Ung och bortskämd

Jag blir så jävla kukigt fan sur!!!! Får totalt jävla utbrott!!!!!! GGGGGAAAHHHHHHHAAAAAAAAAAHHH!!!!

Är alla helt jävla blinda!? De är ju så faktiskt att ingen gör något, så råkar 2 personer göra de och dom försöker få alla att göra någonting. Men snabbt märks det att ingen tänker göra något så de finns inte så mycket mer än att bli cp arg på dom och vad händer? JO, dom som gör något får skiten!

Påminner så äckligt mycket om valstad och stalltjänsten. Fyfan vad jag blir arg!! Bara känner hur adrenalinet kryper i kroppen!! USH!!!! HAT! Så jävla starkt HAT!!!!!

Varför är det ingen som ser? Om alla gjorde sitt och inte några fick göra allt så skulle ju inte dessa några behöva bli arga och allt skulle var frid och fröjd. Jävla kuk ungar!! Jag hatar alla som gör så!! Hatar alla som inte ser vem som ska ha skit och vem som ska ha beröm!!!! Och om dom som gör något slutar med det för att visa dom andra hur jobbit det är så får man skit för att man gör lika lite som alla andra. Men dom andra lever lugnt med beröm! Är det okej? Sluta titta med röven och använd ögonen så kanske de blir lättare att se vem som gör rätt och vem som glider på ett fult bananskal och suger kuk!!!

HATAR SÅ JÄVLA MYCKET!!!!!!!!!

Så, nu har jag fått skrika av mig lite.. Känns lite bättre redan faktiskt!

Hemsidan till ridskolan som Snobben åkte till!

http://www.syds.nu/

Titta lite på hur fint de faktiskt är! Dock var det täckt av snö när vi var där men stallet var fint.


SNÖ!!!!!!!!!!

Såhär måsnte man vara kläd om man ska våga sig ut i detta snöväder!



Igår var jag och Mats ute och skottade , när vi var klara var det typ dags att börja om för det hade snöat igen.. Riktigt roligt!! INTE! Och idag kom bussen 30 min sent och jag missade bussen hem!! KUL DAG INTE!! Och det bara fortsätter att snöa! Fick putta på mammas bil förut med för hon körde fast. Då fick starka Elinor komma och visa sina fantastiska muskler! Haha!

Varm oboy är min bästa vän!

Hjärtat

Hjärtat mitt satt kvar när jag var och tittade på det i fredags. Inget konstigt alls och jag kan leva som vanligt. Inte för att de stört mig tidigare förutom när jag var jätte liten. Hade en ny läkare för min gamla som jag haft sen jag föddes har gått i pansion. Han var jätte bra men den nya klarade sig helt okej. Hehe! Han hjälpte mig med mitt arbete jag gör i naturkunskapen och det får man stort plus i kanten för!!

Har de tre vanligaste medfödda hjärtmisbildningarna man kan ha.

Ventrikel Septum Defekt (VSD)

Atrium septum defekt (ASD)

Öppetstående ductus även kallad persisterande ductus arteriosus (PDA)

Fast jag har bara kvar VSD. De andra har jag opererat bort!




Fula ärr får man i alla fall!! Men vad fan liksom! Inget jag bryr mig stenhårt om!


Marabo Vinter!!!

Har smakat den och den är inte jättegod..


Skåneland

Förberedelser på fredagen hos Kajsa, the one and only!!


Åkte som sagt med hästen till skåne i lördags och det var en lång och hård snöresa. Säger bara att YSTAD finns inte på kartan längre!! Spyr av att bara höra namnet!!!! Väl framme ditt vi skulle så gick det super bra och de kändes bra! Han får det nog superbra där nere! Bara massa ponnysar och stora boxar. Och han kommer få vara med på luciatåget som ridskolan fixar! Superkul!!


Lilla Bubben var så trött efter en så lång resa och var mer konsentrerad av mat än att vara med på bild..

