kärlek, inte för att ens partner har en fitta eller kuk!

Sen slog de mig att, vist är det så att homosexuella inte får adoptera barn? Eller? Jag tycker i alla fall att dom ska få göra de. Så länge man är en bra och "värdig" förälder om har möjlighet att ta hand om ett barn i hela dess ungdomliga liv så ser jag inga hinder att föräldrarna är av samma kön eller olika. Som jag sa innan så finns de ju vissa som kanske inte är så lämpliga som föräldrar men ändå får skaffa barn, och de säger ingen emot(?) Det finns ju så många barn där ute i världen som behöver en familj och ett hem. Jag tycker de ska vara självklart att de som passar som föräldrar ska kunna få adoptera! Alla liv är lika mycket värda, eller hur stod de i bibeln?

Jag tror jag tror jag har fått ut mitt budskap nu. Så, vad tycker ni om frågan, eller frågorna som de blev?

Pilatesboll

Har nu  äntligen fått min pilatesboll som jag älskar av hela mitt hjärta! Men, desvärre hade vi ingen toppen pump så de blev inge vidare men idag ska vi till en som har en toppen pump så ikväll är min boll bäst! Känner att de var jobbigt ändå att kravla runt på den men ändå en skön känsla av...jobb!
((Har ni sett reklamen med Maria? "Skönt att kliva ner i ett svalkande bad men känslan av...kallt" Klockrent!!))



Men vist ser de eligant ut? Haha! Men de är kul i alla fall!

Bättre sex ger det tydligen också eftersom man hela tiden gör knipövningar så även musklerna i underlivet jobbar. Få se om de ger några resultat!

Dröm eller verklighet?

Hade en sjuk dröm inatt. Har börjat drömma saker så när jag vaknar vet jag itne vad som är verklighet och vad som bara var med i drömmen.

Inatt var det i alla fall så att bonden här hemma hade tagit en Chiraffe och lagt den på en balvagn och ställt den på en åker. Jag och mina småsyskon och grannen skulle rädda den men slog bara fel numer hela tiden när jag skulle ringa till djurskyddet, så vi gick dit istället. Väl där så kom resten av bybarnen som bodde här när jag var lite och hade fått order om att stoppa oss från att rädda chiraffen. Vi "låste" in dom i ett rum som ledde till ett annat rum, som ledde till ett annat rum.. Men problemet var bara de att de bara gick att låsa dörrarna från insidan så när vi gått ut kunde vi ju inte låsa in dom. Så dom kom ut och så var de bara att springa mot chiraffen. Och där någonstans vaknar jag. Helt sjukt va!? Men de var så verkligt!!



Igår var jag i alla fall (i verkligheten) hos min söts föräldrar! För första gången, och han har varit här hur många gånger som helst! Kändes konstigt att inte ha träffat dom när jag har varit kär i deras son i mer än ett år liksom. Haha. Men nu så!! Åt jätte gåd middag och mmsig kladdkaka! Min mamma smörade för Mats mamma om vilken underbar son hon har. Hihi!!

<3

Nu är papprena påskrivna och skickade.. Nu är min häst inte min längre.. <3












Min lilla söta ängel! <3

Vad är väl en dag på slottet!?

Tränade häcken av mig igår så har sådan träningsverk så jag avlider!! Ne, de gör jag inte men jag känner att min rumpa inte har jobbat på ett tag så att säga. Haha. Men de var riktigt kul och knät gjorde knappt ont för jag gjorde ju så mycket jag klarade av.

Så mitt mål är att införskaffa en pilatesboll! Skitnicea är dom! Är helt kär, skulle kunna gifta mig med en boll. Fast, bollar är oftast inte så rika.. eller? Kan bli ett problem om jag måste tjänna mina pengar själv. Hur kul är de liksom? Haha. Men folk jag ringde till, mest igår, var så rika så dom tyckte inte att några hundra tusen extra spelade någon roll i deras vardag. Man får komma med många anledningar och bortförklaringar men alla är vi människor och alla är vi pengakåta. Sen att visa gör allt för pengar och visa inte ofrar så mycket men nog är vi pengakåta alltid!! Nästa gång någon säger att den är så rik och kan åka runt jorden hur många gånger den vill efter pansionen ska jag fråga:
1. Är du gift?
2. Vill du gifta dig med mig?
3. Hur måga år till tror du att du lever då?
Sorligt men sant!!

