Rysk Roulette - med crossen som vapen!

Klarade teorin i alla fall, men uppkörningen gick inte som planerat. Men nu har jag gjort den och behöver inte vara så nervös för nästa gång. Blev inget choklad ätande i min ensamhet för det. Cyklade hem i vanlig ordning och pratade med mamma i teleon. Är upprörd, besviken och gråtfördig. Kommer ut på väg 34 och hör att det kommer en "sån där jävla motorcykel som kör som ett CP. Han borde också bli kuggad på sitt jävla körkort!!" som jag så fint skrek till mamma. Han kör om och det är en cross-liknande sak denna 19-åring kör med hjälmen på styret. Han tappar hjälmen och tittar bakåt. Jag tror att han ska staila när han börjar vingla över på vänster sida av vägen, men han svänger aldrig tillbaka och lastbilen har inte en chans att ens börja bromsa innan det säger pang. Jag skriker "NEJ NEJ NEJ NEJ!!" till mamma i telefonen och stannar cykel i smällen, skrikr att jag måste lägga på och drar ur hedsetet innan mamma hör att jag måste ringa 112. Det känns som 10 000 signaler innan någon svarar, och när någon väl gör det får jag inte fram ett ord. Jag skriker, gråter och mer eller mindre spyr. En man komme fram och tar över telefonen. En annan man bakom känner igen pojkens cross och springer fram till kroppens om mer ser ut som slamser! Magen var spräckt och naken bruten. Lastbilschafören står orörlig och tittar ut i tomma intet. Chock! Mamma ringer upp och jag kunde fortfarande inte riktigt prata. Personern i bilen bakom mig körde mig hem till södra vi där jag möte upp Mamma och Janne.
.
Han körde för fört utan hjälm. Hade kraschen hänt, hade inte hjälmen räddat hans liv. Men hande han inte haft hjälmen på styret hade han inte tappat den, och då hader han inte tittat bak, och då hade han inte svängt över på fel sida av väge. Gör man sig till och med besväret att ta med sig hjälmen kan den väl lika gärna vara på huvudet? Jag var inte ens 10 meter från kraschen och att se en kropp slungas, en ung pojke dö, de var inget roligt. Att se bilden av honom hela tiden, få panik så fort jag ser en lastbil eller hör en cross. Det spelar ingen roll hur mycket jag predikar om att man ska köra lungt, och det spelar tydligen ingen roll hur många som dör. Folk kommer ändå se det som att risken är mindre än vad det är roligt. Men det var inte roligt.. Och vill ni köra ihjäl er så gör det. Men utsätt inte mig för det! Jag vill inte dö för att ni är dumma i huvudet. Hyr ett inhägnat stället och kör där. Det blir som rysk roulette, fast där fordonen är vapnen. Man kanske bara dödar, kanske bara dör, kanske båda, kanske inget av det. Vill ni spela de spelet så gör det. Men jag vill inte vara med.
.

Gissa vad jag ska göra idag?

Idag är en dag då jag antingen:
Alternativ 1: Kommer vara piss-förbannad. Köpa mig en hel drös choklad och åka hem, sätta mig i min gungstol, vräka i mig choklad som tröst, sura, gråta och gnälla.
Alternativ 2: Hoppa av glädje! Springa runt och bara le, ringa alla människor jag känner och skrika av lycka, gråta av glädje, och kanske köpa hem lite choklad att fira med.
.
Jag hoppas då på alternativ 2 då min plånbok engetligen inte vill att jag lägger massa pengar på massa choklad. Sen har jag inte riktigt tid eller ork för att vara förbannad!! Så önska mig lycka till!!!!!! Och i som hatar mig kan ju be för att de går skäpp rakt åt helvete!


Idag är ingen vanlig dag....

...För det är Angelica "Anki" Magnussons fördelsedag.


Om jag inte misstar mig så har jag firat din fördelsedag 16 gånger!!! Helt otroligt egentligen din gamling!!! Hur gick detta till egntligen? Men någon pressent har du inte fått, men de som väntar på något gott väntar alltid förlänge vet du väl. Haha! Vi får ses nästa vecka på något vänster du min kära! Hoppas du haft, har och fortsättnignsvis får en väldigt fin dag<3

Jag vill inte heta Josefin i alla fall!