90 mil totalt blev det i snöovädret och jag vill tacka
Kajsa såklart för allt och lite till!!!
Lasse som körde och lånade ut sin bil med 4-hjulsdrift. Utan honom och hans bil hade det aldrig gått vägen!
Mamma och Janne för att dom alltid ställer upp oavsett vad jag hittar på!
Morfar för att han är en ängel som gör så att allt går att genomföra.
Anne för att hon hjälpte mig skriva en anons.
Mats för att han är bäst och underbar!!!

Måste säga att jag är chockad över att det känns så bra. Men när jag tittar bort mot hagen så kommer det en klump i hjärtat. Ibland när jag tittat bort när hästarna var hemma och jag bara såg en av dom fick jag jätte dåligt samvete om jag inte gick och tittade så den andra med stog där. Även om jag hade sett båda bara för ett ögonblick sen. Nu är det ju ingen mening med att gå bort dit för.. det finns inga hästar. Men jag får fortfarande "dåligt samvete"-känslan, även fast jag vet att jag ändå inte kommer se dom för dom är inte här hemma längre.

Det känns toppen men klumpen i hjärtat kommer alltid vara där <3

Idag är dagen!!

Men först ska jag till sjukhuset och kolla om hjärtat sitter kvar! Bussen var 45 min sen igår så vågar inte ta halv 10-bussen för ska vara på sjukhuset 10 helst. Så ska ta halv 9-bussen så kommer den sent hinner jag i alla fall! För idag är schemat tajt. Går något fel går allt fel!!

Tuffan hade tagoit sönder stacketet i morse och gått ut i lilla hagen! Förstår inte riktigt, han är livrädd för eltråd, oavsett elen i den. Och snobben som har sprungit där emellan hela tiden stog där han skulle? Knepiga små djur detdär!!

"Vet du vad frihet är så säg de nu, vet du vad priset är för den?"


Harry Potter

1. De visesten
2. Hemligheternas kammare
3. Fången från azkaban
4. Flamande bägaren
5. Fenixorden
6. Halvblodsprinsen

NU har jag sett alla 6 filmer vi har här hemma och måste säga att 1 och 6 är bäst!! Sen är 2 och 3 inte dåliga någonstanns men, efter där, 4 och 5, då ballar det ur!



Så, vilken är bäst?

Tuffer kommer få de bra!

Ringde till han som TuffTuff ska stå hos nu och bara dubbelcheckade att allt är som jag planerat. Och då säger han att dom släppt in en shettis i hagen där TuffTuff ska gå för att han ska få en kompis lite mer i hans egen storlek. JAG BLIR SÅ RÖRD!!!! Gulligt tänkt!! Vackert! Känns tryckt att han ska bo där lite! Sen att hästar inte är så ytliga och fördomsfulla som vi människor som dömer folk efter ras, färg, storlek, kondis, allt! Djur dömmer ingen och har en otrolig förmåga att förlåta.. som jag kommer sakna..


TJOCK! Näst in till skadligt tjock!!!

Tuffer åker imorgon.. men inte så långt

Imorgon, imorgon, imorgon! De var nyss två veckor sen, och nu är det imorgon!

Imorgon åker min Tuffboll till fårhult hos en väldigt, väldigt, väldigt gammal klasskompis pappa och mamma. Pappan kan även beskrivas som en som Janne jagar med. På lösdrift, som nu fast större. Större hagen, stärre lösdrift, större kompisar. Som vanligt fast ovanligt.

Jag hoppas de funkar att åka med Snobban till Kajsa så han får låna en box där tills på lördag, som är i övermorgon!! Så han inte hbehöver stå ensam över natten och att han är lite torr så att han inte fryser på vägen ner mot skåneland!

Känner att en panikångest attak inte är långt borta!


Tuffer, min lilla boll som på ett mäskligt sett har gett mig mycket<3


Krångligt.se

Men hej vad lätt allt ska fixa sig. Allt bara löser sig av sig själv. Behöver inte lyfta ett finger. NOOOOT!

KuK vad allt går emot mig just nu! Jag gör något som jag inte vill men har bestämt mig för är det bästa och då när jag äntligen insett de så BomPamChang så funkar inget och allt är krångligt och inget bara funkar!

Lyssnar på Winnerbäck och försöker hitta ork...

