Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg..

De var soligt fast att det regnade(?) Hur? Jag känner mig lite som vädret i alla fall. De är både bra och dåligt. Fast ikväll så regnar det nog bara.. De kommer nog regna ett tag, väldigt länge faktiskt för det kan ju inte bli soligt om inte molnen flyttar på sig, eller? Sen kan jag väl hålla uppehåll för regnet men mot kvällarna kommer det nog regna varsig jag eller någonanan inte vill de. Kan inte hindra regnet hur länge som hälst när de är molnigt.

Men när det regnar och är soligt samtidigt blir jag bara förvirad och då slutar det oftas med att solen går i moln, eller att jag tvingar fram solen.. De är inte soligt bara för att man tvingar fram solen, men måste flytta på molnen med. Men jag kan inte det.. Inte du eller du eller du eller ni eller du kan de. Ingen kan flytta på dom molnen..

Får nog fortsätta att lyssna på winnerbäck och hoppas på sol, men ikväll regnar det, mycket :(

HÄSTSKÖTAREXAMEN

Skulle bara lägga till att mina små klasskopisar (För det var faktiskt bara kompisar som var med, så jag var totily ensam!!) klarade hästskötarexamen! Tack vare min otroliga skiklighet och noggranhet och fantastiska förmåga.. eller inte! Men dom klarade de i alla fall och blev inte en av de 60% som kuggar!!

Tyvärr funkar det inte att ladda upp bilden som är så fin på dom (elelr så är det jag som är för oteknisk) Men gå in på: http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#0

:)


MENS!!!!!!

Jag har hittat en hest som jag vill ha :) Men ska inte ha någon mer häst! OCH den stog i norrland någonstans och kostade 17 000 som jag inte, inte, inte har! Sen är jag ju invalid med.

Hästar kostar pengar, men man får i alla fall ut något av dom till skillnad från mens som också kostar en jävla massa pengar!!!!!!!!!!

500 gånger på en livstid har man mens! FEMHUNDRA!! De blir ca 9,5 år och under den tiden kommer det ut ca 7,5 LITER blod!!!!!! Och om man nu hade tänkt att köpa tamponger som kostar sådär en 30 kr för 8 st (=3,7 kr st) och man använder sådär 5 st om dagen så blir det 18,5 kr/dag!! Om man nu har mens i 9,5 år och det kostar 18,5 kr/dag så lägger man ut ca 64148,75 kr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Om jag skulle få tillbaka alla pengar jag lagt på tamponger under mitt liv skulle jag kunna köpa dendär hästen! Och göra massa annat som jag inte har råd med!

Frågesport!!!

Hur många bönder behövs det för att skruva i en skruv?

Svar: 3


Hur många instruktörer behövs det när 3 bönder ska skruva i en skruv?

Svar: 2


Hur många fodersäckar behövs det för 3 bönder ska skruva i en skruv?

Svar: Massor!

Vi ser det snöar vi ser det...? Sol?

Jag börjar undra en sak.. Är det jag som inte kommer ihåg eller brukar det helt enkelt inte SNÖA den 5.e maj? Att vakna halv 7 på morgonen och veta att man ska cykla till skolan och se ett vit snötäcke ligga på backen och att det snöregnar. INTE KUL!
<---SNÖ!!

Plask,Plask,Plask!!

De kan inte vara lätt att vara mask i dagens samhälle.

Sen på eftermiddagen då jag skulle cykla hem igen sken solen och alla var lyckliga. Förstår ingenting!? Aa, kan bara hoppas på att det är såhär finfint väder till typ år 2051 eller något sånt, lite varmare bara sen så, kanske börjar tro på Gud om det händer!!


Och när jag skriver cykla menar jag gå och glida i nerförsbackarna. Mitt knä mår inte bra och efter som att han(!!!!) inte blir bra så ska vi rönka honom(!!!!) Vill ha min tid snart! Vill inte gå runt och ha ont!! :( sad face!! Fick ett sådantdär "HakaUppSig-anfall i morse när jag cyklade till skolan. Mycket ansträngande må jag säga!

Hästskötarexamen

Jag känner att jag vill bara sitta där och peka på vad folk ska göra och sen säga "FEL, gör om gör rätt!" OOoo!! I love it!<3

Alla åkte på hästskötarexamen idag och just nu undrar jag varför jag inte följde med(?) De kunde ju bli kul. Men dom små liven som åkte övade i alla fall lite på att göra allt man ska kunna. Typ knoppa, linda ben, fodergrejer osv. Och jag fann mig i min roll: GNÄLL PÅ ALLT DOM GÖR OCH LITE TILL!!!!! MmMm ;)


Anne on Qute

Lindningen då, lycka till Anne. Du gör som alla andra men de går upp(?) Men linda upp en linda på 30 sikunder kan du allt!


Anne och Åskar

Visa häst förhand. En av anledningana till att jag inte följde med. SPRINGA! Not nice! Anne har en fin gång må jag säga, synd bara att inte hästen hade lika fint steg som Anne...



De som var roligaste var att pressa dom små, så tävla med tid är kul! Tog tid på när dom lindade upp lindor, de klarade alla, tror jag(?) Grattis! MEN knoppningen, inte okej!! Matilda var finna men tyvärr, några sikunder SEN!! Kajsa inom tid men, aa.. en stor, en liten och hej o hå! Sen så tävlade de små liven. ROLIGT!!! Eller hur? dom skulle sätta ihop ett träns och sendan snura det fint och hänga det på sin plats. Tiderna ovan säger sitt: Matilda vann men Kajsa kom inte långt efter. Linnea blev inte gordkännd, men tiden var inte bäst så det spelar ingen roll. Anne deltog inte! Dåligt.

Jag kan väl säga som så att Matilda "vann" på hemmaplan men det är INTE det som räknas. Vem kan hantera pressen bäst? Vi får se imorgon! Eller ne, de får inte jag för jag ska vara ensam :( B!!!!


Funderar starkt på ett Hell stable! Så kul!!!! KB tyckte jag skulle bli stallchef, dock var hon nog inte serriös!!

RSS 2.0