Friends nya reklamkampanj "vilken sida väljer du" som går på radio tycker jag är lite speciell.. Dom använder melodin "De var en gång en flicka som hetet Josefin, Josefin, fin, fin Jose, Jose, Josefin. Det finaste hon ägde var en symaskin...osv..." Men istället så sjunger dom (blandannat) "De var en gång en flicka som hettet Carolin, jävla svin svin svin jävla jävla svin. Och varje dag i skolan ska hon lida pin...osv..."
.
Om detta skulle höras av barnen när jag var lite så skulle hela skola hoppa på dom som hette Carolin och Josefin (som dom använder i en annan reklam med samma syfte) få höra denna, och troligen bli slagna gula och blåa som dom sjunger senare att de ska göra i reklamen. Ursäkten skulle vara: "Men dom sjunger ju så på radion!" Så funkade det på vår skola i alla fall. Men Gunnebo kanske inte är som alla andra ställen....(?)
.
Ne Friends, tänk om lite!
.
Här har ni den och vet inte om jag tyckte det var så lockande. Men vad vet jag, jag är ju inte utbildad!
http://www.youtube.com/watch?v=scFsR7hIXLQ&feature=player_detailpage 

Jag blir så galen i mitt rum så jag får huvudvärk

Vaknade med en fantastisk huvudvärk som nu, efter ungefär ett ton gröt md mist två ton äppelmos, gått över! Härligt. Somnade utan Betish så det är nog förklaringen till de hela. Får se om en kladdkaka kan få min bättringsväg kan forsätta lite till. Haha.
.
Kollade även upp hur man kollar hur styrservon fungerar. Man ska starta motorn, gå ur bilen och vrida på ratten och se om hjulen svarar på rattrörelsen direkt. HUR SKA MAN KUNNA STÅ VID FRAMHJULEN SAMTIDIGT SOM MAN VRIDER RATTEN? Bara en lite fråga.
.
Sen räknade jag ut att för dom pengarna jag har lagt/kommer lägga på mitt körkort hade jag kunnat köpa cirka 947 chkladkakor!!! Värt att tänka på!!!

Dreads kommer göra mig fattig.......

Vill någon gång i mitt liv ha dreads. Lite en sån grej jag bara måste ha innan jag dör. Och de känns lite som att de är bäst att passa på medan man är ung och trög. Haha. Jag tycker det kan vara snyggt, men mest att de är lite coolt! Så tänkte att de blir lite välan äckligt om jag har det nu när jag jobbar kanske(?) Haha. Så till nästa höst då jävlar, tänkte jag tills jag såg vad det kostar! 3000 svenska kronor var priserna på de ställen jag tittade på! Oj... de var rätt mycket pengar för att göra något "för skoj skull". Såååååå, antar att jag får börja spara nu så jag kan ha det sen. Haha.
.

Lånad bild!

Jag smakar på ett regn som faller ner, ner, ner...

...någonstans har jag på känn att det kommer mer, mer, mer!
.
De var inga dåliga skurar imorse som bara vräkte ner så jag nästan trodde att taket skulle rasa in. Haha. Halvroligt att cykla i regn, men det värsta är ändå att ta på sig dom blöta kläder sen och cykla i dom när det inte regnar längre!! Påminner så mycket om häst, vet inte riktigt varför, men lukt av reng och böta kläder påminner om hästar! Har total hästabstinens!!!!
.

Saknar väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt mycket!

Hos BILTEMA!

Såg en lite märklig sak idag. Jag har ju bara ett par skoinlägg, jag vet att de är äckligt men jobbar på det! Så hade dom i mina vanliga skor igår, och skulle då byta dom till arbetskorna. Fick lov att köpa nya arbetsskor då de andra hade fått hål efter den hårda vintern. Så köpte ett par 39, men nu när jag böjde mig ner, ungefär 2 veckor efter att jag köpt dom, ser jag att den ena skon är storlek 40(????) Spännande. Jag provade dom inte i affären för viste vilken storlek jag skulle ha. Tittade dock i kartongen så att allt var där och dom låg i sina påsar. Något har alltså gått fel vid packningen, eller så har någon roat sig med att byta plats på dom, eller så går någon annan runt med MIN 39!!!
.
Så... ska ni köpa skor på Biltema i Västervik så kan ni ju kolla i skorna så dom verklige är rätt storlek. Spännande att jag inte märkt något på två veckor dock(?) Haha!

Grattis alla studenter & välkomna till arbets(lös)livet!!