"Dethär är slutet på en lycklig början"
"
Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen"
"
Känner efter om dethär är att vara fri"



2 äckligt jobbiga dagar kvar. Ush!
<3


Harry Potter

Har Harry Potter maraton för mig själv. Har sett på 4 filmer hittills! Tycker dom bara blir sämre och sämre!



Vilken är bäst?

Hej mitt vinterland

Alla har kanske märkt att det är snö ute(?) Och jag ser inget positivt! Vist är det lite mysigt att sitta inne med tända ljus, filt och varm oboy men är man 75% utemänniska så ser jag inte något speciellt fram emot en vinter som till 98% kommer tillbringas inomhus!!! Suger rätt hårt faktiskt!!



Lyssnar på julmusik och de är lite vackert faktiskt!

Antar att bussen kommer vara sådär en timme sen idag eller något så funerar starkt på att gå til bussen sådär 10 min senare an vad den går. Missar jag den så missar jag den liksom!! Inte hela värden!!

Blir lite småirriterad på att man varje år blir lika chokad, förvånad och överraskad när snön kommer. Jag menar hallå? Det är ju såhär varje år, varför bli så chokad!? Liksom "Shit vad mycket snö de är" Ja, precis som vanligt!!

Skulle behöva införskaffa en vinterjacka men är fattigare än fattigast!! Pengarna går som alltid till hestarna!<3

Ne, men sluta vara förvånade nu över snön!!!


VETLANDA

Försäker inbila mig att de kommer bli skönt att inte behöva gå upp så tidigt, bära vatten, lera, påsar, mocka och allt. Istället för att tänka "NEEEEEEEEEJ bara en vecka kvar! Gråt!!!" Försöker jag då tänka "Om en vecka behöver jag inte gå upp så tidigt och gå ut i de kalla vädret" Funkar de? Nja, de känns ju lite bättre.

VETLANDA idag med alla goa människor! Nice! De har inte varit lätt men nu är i i alla fall påväg att lyckas få ihop två dagar som alla kan ofra för Dollmesekten!



Och hon som egentligen styrt upp allt och troligen kommer köra får en egen hedersbild!


See you later aligater!

WHoooh!!

Tänkte på dethär med kundpinnen. Här om dagen så var det en tant (kvinna, dam, vad du vill) som bad om ursäkt för att hon inte la upp pinnen efter sina varor för hon såg inte att det låg en kvar. Så himmla trevligt! Älsker't!

Imorgon blir det vetlanda för hela bunten och jag kanske kan släppa min ineffektiva sida lite. Men jag känner såhär, att om man tycker några gör fel i att göra en sak så är det väl okej att för deras skull försöka få dom att sluta göra fel, eller hur?

Panikångest

Säger som Angelica, ena sikunden är jag lyckligast men nästa panikångest! Livet suger TravHästBalle!! Och då kan det hända att jag hamnar på min ineffektiva sida och den gynnar verken mig själv eller min omgivning har jag ju mäskt med åren(!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Men, jag vet ju liksom att jag gör rätt, men de känns ändå skit för de rätta är skit! Varför kan inte jag bara få som jag vill ha de? Jag kräver fan inte mycket!! Ett helt knä står högst på önskelistan, är det för mycket begärt att få vara lite smärtfri? Tydligen! Och mina underbara små pojkar...

Panikångest!!!!

Jobba med missbrukar?

Konvux VT 2011

Elinor Björk

Mattematik C
Engelska A
Historia A
Pykologi A
Organisation och ledarskap
(Samhäll B)
(
Psykologi B)

Vad sägs om de? Sen ska jag flytta till.. Hm? Har tittat på så många universitet så mins inte på vilket jag såg vad.. Men men, tror de var Sundsvall. Så jag flyttar till Sundsvall och läser "Programet för psykiskt ohälsa-särskild komplicerade problematik" Se länken:
 http://www.miun.se/Mittuniversitetet/Utbildning/Utbildningsutbud/ATLAS/Visa-program/?KatalogProgramId=972

Sen efter två år där så läser jag i Malmö "Andvändning av djurs medverkan i vård och socialt arbete" och sedan "Användning av häst i vård och socialt arbete"
http://www.edu.mah.se/HS140A/syllabus/ & http://www.edu.mah.se/HS172A/

Sen jobbar jag med djur och problem och allt blir perfekt! Helt perfekt...

