KIWI!!!!!!!

Allt handlar ju om snö, kyla, blött, kallt och jobbigt! I tidningarna, på TV, radion, överallt. Så tänkte göra ett inlägg om kiwi!

Åt kiwi här om dagen (små håriga bollar, påminner lite om.. eller ne) och insåg att det är rätt gott, godare än vad jag mins att det var senas jag åt de, eller nått sånt. Men oj långkalsong vad svårt det var att äta! Kiwi är ungefär lika bra designade som kakaoburkarna. De blev "kiwisaft" överallt och plus att det även blev "kiwikött" på golvet, bordet, diskbänken osv. Men de var nice ändå! De syns ju inte lika hårt om man spiller kiwi som man spiller kakao. Brunt mot genomskillning liksom.. eller kiwi är ju grönt men saften är det ju ingen färg på och det är ju mest den man spiller så, aa!!

Dagens grej blir i all fall INTE kiwi utan PLUS GRADER!

Tudellu!


Vad lite sol kan göre än konstig!!

Men de är ju sol!! Ut och gå med er. Eller det gjorde i alla fall jag och det var mer än jobbigt!!

De var ju som sagt as soligt så tänkte mig att gå en sväng som är ca 3 km, sååå.. Mössa, vantar, halsduk och pensionärsstavarna på och så snodde jag bror min mobil, eller jag menar.. Jag lånaden och frågade, inte mitt fel att han sov och inte kunde säga nej!

Btw. Efter 3 km kändes det väldans bra så tog den svängen igen 3+3=6 km! Men det kändes fortfarnade som jag var fräsch, feet for figth liksom. Så gick en sväng åt andra hållet av the BIG CITY. Och jag gick och gick och gick och hade inget bestämt mål. För runt sjön är ALLDELES FÖR LÅNGT!!!!! Gå och titta om jag hittar några hästar i skogen låter lagom långt.

Men efter att ha kommit såhär långt så kände jag att gå runt sjön vore ju nice. Jag menar, då har man gjort det i vinter med. Men, en liten detalj, det var inte skottat!! Så svängde höger istället för vänster och det kändes som att alla vildsvin i hela värden tittade på mig!

Är dethär vildsvin spår?

Men allt ser så annorlunda ut när det är 5 meter snö överallt så kände inte igen mig fören jag kom fram till ett hus och där var min återvändsgränd. Så tråkigt men sant, jag fick vända och här någonstans insåg jag att jag inte riktigt var så fräch längre och förstod inte riktigt hur jag skulle orka gå hem med.(?)

Denhär backen var lika lång åt båda hållen.

Men när jag var nästan hemma, såg kyrkan och hela baletten så tänkte jag "Men varför inte känna på snön lite" så jag tog bort mitt förnuft och pulsade ner i den pissdjupa snön som man sjönk ner i tills det andra benet stoppade sjunkningen.


Och där gick jag och vägen bakom mig blev bara längre och längre men vägen framför mig förblev lång tills jag kom fram. Allt slutade i alla fall med att jag kröp för att fördela vikten så jag inte skulle sjunka så långt ner.



Men hela denhär jävla vägen gick jag!!!! (som ni er på solen så tog det ett tag. Hehe)

Så fin blev man i alla fall ;)

Kan ju såhär i efterhand säga att de gör jag inte om!!!!!!!!!! Går hällre hela rundan som blev ca 2,5 mil en gång till än att pulsa i den snön!! OMG va jobbigt det var!! DOG mer eller mindre!

En utmattad jag!!


Ännu en dag av fruset vatten från himlen

Ovanligt eller hur? Min plan för dagen var i alla fall att ta mig ut men den planen stoppades relativt fort, typ när ag kom fram till dörren och den inte gick att öppna! Men skam den som ger sig. Efter buffande och knuffande så gick det och on the road!



Man kanske kan undra lite varför jag har solbrillor på mig men förklaringen är mycket enkel, DET SNÖAR och jag vill inte ha snö i ögonen och genom de få mitt mink att rinna. Solglasögon är nice när det snöar måste jag säga. Dagens grej!

Gick förbi några får som tagit semester i snön. Dom låg ner och såg mer eller mindre ut som snöhögar, de mälte verklige in i deras omgivning som kameleonter!! Såg dom inte alls först men jag viste att de skulle finnas får här så efter en stunds tittande så såg jag dom små rakarna..

Eftersom det även idag snöade så kan jag inget annat än att gå till närmsta undervatten-affär och köpa cyklop och snorkel som jag kommer behöva till våren då jag inte lärt mig att andas under vatten ännu. Men ska gå och öva på det nu…

Tudellu!