Stängde inte ens på datorn igår eller imorse när jag kom hem från jobbet, var såååååå trött så gick och sov direkt. I torsdags var jag vaken i 21 timmar, och av dom var jag i "vila" ungefär 6 timmar. Och då räknar jag fixa mat, packa, tvätta och åka buss som "vila". Hade de i och för sig sovit hela 6 timmar natten till torsdag, och fick sova 6 timmar till fredagen. Så överlevde kanske i alla fall.
.
Iväg till Ankarsrum for vi i alla fall igår och såg lillskrutten sluta åttan. Vad stor han blivit!! Saknar inte att gå på högstadiet direkt.. Haha. Sen blev det student för hela slanten. Och något jag saknar med högstadiet kanske i och för sig är självklar att får umgås med min kära Angelica vaje dag, fick umgås med henne i går nästan hela dagen i alla fall! Så Hanna Bentzen med!!! <3 Träffade henne då hennes lillasyster tog studenten! Och sakanr gymnasiet en smula mer kan man väl säga. Haha. Fast, när man ser västerviks student börjar man ju fundera på vad man var för idiot som valde Valstad?
.
Sen blev det mot lantligare förhållanden till Kajsa som är hemma från norrland. Sol, Winnerbäck och glass! Underbart. Iväg hem med snålskjus och buss för att sedan cykla hem från vimmerby. Kommer hem sådär halv 10 och direkt i säng som sagt, med några sidors bokläsande först. Sover dock bara 3 timmar sen upp och jobba igen. Så har seriöst sovit hela dagen! Vilar mig i form så att säga!

Jag säger det iår igen....

..Jag vill också ta studenten!!!!
.

Vad säger han?

Fick för mig att gå runt och sjunga på "Far jag kan inte få upp min kokosnöt..." och kom på och tänka på att Saso sjunger den för Scar i Lejonkungen. Jag kom då att tänka på att är inte  den sången väldigt svensk? Jag trodde det var Povel Ramel som hade gjort den, men Wikipedia säger mig att det inte är fallet. Det är Fred Heatherton som gjort orgenallet som heter I've Got a Lovely Bunch of Coconuts Jag tänkte då vad sjunger Saso på den engelska lejonkungen? Men nu när den inte från början var svensk så kansk han bara sjunger den på engelska på engelska? Haha. Kanske logiskt!
.
Det blev en konstig funderare när jag hittade svaret själv innan jag hann att fråga någon.
.

Gammal och grå, hej hå, kämpa på!

Blev två turer till vimmerby idag på min kära cykel. Härligt. Har blivit så fet nu när jag inte tränat och bara ätit massa potatis så behöver nog de. Haha. Sista körlektionen innan uppkörningen är avklarad och jag dör av mina dåliga nerver(!!) Imorgon tar alla små barn studenten, och iår har vi ingen som tar studenten eller slutar någon "viktig" årskurs. Så lillebror 1 har gått ett helt år(!!!!!!!!!!!!!!!) på gymnasiet så han slutade vist idag. Sen lillelillebror 2 slutar 8.an och hur kul är det? Haha. Så blir en tripp till Ankarsrum och sen vidare till staden väster om viken för att känna på hur gammal jag blivit, on real!
.

                 1                   &                 2

Honiiiiiiiing!

Har aldrig i mitt liv gillat honung. Minns alla dom gångerna man var sjuk som liten och mamma försökte tvinga i än honungsvatten. Uuhhh! Ryser vid bara tanken. Jag lossades vara frisk bara för att få slippa denna tortyr! MEN när jg var i Lindköping så åt jag en gigantik smörgås med honungs-rostade valnötter och det var riktigt riktigt riktigt gott! så köpte för första gången i mitt liv honung här om dagen, och skulle göra just valnötter, men har inte kommit så långt än.. Dock så har jag smetat ner min stekpanna med honung. Stekte piffar och sojakorv med honung och det blev helt okej. Men så skulle jag slicka av gaffeln jag använde i honungsburken och FY FAN VAD ÄCKLIGT!!!
.

Någon mer som hatar?


Eller spelar hon bara trög för att få uppmärksamhet?

Pig-lördag blev Lill-lördag

Vad är egentligen en Lill-lördag? En dag då vi äter lite godare än vanligt, tittar på en lite bättre film och har lite mer godis än vanligt, och många unga har dricker även lite mer än vanligt på en Lill-lördag. Men varför kallas just onsdagen för Lill-lördag? För att från början kallades onsdagar Pig-lördag. Det berode på att pigorna förr fick ledig på onsdagen istället för lördagen då de inte fanns möjlighet för dom att vara lediga två dager i rad. Förr var man ledig på söndagar då Gud bestämde de, och pigorna kunde då alltså inte vara lediga lördagarna med. Så onsdagar blev en bra ledighets dag då det var några dagar efter och innan söndagens ledighet. Sen försvann pig-systemet, men pig-lördagn fanns kvar, och blev då Lill-lördag istället.
.
Jag kallar mig ju gärna själv för dräng, men är väl piga egentligen. Och om jag ska jobba lördag så är jag faktiskt ledig på onsdagen. Haha. Dock inte idag, för hade ju "pig-lördag" i måndags när jag körde halkan. Man lär sig något nytt varje dag!