Idag är förövrigt en riktigt bra dag så ska nog snart sova så inget dåligt hinner hända denna juvliga dag! Ha de gött och kläm inte kondomen!!

Roll-ON för piggare ögon

Köpte en sådanhär på rea och allt och hjälp vad bra den är!!!! De är en såndär grej som man bara "Mm, vist säkerT" Men shit!! Den funkade verkligen. Bara efter någon dag såg jag "Hej jag är kär"-resultat


MEN, efter 5 dagars användning vaknade jag upp och såg ut såhär!



Prickig!!! Och jag har bara använt den under ögat men är prickig överallt!!!
Nu har jag inte använt den på 3 dagar och prickarna har lagt sig. Det står att man ska använda den en gång om dagen Kanske får dra ner på de till varanan. Men blev så pepp när de funkade så asssssbra!

Har ni provat den eller?

Jag HATAR snön!

Vi sottade då taket! De var lite spännande! Jag är ju höjdrädd och lat (Vågar inte hoppa från 1 m i simhallen, och jag orkar inte ta tag i att ens åka till simhallen) Men de gick bra! Förutom att Lillen la sig i snön hela tiden trots att jag sa att han kommer få urinvägsinfektion och inte kunna kissa, och de vill man ju inte eller hur!?


 
Och våran stackars klädhängare, torkställ kanske man kan säga att de heter(?) HAr inte övrlevt vintern! Sad face!

Mats lekte frisör!



Sexigt va? Haha!


Knäoperation

Jahopp. Ringde till sjukhuset idag för tänkte att dom kanske hade glömt bort mig och mitt knä eftersom jag skulle fått en tid inom sex veckor och det nu har gått cirka nio så... ringde. Och gissa vad dom sa?!

"Vi väntar på svar från medecin"
"Men jag var på kontroll hos han i november och då sa han att allt var lungt?"
"Ja från dr...... har vi fått bekreftelse om att det är okej"
"Så.. vad väntar ni på svar om?"
"Oj, inget! Men vi har inte glömt bort dig"

Men toppen! Dom fick alltså svar om att de var okej för hjärtläkaren med en operation i november och NU ser dom att dom vist fått de! Jippi liksom. Slutet på februari skulle hon tro att jag får en tid.. Var försvann dom här sex veckorna som man max ska få vänta?

Jag är inte bitter! Eller JO DE ÄR JAG!!!! Andas in genom näsan och ut genom munnen!!


Kondom fortsättning

Hallå där kött och blåbär! Snittpriserna på kondomerna som jag inte orkade!! Men här är dom då ajg inte ahr något liv! Grattis!

Tagit snitt på om man köper de högsta förpacknings allternativet som erbjuds så dom är kanske lite dyrare om man köper färre på samma gång. Måste med erkänna att jag inte hade koll när jag skrev att dom kostade runt 2 kr/st. Haha.  5 snarare. Men det är fortfarande värt de i min värld! Slit dom med hälsan!!

17006
5,97:-

Easy 
6,20:-

MySize
4,98:-

Grande
6,15:-

Mamba
6,9:-

Naked
18,26:-

Nam Nam Jordgubb
6,45:-

Näcken
5,65:-

Profil
4,98:-

Royal
12,3

Thin
4,98:-

Kondomer

Blir upprörd så känner att jag måste göra min medborgliga plikt och informera allmänheten!
Kondomer är temat idag och ska informera om pris, märken och storlekar.

Inne på kondomkungen.se hittar jag:

17006
185 mm lång, 0.06 mm tjock och 52 mm bred.