((Mitt hjärta åker till malmö i slutet av V. 47! Men de känns bra nu<3))


Intresseklubben antecknar

Är helt tom i kollan nu för hela mitt liv håller på att ändras och ibland tvivlar jag på de bättre, men de kan nog inte bli mycket sämre i alla fall. Men, btw. Igår gick jag som vanligt ut till hästarna på morgonen och sen gick jag på toa. Sen gick jag till skolan, sen kom jag hem runt 12, mitt på dagen. Så jag gick ut till hästarna igen, så kom Kajsa hit och vi pratade skit omm våra egna liv. Sen åkte vi in till stan för att gå på gymnasieinformation. Sen, sådär halv 9 på kvällen slog det mig att jag inte gått på toa sen lite i 7 på morgonen!!! Helt sjukt!!!

Intresseklubben antecknar säger ni och jag håller med. Tudellu!!

Häsrt!

De känns lite bättre nu!


Häst, panik, ångest, hjälp

Nu har jag tagit ett steg.. vill itne kalla de åt rätt håll men, åt något håll i alla fall. Men kommer troligen falla tillbaka 5 steg! Minst!!

Mitt barn ligger ute på annons! Om någon mot förmodan skulle vilja ringa på den kommer jag la påstå att han redan är såld eller något sånt.

http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=414059

Ni kan ju ta en titt om du är en underbar människa sim vill hjälpa mig och ta hand om en underbar ponny!!


Farsdag

Har aldrig tyckt om farsdag, har aldrig riktigt haft någon pappa.. eller jag trode de men de visade sig inte ha något värde!!

Men nu när Janne är här som "pappagistallt" så är de lite kul till och med! Så bakar paj, hoppas den blir klar bara innnan alla vaknar!!



Vi var hos kusinen igår med och åt massa gott! 8 år gammal har hon ju hunnit bli. Bara 10 år kvar tills 18. Hehe!


SKOLAN

Okej, om jag går engelska A, matte C, historia A och psykologi A/B så kommer mitt schema se ut såhär:



Inte helt fel med en ledig måndag där!
Eller så sliter jag i historia A, för den känns inte som jag behöver sådär jätte mycket och går "hälsopedagofik och stresshantering" och "teknisk psykologi" istället. Vad tros om det? för då har jag bara 4 lektioner i veckan. Orkar liksom inte vara i skolan!!! Och kan man lösa det såhär vorre de egentligen toppen.

Hm...

Paraply



Tänk vad mycket roligt man kan göra av ett paraply! Var ute i snöovädret i tisdags och mitt paraply gick sönder. Så jag gjorde en klädhängare och en kjol av de. Tråkigt nog så kommer inte jag och symaskinen riktigt övrens så de blev ju lite sådär men vafan liskom.

UTDÖMD

Hej deprimerad.se!!!
Jag är så jävla arg, eller jag säger arg för att jag inte vill erkänna att jag egentligen är ledsen, svag och så jävla patetisk! Jag tror inte jag är arg alls faktiskt(?) Men, de låter bättre, mer jag liksom. Fast, jag är nog sällan arg, egentligen. Jag har nog bara sån jävla ångest över allt och är ledsen men de vill jag inte vara, men kan inte vara glad så säger astt jag är arg. Fan vad patetiskt!!! Ni ser ju bara!! Kan till och med sträcka mig så långt som att jag vägar säga att jag behöver hjälp! Okej, jag säger de: JAG BEHÖVER HJÄLP!!! Och då psykisk hjälp! Jag tycker itne om psykologer, med sitt falka leende och orialistiska tänkande. Men det kanske är så illa att jag behöver hjälp..(?)
Var hos läkaren igår som ska operara mitt knä, igen! Jag gillade honom skarpt och han förklarade bra och var REALISTISK vilket jag tycker är jätte viktigt. Liksom inte ge min massa falska förhoppiningar. ((Kalla mig negatv men jag hatar falska förhoppningar, men blir ju mer depp av dom än den bitra sanningan)) Hur eller hur, så är korsbandets båda fästen av, totalt av! Liksom of, borta, sitter inte ihop längre, skillda från knät, vad du vill. Det innebär då om jag fattat helt rätt att man måste ta bort korsbandet och ersätta de med vävnad som man tar från en annan del av benet, typ låret tror jag han väljer. MEN dillemmat är att denna lilla "ersättningsvävnad" håller bara i sådär 10 år, sen är det skört, fördigt, hej då aktivt liv och välkommen smärta! Och de är inte säkert att jag inte har ont efter operationen heller som han skule försöka ordna så fort som möjligt. Runt 6 veckor kan de ta och då prickar vi julafton perfekt räknat från idag. Så exakt 6 veckor blir de inte! De spelar egentligen ingen roll, innan jul, mellan dagarna, efter nyår, what ever! Bara de blir av...