Da Möb - Vi Rockar Fett


Vi rockar fett ,uh, Da Möb vi rockar fett.
De grymmaste av grymma som ni nånsin sett.
Vi rockar fett ,uh, Da Möb vi rockar fett.

.
Namnet e' Rooster men kalla mig Boss, min stil e' stabil som
en rhodos koloss.
Levererar, dominerar fyller måttet med råge,
passar micken (till vilken) till polaren KG.
.
Jag rockar fett, aldrig mätt,
varje rätt ligger där i farozonen för ett KG-bett.
Aldrig bister på mitt ister mitt register är ett annat,
kör beatbox när trummorna stannat.
.
Det är dags för mig att ta micken mitt namn e' Bob,
mitt hår e' faktiskt ett heldags jobb. Så spegel spegel
på väggen där, säg vilket grymmaste bandet är!
.
Vi rockar fett ,uh, Da Möb vi rockar fett.
De grymmaste av grymma som ni nånsin sett.
Vi rockar fett ,uh, Da Möb vi rockar fett.
.
Fick denna  låt på hjärna och var bara tvungen att läsa hur texten egentligen går. Helt sjukt. Varför lät min mamma mig titta på sånt här som barn? Haha.


Hårspray och stress!

Drömmer så jädra knäppt nu hela tiden igen! Blir helt snurrig av att det är så verkligt, och sen vakna och inte fatta att man har sovit. Sen så tänker jag "Oj vad knäppt att jag...eh...jag...hmm?.." Så minns jag inte drömmen alls!!! Har panik i drömmarna och gråter för att alla stressar mig men jag hinner inte gör något. Har varit så flera nätter i rad. Inatt så skulle jag duscha och packa, men då stod mamma, Janne och Sandra och skrek på mig att jag inte hann duscha.. Så skulle jag packa ner kläder så jag kunde duscha sen, men de hände liksom ingenting och allt var kaos! Sen drömmer jag att Mats dör hela tiden... De är inte roligt!!!!!!!!!!!!
.
Dock blev drömmen lite roligare sen när Angelica och jag lyssnade på ABBA och Angelica ville "också" göra en låt om hårspray. Haha!! Så jag skulle dansa och Angelica sjung, så hon sprayade mitt hår med hårspray så det blev blött! Minns ändå ganska mycket egentligen(?) Men det var så mycket som hände som jag liksom inte riktigt förstår varför?

Vattenmelonen är slut!

Min vattenmelons-diet går inte så bra.. Dels för den nu är slut och inte längre är på extra pris så tänker inte köpa någon ny. Och dels för att magen blev väldig konstig av för mycet vattenmelon. Väldigt konstig... Sen så blev man vädgt mätt, men sen försvavnn den känslan väldigt fort så "småätar-känslan" kom smygandes. Ne, ingen bra diet. Haha. Men oj avd gott det är med vattenmelon!!!

Kåta myggor!

Haha. Hörde på radion att en ny studie visar på att myggor drar sig till kåta människor. Lukter och vätskor som kroppen ger ifrån sig när i blir upphetsade dras myggr till, så som svett. Lite roligt faktiskt. Haha. Lätt att man kan mobba småböderna för detta! Mohaha. Ne, men lite intressant är det ju. Dock kan man ju börja undra varför? Tror myggor att kåta,  svettiga och gravida människor har ytligare blodkärl? Eller godare blod?

RAGGARDUSCH

Igår "dissade" Ola i rixmorgonZoo"raggardusch" eller "turkdusch" som han själv kallade det. Alltså när man "duschar" i parfym eller deo bara för att dölja lukten, som egentligen inte döljs utan man luktar bara parym OCH svett. Hur eller hur så tyckte då Roger att "turkdusch" lät rasistiskt, men att "raggardusch" var okej. Ola tyckte då att kalla de "raggardusch" med var rasistiskt, fast mot raggare då, OCH DÄR HAR HAN EN VÄLDIGT STOR POÄNG. Så fort man kallar något för "invandrar-namn", eller då använder namn på folkgrupper från andra kulturer så är det rasistiskt. Men eftersom raggare då finns i Sverige och inte tillhör något speciellt land är det okej att klanka på dom eller?
.
Tycker det är patetiskt hela diskutionen. Haha. Men i min värld heter det raggardusch och det är för att troligen gjorde väl raggarna så för i tiden och blev då kallat efter de. Så ville Roger kalla de "fuskdusch" för att inte klanka ner på någon. Dock är fuskdusch när man bara sköljer a sig med vatten utan att tvätta sig. Så kan inte kalla raggardusch för fuskdusch för det är inte samma sak. Väldigt viktigt!! Haha! Förstår inte varför vi ska vara så rädda för att söga negerboll eller trukdusch? Det heter så och det är ju någonstans inte vårt fel.