Utan glidmedel
30 pack för 179:-

Easy 
kondomer är 185 mm långa, 0.06 mm tjocka och 53 mm breda.
En rak kondom som är smidig att trä på.
24 pack för 149:-

MySize
47-69 mm.
50 pack för 249:-

Grande
190 mm lång, 0.06 mm tjock och 53 mm bred.
60 pack för 369:-

Mamba
175 mm lång, 0.06 mm tjock och 51 mm bred.
Med vattenbaserat glidmedel.
10 pack för 69:-

Naked
190 mm lång, 0.035 mm tjock och 58 mm bred.
latexfri kondom som är tillverkad av polyureatanplast (där av dess höga pris)
40 pack för 729:-

Nam Nam Jordgubb
185 mm lång, 0.06 mm tjock och 52 mm bred
Smaksatt
20 pack för 129:-

Näcken
185 mm lång, 0.06 mm tjock och 53 mm bred.
Knottrig.
60 pack för 339:-

Profil
185 mm lång, 0.06 mm tjock och 53 mm bred.
Glidmedel behandlad.
60 pack för 299:-

Royal
Storlek saknas.
Kondomen är spiralformad som ett snäckskal med en löst sittande överdel. Detta gör att kondomen vrider sig under användande vilket gör det skönare för båda. Många av de som testat den säger att den har bättre känsla än andra kondomer och vissa säger till och med att det är skönare med än utan.
30 pack för 369:-

Thin
185 mm lång, 0.05 mm och 53 mm bred.
60 pack för 299:-


Dethär var bara några som jag hittade. Finns ju lika mycket olika kondomer som de finns strumpor liksom. Får räkan ut snittpriset själva för jag orkar inte. Haha.

Knulla lungt!!


Meh...

Gick inte toppen på jobbet igår må jag säga. En extra stjärna till Angelica http://jewlika.blogg.se som trotts vår downstämmning höll skenet öppe! Nya tag på måndag och då kör vi gärnet med PEPPNING och GOOO!!

Är hes, vet inte hur bra det är om man ska prata i telefon halva dagarna(?) Inte toppen. Men det är ju en hel helg tills måndag så får gå ändå. Måste visa framfötterna nu och ta fram den possitiva Elinor och bara köra. Dom på jobbet är ju toppen så kommer gå riktigt bra!!

Har min plutt här nu med så får peppa ordentligt. Gick bra på jobbet dagen efter han hade varit här förra gången så har de som morot!



En sommarbild för att jag verkligen vill ha sommar!! Kunna gå runt naken och svänga på baken! Haha

Kolla in Brormins blogg!!

Min stora lillebror har fått för sig att skaffa blogg, som sin fina, bra, underbarat snygga storasyster (Mohahaha) Så vet inte hur långt han har kommit men ni kan ju gå in och kolla på den! WWeeYY!
http://michaelshatt.blogg.se


Förändringstider

Nu när mitt liv vänds uppOner på ett sätt som jag tror är bra(?) Känner jag att de är lika bra att förändra ordentligt!! Nytt jobb nya möjligheter. Min vardag kommer aldrig se ut som den gjorde tidigare!!!

SÅååå! Funderar på att i en senare framtid skaffa LUGG! Kommer de funka i mitt toviga hår? Varför inte. Jag är sugen på en förändring och just nu känns det som att de inte spelar så stor roll om de blir toppen eller bara bra! Haha!

Men idag böt jag sida på min nuvarande lugg som är lika lång som övriga håret. Så de kanske heter att man byter bena? Vem brr sig. Tyckte de blev bra i alla fall!!! Hehe!



Barn?

Dethär kan låta agresivt och dåligt men vad är det med folk och barn egentligen?

Såg på familjen anorlunda och ta de inte personligt men hur tänker man när man har 9, alltså NIO barn redan och skaffar ett till? Vill bara förstå hur man ser på barn då?
Det första jag täker är ekonomin, de är kanske något som löser sig sen eller något sådant. Man väljer då barn istället för pengar och de låter ju ändå trevligt. Men, man måste trotts allt ha tid, ork och eknomi för att ha de barn man skaffar sig. Jag fattar inte hur man kan ha det. Om alla får det svårt i skolan? Ett barn som har det svårt tar en massa extra tid hemma och om man då har 10??! Eller alla kanske inte går i skolan samtidigt men en hel del kan det bli och vem har tid att hjälpa? Jag bara undrar hur? Hur tänker man!? Det finns ju så mycket barn, räker det inte med dom?