KALTT=Inte naken

Haha, de är 25 grader KALLT ute när jag vaknar. SkÄmT!!! Nej? Jag fucking skämtar inte! De är inte vår mina damer och pojkar. Varför inte undrar jag då? Säker några jävla OS töntar som bad till Gud:
"Snälla Herre, ge oss en lång och kall vinter med massa snö"
Gud hörde er! Men tyvärr har han tagit semester för det var så ansträngande att skapa massa skitsnö åt dom jävlarna så man kan inte be om att den ska bort. Tråkigt.

Sen att hela värden (alltså Gladhammar) kommer ligga under vatten hela våren o den någonsin kommer är ett senare problem, tydligen jävligt mycket senare problem om det fortsätter såhär! Jag säger bara en sak: LERA! Brunt, brunt, brunt!!

JAG VILL GÅ RUNT NAKEN. Och det kan jag ju göra med men problemet är att de blir så satans kallt. Hatar ju att frysa så blir jobbigt där, sen tycker jag inte jätte mycket om att springa runt naken. Lite obekvämt kan man ju säga för att föra en lång historia kort.. Men de jag vill komma till är att om jag vill springa naken ska jag kunna de utan att frysa och då mina damer och herrar kan det FAN I MIG inte vara 25 minus!! Don’t WörkiWörki liksom!

Tittar för övrigt på fina vårkläder. Vill ha! Vill vara rik och slippa lägga pengar på värme! För vem vill göra det när man kan köpa snygga vårkläder(?) Eller vem fan vill lägga ha vårkläder när det är 25 minus och 5 meter snö ute!?

**PIPPPP*** Snö!!!!!!!!!!!!!


Tennis

Tittade på tennis igår, vet inte varför det bara hände. förlåt!

Hur eller hur så borde man spela tennis oftare.  Jag menar det är en trevlig sport förutom hur dom räknar! Buh! man blir ju mörkrädd!!! 0-15-30-40. Varför? Lite okej om det hade varit lika mycket emellan varje, typ 0-10-20-30 eller något men VA? 15? Hur? Förstår inte alls!! Varför inte bara göra det enkelt och ge 0-1-2-3? Vad är det för fel på 1-2-3 systemet? Och inte nog med det utan när man får 40, alltså 3, så får man ett poäng. ETT?! Varför skall man först få 3 poäng för att få ett? Varför? Och inte fan fick dom poäng för att dom slog över bollen, eller ibland men inte alltid. Fatta nada!!

OCH DET VÄRSTA AV ALLT! Han hade en egen stretchis (hur de nu stavas(?) Eller om det äns fins något som heter "stretchis? Tror inte de) En man, MAN, typ hans, HANS, far eller något liknade maserade han skärt! SKÄRTEN! Jag känner att jag inte klarar av att tänka på dethär. Ser bara hans svettiga rynkade panna framfrö mig när han stönar när hans stretchis tar han på skinkan! UCH! I TV och allt!! Nu får det vara nog!

Men jag måste springa. Eller här springs det inte så mycket men jag ska i alla fall gå till hestarna i hagen! Tudellu!!

Min dag, med en touch of Michael

Idag var ingen vanlig dag för idag åkte jag och min bror in till stan och det händer inte ofta. Typ aldrig hänt tidigare. Åt i alla fall knäckebröd till frukost med sjukt mycket smör(!!) Orkade inte sköra ost så de blev så.. Vi tog bussen vid sådär halv 12 och den kom i tid (WeeY!) Första gången i min livshistoria!

Väl inne i staden gick vi runt och runt och runt och jag hittade för ovanlighetens skull saker som jag vill ha väldigt mycket men ekonomin håller inte för sånt. SÅ de blev att tygla fingrarna från att ta saker mot kassan och dra kortet som inte innehåller många kronor. Jag hittade till slut ett par tajts som passade min plånbok någorlunda och den passade även skjortan jag köpt tidigare i veckan tänkte jag skriva (och det gjorde jag med), men det är ju måndag så jag menar ju självklart slutet på förra.

Jag fick även lära mig att tajts är med fot och leggings är utan. Trevligt att kunna faktiskt. Har undrat lite vad som är skillnaden eller om det ens finns någon skillnad(?) Men det finns det alltså och det var ju trevligt att nu ha den kunskapen i sitt huvud!

När vi närmade oss hamnen tänkte jag att det skulle var trevligt att se svanen. Den berömda svanen som fått typ 5 sidor i VT och en eller två förstasidor. Men nej, den såg vi inte. Men vi fick beskåda en drös med änder som trippade omkring på torget, och några var på väg ut på vägen! Panik! Trafikerad väg är ingen plats för änder så jag "sprang" mot dom och föste på dom så dom återvände till kanten, dagens goda gärning!

Eftersom bussen inte kom en på ett bra tag roade vi oss inte på leksaksaffären.