Halt halt halkan!

Har sagt det förr och säger det igen, skulle vara så mycket lättare att ta körkort om jag hade körkort. Skulle ha halkbana idag klockan 16:00 till 19:00. Tänkte då faktiskt cykla, men det ösregnade så ne! Jag tar bussen. MEN ser då att jag missar bussen hem med en kvart och får då vänta i 2 timmar och 15 minuter på nästa.. Inte helt roligt att sitta fast i Vimmerby och komma hem halv 10. Så tog mig i kragen och cyklade i alla fall, men slapp regnet precis! Så fick in lite cyklande idag med även att det var halvdag på jobbet.
.
Halkan var...tråkig! Alla har sagt att den är så rolig, men tyckte det var mest jobbigt för naken att bromsa så mycket. Och som vanligt var de bara jag som pratade och vågade säga min åsikt.
.

Dö du sjuka männska som förpestar vår värld!

Hörde att det var några /någon som hade skärt sönder ett föl någonstans i Sverige. Skadorna när fölet hittades var så alvarliga att de dog. Tarmarna hängde ut ur de kraftiga sår som hade skurits upp över magen.

Jag tycker absolut inte att det är okej att slakta andras djur för at sedn sälja köttet, men då ser jag ändå "meningen" med det. Men att skära sönder en fölunge för att sedan bara lämna den till att dö, vad kännar man på de? Är man så pengakåt att man snor levande varelser för att slakta dom olagikt och sälja svart, okej! Det är sjukt och äckligt!! Men att döda bara för dödandets skull och inte få ut något själv av det, sinnes?!
.
Ett ordenligt jävla skott i pannan!!! Och en tegelsten på kuken, och har dom ingen kuk så en kaktus i röven!! Blir så rädd, arg, fucking upprörd!!! En vuxen häst på ett annat ställe hade med skärts och fått så alvarliga skador att den blev tvungen att avlivas. Detta händer oftast ston, men hände det "min ponny" skulle jag inte vile fören den människan fick känna på så mycket smärta tills han/hon skulle be om att få kuken avskärd eller röven stoppad med spik för att få slippa mig!
.

Älsklings gubbarna! <3

Snow white and the huntsman


.
Riktig bra film faktsitk som min lille puttenutteputteputt bjöd mig på i helgen. Hihi! Värd att se säger jag bara! Hon är såååååå mycket snyggare i denna film än i Twilight. Måste nästan se den tecknade nu bara för att jämföra dom lite. Inte samma story riktigt om man säger så!!
.
Något som var halvjobbigt var att de 4 som satt på min högra sida, 2 tjejer och 2 killar, PRATADE konstant med varandra hela filmen. Dom skrattade när folk dog och alla andra var tysta. Och när Prinsen kysste Snövit så skriker den ena tjejen "MEN DOM ÄR JU SYSKON!?" Hej har inte hängt med alls och helt plötsligt skriker och stör tystnaden! Haha. Lite komiskt men ack så störande. Så till slut blev jag "tjurkärringen på bion" och sa till dom, väldigt snällt, att vara lite tysta. De resulterade dock i att dom satt och "Ttttttssssssh!":ade på varandra resten av filmen. Men men..

Häst VS Vinyl. 1-0

Försöker förklara för Mats att jag INTE VILL lära mig att DJa. JAG VILL INTE!! Då får jag frågan "varför inte?" Ja, mycket enkelt svarar jag "för jag VILL INTE" Tycker inte musik är så roligt så jag vill hålla på med det. Försöker då lägga en fin jämförelse med hur tråkigt Mats tyckte det var när jag hade hästarna. Men då är det inte samma sak... Nej självklart inte! "Hästar kan man ju dö av!" Kan man säkert av vinylskivor med om man anstränger sig. Sen tycker jag ju att de är ganska underhållande att bara titta på hästar på betryggande avstånd, och då dör man inte. Inte av själva häste i alla fall.
.
Så nej Mats, ge dig!! Haha!