Sen att få barn hejhå utan koll. DE är nog enligt mig värre än att ha många och koll.. Men hur tänker man då om man nu tänker alls? Hur många sikunder tar det att slänga på en kondom? Ska ta tid någon gång men kan de ta 7 sikunder(?) Sen ska man kanske ta fram den och så, ja, vi säger 20 sikunder för att ta i lite. (Alla är ju olika men man får öva lite så man snabbt kommer tillbaka til sängen om man har brottom) Vad kostar en kondom? 2 kr? Rätta mig om jag har fel men vi kör på 2 kr. Finns ju superdubberlyx med massa skit på men vi har en vanlig helig skyddande kondom. 20 sikunder och 2 kr. Är inte de värt att lägga på att inte bli gravid om så inte önskas? I min värld är det i alla fall så. Sen skyddar den lilla underbara påhittet mot sjukdomar där nere och de är nice!! En bilig och praktisk försökring nästan. Eller hur?

Sen finns det ju annat sket som man kan anväda sig av för att slippa oönskad graviditet (men tänk på att kondom är skyddet mor sjukdoar!!) P-piller, P-stav, P-ring, P-plåster you name it! Det är inte svårt att fixa om man är så lite som under 21. Ungdomsmottagningen eller så ringer man till gynmottagningen som mer än gärna hjälper till. Dehär kostar lite pengar, men i min värld är det värt det!!

Abort då, vad tycker jag om de!? Jag tycker det är okej med abort, ser det inte som mord eller liknande. MEN problemet är innan abort! Abort tycker jag ska finnas som alternativ om man har skyddat sig med det inte hjälpte. Blir våldagen eller liknande. P-grejerna är inte 100% skyddande mot graviditet. OCH så vill jag nästan skriva om kondomen spricker eller åker av. Men om det skulle hända så kan man kontakta ung- eller gynmotagningen och ta ett "dagen-efter-piller"

Man måste ta ansvar och inte tänka "Ne, men de går nog ändå" Och om du börjar känna att det inte står rätt till, mensen kanske inte kommer när den ska och så vidare så GÖR ETT GRAVIDITETSTEST! ju fortare destu bättre så du kan söka upp någon på mödracentralen och prata om sake där om du ska behålla eller göra en abort så hjälper dom dig, de är deras jobb! Men det ultimata och självklara(?) är att skydda sig vid sexet istället för att göra något åt saken efteråt.

De jag vill säga är att: Klarar du inte av att ta på en kondom är du inte redo att skaffa barn!

Vinterpromenad igen

Idag blev de en promenad med Kajsa the one and only! De var i alla fall inte över 20 minus som förra gången utan runt nollan. Så vi begav oss för att se oss om i "värdens centrum"



Ni får ju tro vad ni vill men hon har gjort något, och byxorna är inblandade. Haha

Bestämde oss för att gå genom djupsnön hem viket resulterade i...



"Ne, nu går du för fort fram"
Första och ända gången detta har hänt och kommer hända att Hon säger så till mig!! Helt otroligt. Jag tog vara på stunden!!

Så blev vi lite pansionärer med och spelade Yatzy!! Jag vann 2 av 3. Haha.



En trevlig dag med lite motion inblandad med! Nice!

Nytt!!

Köpte ett par nya strumpor på rean som jag personligen tyckte var lite fjasko. Många reaskylltar men lite rea. Men vi bor ju där vi bor så är det ju som det är.



FINA VA?

Älsker't!! Sen tajts och leggins men de får vi ta en annan gång! Har lite jobb nu och allt så hoppas på pengar!

Gissa håret!



Är det två killben? Två tjejben? Eller ett av varje?


Hallå kött och blåbär!

Jag har haft min sötas här över nyår och lite till så datorn har inte varit första prio direkt! Hihi!! MEn nu är jag här och hoppasorka skriva lite mer ibland för de så som läser!

Men Nyår tillbringades lite halv dassig hos familjen hemma på landet!! Toppen faktiskt på ett mysigt sett. Vi hade hittat smällare i källaren som var sådär 10 år gamla eller något som vi försökte smälla men, de gick ju som de dick. Typ var 5.e funkade. Men vad gör det om hundra år när allting kommer kring!!!


RSS 2.0