Efter att vi gått runt och runt åkte vi buss upp till elgiganten eftersom att ingen av oss (i alla fall inte jag) orkar gå dit upp och vi har båda busskort så tog vi bussen. Och på denna buss gick även en vän på som tyckte att jag var en person som jag tycker är väldigt snygg så det tackar jag för.

Väl av från bussen kom vi inte over vägen så vi sket i elgiganten och gick hela vägen ända ner till OnOff vilket var lite halv trevligt ändå. Där nerifrån gick vi på bussen till hem och väl av från den gick vi hem! 300 m ungefär! Nice dag men bror min! Dethär inlägget blev nästan som en dagbok med bilder :)

Sen stekte jag pankakor och hade det gött! Bra dag med mycket.. eh.. mycket.. hmm.. mycket.. gång för en haft handikappad som för första gången idag kände sig fri från sitt handikapp! <3


Om fiskar bara hade sex..

Såg precis ett program om fiskar. Alltså, jag är imponera! Om jag var fisk skulle jag inte klaga! Dom simmar runt där bland korallerna och har det bra. Och koraller? Shit! Koraller!

Om koraller är djur eller växer vet fan. Dom växer och står still som växer, men äter och tillverkar ägg och sperma som djur. Och på tal om sex.. (Hehe) så fortplantar dom sig lite små krångligt. Dom skickar ut ägg och sperma i vattnet en gång per år, på natten, när det är fullmåne. Sen simmar sperman till ett ägg och säger hej. Förutom den här biten med att koraller inte har sex skulle jag lugnt kunna vara en. Visst att det skulle kunna bli lite småtråkigt att stå stilla hela dagarna men annars så verkar dom inte ha så mycket att bekymra sig över. Dom hade typ två fiender som åt lite på dom ibland men eftersom dom inte riktigt är ett djur så kanske det inte gör ont(?) Plus att dom tog hyra från dom som bor på dom. Småfiskarna som bor skyddar korallen mot faror. Skit bra!



På tal om sex (igen) så har jag länge undrat hur fiskar har sex. Eller ne, de har jag inte men jag kom på att jag borde undrat de är dom berättade hur dom gjorde på programmet. Dom gör som korallerna.. Så jag vill inte vara fisk heller. Fast visa fiskar, typ clownfisken såg efter sina ägg så då kan dom ju inte bara låta dom simma iväg? Vet inte! Men dom böt kön hej vilt och de skulle jag också vilja kunna göra! Fan vad nice! "Ne, idag vill jag nog vara kille." HAHA! Fint! Det funkar inte riktigt så men ändå..



Alla fiskar var i så fina färger och allt, men typ alla fiskar ser ju ut som skräp! Men så var det en lite sak under ytan som hade både sex, var söta och i fina olika färger som även dom bodde bland korallerna: SJÖHÄSTEN! Söt, söt, söt! Ne, jag vill vara en sjöhäst, slut diskuterat. Vet inte om dom böt kön hej vilt men får kolla upp de.. Hur eller hur så är det KILLEN(!!) som bör på äggen efter honan ploppat ut dom, och han bör även på dom när de blivigt yngel! Perfa!



Men tills jag hittar en formel som kan förvandla mig till sjöhäst får jag vara en simpel människa! Tudelu!!


Handikappad, ser bara problem!

Denhär skolan är inte handikappsvänlig! Och jag som inte ens är handikappad på heltid tycker det är dåligt. Det är trappor överallt och jätte långt mellan lektionssalarna. Skulle gå på toa förut men de var för lite utrymme för att kunna hålla benet rakt så fick sitta snett på toastolen så att benet pekade in i hörnet. Svårt måste jag erkänna, en aning jobbigt med. Det finns visst en handikapptoalett i lagård, men vem fan orkar gå ner dit? Om man är handikappad så kanske inte lagård är det första stället man befinner sig på, eller? Varför byggde dom en handikappstoalett i lagården men inte här upp bland lektionssalarna och matsalen och alltihopa? Det kan säkert vara någon som behöver en handikappstoalett nere i lagården men behövs det en där så tycker jag att de verkligen behövs en här uppe. Kära nån.

Och hissen som jag skulle ta imorse har en sånhära ”öppna dörren automatiskt”- knapp MEN det går inte öppna dörren när man ska gå av på andra våningen. Det går bara att öppna dörren vid entrévåningen. Varför är det såhär? Om man inte får upp den dörren får man väl inte upp dörrarna på alla andra våningar heller(?)

Det är inte lätt att vara halvt handikappad. Och idag känner jag att jag rört mig för mycket och då har jag mest suttit mig datorn och jobbat med arbeten. Gått lite mellan salarna men inte mycket och jag är överansträngd. Benet är svullet och de svider! Men de går nog över snart. Nu ska jag gå och ta smärtstillande så kan jag köra på ett litet tag till!

Smärtstillande<3


RSS 2.0