MELONASSSS

Fan vad mätt man blir av vattenmelon!!! Jisses! Ska bli min nya diet! Behöver ju inte äta något annat för magen blir helt full! Kanske inte så hälsosmat men vatten morgon middag kväll. Men va fan liksom? Haha. Ganska dyrt, mend tanke på att man betalar för vatten och skal typ.. Men gott är det och mätt blir man. Måste dock kissa som en galning. Haha! Men vatten är ju bra så kan inte vara så farligt(?) Haha.

Vimmerby-Kalmar!

Funderar lite på hur KLT's "söka resor grej" på deras hemsida fungerar egentligen? För, söker man resa från vimmerby till kalmar så kommer det upp att den sista går 19:47 och det är då ett tåg. Sen om man kollar lite så kan man åka in till västervik och byta där sen ta bussen till kalmar 19:50. Detta känns väldigt onödnigt, men om jag inte hinner med tåget har jag inte så mycket val(?) Men det jag skulle komma till är att den resan finns inte med, men resan som går vimmerby-hulstfred-oskarshamn-kalmar finns med. Då går den 20:15 från vimmerby, sen framme i kalmar 23:55. Känns inte den mins lika "onödig" som vimmerby-västervik-kalmar? Så vad bestämmer om resan finns med eller inte med massa krongliga byten? Oj vad jag vill ha körkort och bil!!!!!!!

Naken för att få alkohol!?

Hörde på nyheterna nu att ett "systembolag" i norra tyskland har ett erbjudande för att locka kunder. Om man tar av sig kläderna och går in utan, handlar utan, och går ut utan kläder så får man ett presentkort på 2000 kronor. Dock fick man ha skor på sig, men fick även räkna med att man filmades och sedan att filmen las ut på nätet.
.
VEM är så desperat i alkohol att den går dit HELT NAKEN för att få sprit för 2000? Det är ju sorligt om någon gör de, och extremt hemskt att dom ger ut presentkort på sprit mot att folk skämmer ut sig. Ne!! Jag tycker inte riktigt att de var helt okej, men dom gör ju som dom vill. Jag ser alkohol som ett ganska stort problem. Finns väldigt många människor som inte kan kontrolera sitt drickande och tycker då att det bordde vara förbjudet att dela ut sprit som "vinnster"
.

För att jag är så jävla snygg!!!




.
Var med min Anggelica idag som klippte mitt halm-hår. Nu ser jag inte riktigt ut som en fågelskrämma i alla fall. Haha. Tog lite kort på tatueringen med, men insåg ganska fort att det var olämpligt att strippa loss mitt i stan. Så vi får planera in en "lantis"-dag snart så vi får ta lite bilder!! Svårt att ta kort på ryggen själv..(?)

Goda gärningar och bussrallY

Dagens goda gärning fick bli när jag frågade om kvinnan med barnvagen ville ha hjälp att lyfta ut barnvagen ur bussen. Och hon ville ha hjälp med så fick till och med visa mig fysiskt snäll med. Ojoj! Annars är ju de busschaförens jobb, men han hade annat för sig. Så när vi kommer in på stationen i Vimmerby åker den bussen jag ska med, så ställer mig upp och skriker "DEN BUSSEN SKA JAG MED!!!!" Chafören säger åt mig att gå ur och springa efter den, lönlöst när den redan hunnit iväg. Så han skriker åt mig att hoppa in igen och sen kör vi rally så vi hinner ikapp. Haha. Dom kan inte ringa mellan bussarna, utan måste först ringa till högsby för att dom seda ska ringa till den andra bussen. Så de tog nästan hela vimmerby innan den andra bussen stannade och vänade in oss. Men ombord kom jag och hittade en mobil på platsen jag satte mig på som jag så snällt lämnade fram. Belönar mig själv med vattenmelon såhär på kvällskvisten. Haha.

Sant?


6 Juni = Nationaldag = Röd dag!!!

Idag är der ju Sveriges nationaldag och allt. Tänk så fint. Och röd är den med nu för tiden så mer betalt när man jobbar. Haha. Tummen upp Sverige! Vill dom då att folk ska vara lediga och springa runt på gatorna? Vifta med flagor och supa skallen av sig sen på kvällen. Jag gillar röda dagar i alla fall och tycker det borde finnas fler sånna! OB-kåt.se! Dock efter jag tagit mitt körkort, bussarna går ju inte här ifrån på röda dagar. Inte riktigt lika kul.
.
Men nu ska vi fira att vi lever i Sverige och för tak över huvudet, mat på borden och pengar på banken. Skål med O´boy som blir det fullaste jag kommer bli i min ensamhet. Haha!!
.

smörja in in in smörja smörja smörja in

Alltså, tatuera er inte på ryggen om ni inte har någon som kan hjälpa er smörja in den. Kliar rätt bra så tänkte smörja lite aloe vera på mina fina gubbar. Dock når jag knappt någonting så fick ta en "grytslev" från köket och smörja med. Haha. Gick inte så bra som när Mats hjälpte mig dock, men får ta var man haver så att säga!

Är det Juni verkligen?

Jag vill inte vara sån.. Men förra året vid denna tid så sprang jag runt i kortbyxor, kortarmat och funderade på hur konstigt min chef skulle kolla på mig om jag bara jobbade i trosor och bh(?) Det var då "sjuklig-alldeles-för-varmt-för-att-jobba"-varmt! Jag vet att alla skriver det på facebook, men de är K A L L T ! Känslan av ett behov av halsduk, mössa, vantar! Har nästan lika mycket kläder på mig nu som jag hade i november typ! Jag gillar ju at ha för mycket kläder på mig, för hatar att frysa, så kanske bara är jag. Men kallt är det!! Så är de soigt och ser ut att kunna bli varmt på morgonen, så blir det mullet och regn sen på dagen. Varför gör de så?
.

På körskolan.....

Vad är sant om last?
A. All last som skjuter ut bakom bilen måste märkas ut.
B. All last som skjuter ut framför bilen måsta märkas ut.
C. All last som skjuter ut 1 m framför bilen måste mätas ut.
.
I boken står det:
-Last som skjuter ut mer än 1 meter bakåt, måste markeras.
-Last framåt måste märkas ut om den skjuter ut framför bilen.
Undantag: lasten behöver inte markeras om den tydligt framgår för andra trafikanter och inte skjuter ut mer än 1 meter.
.
Det rätta svaret är då för er som vill vata C, för man ska själv förstå att lasten syns tydligt för övriga trafikanter.
.
.
Du kör i 40 km/h. Hur ska du uppfara dig i denna sitvation? (en bild på en buss som står still på sin hållplats.)
A. Föstätta utan förändring.
B. Släppa före bussen.
C. Gå ut i sidled och vara handlingsberädd.
.
Om det är 50 km/h eller lägre på vägen skall man släppa före bussar som är påväg ut från sin hållplats efter att ha släpp av eller tagit ombord någon. På bilden framgår det inte om bussen blinkar ut eller inte då de är svårt att se på en stillbild om något blinkar. De framkommer inte heller vilken den högst tillåtna hastigheten är då de bara säger att jag kör i 40 km/h, inte att det är max hastigheten på vägen.  Men rätt svar är C.

De blir kaos och upponer!

Det är inte lätt när man har en vegetarina, en glutenintolerant och två "vanliga" människor som ska laga mat tillsammans. Haha. Slutade halvbra igår. Men mat blev det! MEN vem ska steka sina bullar i stekpannan först? Jag vill inte ha kött, och Staffan vill inte ha gluten. Så jag fick göra gluten fritt, sen stekte Staffan, sen Sandra och Mats. Sen kommer vi till såsen. HAHAHAHA! Mats gör den på spa från köttbullarna = mjöl i såsen. Sandra, som då är van vid att tänka "INTE MJÖL" kommer då på att vi måste göra en till sås. Så Sandra gör en sås på "Staffan-bullarnas" spa och ställer såserna på spisen och resten av maten på bordet. Alla männsikor, som helt plötsligt blev 7 stycken, kommer in och tar mat. MEN då stäls det fram den "vanliga" såsen fram på bordet = Staffan tar av de och äter lungt och fint.
Sandra: "Tog du såsen på spisen nu?"
Staffa: "Vilken sås?"
Sandra: "TOG DU SÅSEN PÅ BORDET?"
Staffan: "MEN DU SA JU DE!!!!!"
Jag fick i alla fall inget kött i min mat så är nöjd. Haha. Gjorde svamp och bön-färs typ så behövde ingen sås. Men måste säga att de var en smula krongligt att hålla reda på allt. Och då var det ändå bara två "speciallare." Mina barn ska vara en gluten, en vegan, jag vegetarian och Mats är ju lite laktos känslig. Kan det bli bättre?

Fick höra att jag är för snäll idag...

...och det är ju inte varje dag det händer så får leva på det ett tag. Haha. Får hoppas körlektionen som ska vara en så kallad "mini-uppkörning" idag går bra för den komplemangens skull!! Är lite nervös över detta. Går det skit så har jag inte jättelång tid på mig att reda ut det!! Men igår fick jag övningsköra med mamma upp till mig och det gick sjukt bra, även då med mammas bil! Var så avslappnad och gjorde allt "utan att tänka" och kunde då hålla liken mer rörlig och kolla in det som hände runt omkring. Underbar känsla!!!!!!!! Idag hade de vrit skönt med körkort då jag får vänta i Vimmerby 2,5 timme på min körlektion.... Borde kanske cykla egentligen men känner mig inte helt feberfri så kanske inte!
.

Grym eller grym?

4 timmar. 3 timmar okej. 1 timme död av smärta. så fucking värt de.
Matte på Electric ink i västervik är grym på det han gör! Inte bara att motivet blev jävligt bra och verkligt så är han trevlig att ha och göra med.
.
Blev nästan lite tårögd när jag såg resultatet. Saknar mina små gubbar och det gör ont i hjärtat att inte ha dom runt husknuten. Att Snobban skulle få tecka min rygg har jag sagt i många år, och Tuffan satte sina spår i mitt liv med all sin kärlek så det var en självklarhet. Har aldrig tvekat på denna tatuering och nu när den är gjord känns det så speciellt. Kan inte rikigt förklara hur känslan känns, men oj vad bra den är. Samtidigt sorligt, för hade hoppats att mina små änglar hade varit med mig. Snobben har det bra i skåne utan fångbesvär och det hoppas jag fortsätter så tills vi ses härnäst.
.
Älskade Tuffer, jag hoppas du inte känner någon smära längre. Att du får äta dig rik på gräs utan exem nu när sommaren kommer. Jag tänker på dig varje dag och hoppas beslutet jag tog var rätt. Men jag mins när du försvann, och det gör fortfarande så ont! Hur en sån lite vilsen själ som din kunde bring så mycket kärlek till den värld som gjort dig så ont. Du kommer alltid minas av mig och jag bär alltid med mig din kärlek!
.

Back to life!

Så, då är man åter igen i sin tråkiga vardag. Ensam i södra vi med en jobb-vecka framför sig. Dock en kort en så överlever nog detta! Haha. Har ju spenderat helgen med både Mats och kossorna som är en väldig trevlig kombo! Haha. Så mycket kärlek på så lite tid!! Underbart. Var riktigt skönt faktiskt att komma hem och bara känna att någon annan var där, man slapp sitta själv liksom. Riktigt härligt att inte vara ensam hela tiden!! Gud, vilket tråkitg liv jag lever. Haha. Ser verkligen fram emot mitt "volvo-villa-vovve"-liv med Mats sen. Hihi!

Lakto-Ovo Vegetarian, I am!

Fick en kokbok av mamma som innehåller vegetariansk mat. Den är sponsrad av FINDUS men väldigt användbar tror jag. Dock tyckte jag beskriningen i början var väldigt rolig:
.
"Benämningnen vegetarian används ofta övergripade och slarvigt vilket kan leda till förvirring. Det finns olika typer av vegetarianer. Det är därför som vi på Findus pratar om gröna och vegetariska rätter. När vi pratar om vegetarianska rätter är det rätter som uppfyller kraven för vegan. Övriga rätter som är köttfria men som innehåller mjölkproduktter eller ägg kallar vi för gröna."

.
Dom förvirrar det inte alls genom att kalla vegan-mat för vegetarisk, och sen kalla vegetarisk för grön! Varför säga att de är krongligt sen krongla till det ännu mer? Och sen att alla verkar tro att vegetarianer bara sitter och knaprar gurka hela dagarna är ju kanske inte hela sanningen. Men kalla de grönt om ni vill! Haha. Men bara för att man tar bort kött blir det inte en grön tallrik.
.
Lite längre ner så beskriver dom de olika typerna av vegetarian, så som Lakto, ovo eller demi. Då kan dom väl kalla rätterna där efter istället för att säga grön? Så är det 4 olika färger recepten är i, men hittar inget samband mellan färgerna och de står ingen förklaring till dom...(?) Haha.
.

Jag är mer trött än sjuk, hoppas jag!

Måste varit någon på körskolan som tyckte jag pratade för mycket, typ riskettans föreläsare, och som sedan la något i min festis för att få tyst på mig! Helt hes! Stämbanden har helt gått ur funktion! Men jag är inte sjuk, för jag är ju inte en sån som blir sjuk! Dock tror jag att jag har feber just nu så hoppas nätmelon hjälper! Haha. Men inte sjuk. Minns att mamma sa när vi var små att om man nyser tre gånger på raken är man sjuk eller allergisk, och jag har bara nyst två gånger. YeY! Jag är inte sjuk! Tack mamma!

Halva inne?


.
Om denna fråga är seriöst stäld så blir jag lite mörkrädd. Haha.
"Småbröstade tjejer får också svara" Klockrent!!

RSS 2.0