Kanske inte äns behöver nämna min ångest över mina barn? Hästarna alltså, mina bran. Nog med att behöva gå runt och ha särront hela livet men att behöva "göra sig av med" sina barn... blir knäckt!!!!!!!!

Jag vet att alla tycker att jag är negativ när jag själv bara tycker jag är realistisk. Men, allt bara sa kräässchh och så var allt slut.

Vad ska jag göra i mina sista 10 aktiva år?


Man blev ju glad när knölen där smärtan "sprutade ut" från var borta efter föra operationen, men den glädjen var ju borta fort när den kom tillbaka sådär 2 månader efter operationen...


Såhär snyggt inlindad blev jag förra gången, de var i alla fall varmt! Och jag hade en klar anledning att gå runt kanstant i mysisar! Alltid något **Positiv**


Och knarka lite piller blir de nog med, 4 morgon, 4 kväll och 2 mitt på dagen som förra gången. Jag har inga problem med de längre men har alltid tyckt de varit obehaligt att svälja hela verktableter!!


Hästångest

Jag får panikångest på mitt liv just nu. Eller egentligen inte just nu, men sådär till nästa höst. Vad ska jag göra med mitt liv då? Och den hemskaste frågan är vad ska jag göra med min hästar? Mina barn liksom?? Tuffer vill ju inge han, jag menar, en sur förtidspansionär som inte tycker om folk. Snobben skulle väl kanske någo vilja ha men, jag då? Jag kan inte bara lämna mitt lilla barn hos någon och hoppas att han får det bra. Eller kan jag det? Han har ju inte värdens roligaste liv här och jag är inte värdens rikaste, och om jag ska utbilda mig till något är jag troligen inte hemma! Jag gråter bara av tanken!!!!

Kan man då låna ut en häst i 3 år? Ja, de är i alla fall min nuvarande tanke. För gör man det så är det ju egentligen lugna fisken. För då kan jag ju bara hämta han sen när jag vet var jag står i livet. Som att lämna barnen på läger liksom. Och känner personen att de inte trivs ihop så kan ju den känna att hon/han kan lämna tillbaka honom. Ingen ångest alls.

Känner att det finns ett alternativ som ger en väldans massa ångest, och ett altetnativ som ger lite mindre ångest. Så varför inte välja det med mins ångest? Då är ju bara frågan om någon vill ha värdens bästa häst på lån? Jag vet inte riktigt. Värden är la inte så bra...

DÖD åt framtiden, jag hatar den redan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HÄST!

<a href="http://www.libresse.se/aretshast/?flashparamcontributionid=294016"><img src="http://www.libresse.no/upload/MarketActivities/Campaigns/HorseShow2010/badge-blog-se.png" alt="Årets Häst 2010" target="_blank" border="0" /></a>

Snobban är med och tävlar om årets häst!

Han är inte bara årets häst utan livets häst!!


Mitt allt <3

Radiopratare

De måste vara ödet!! Jag frågade på min facebook om någon kunde säga något som jag skulle kunna passa att jobba med, och en kär vän svarar "radiopratare" Jag älskar ju att prata, argumentera, har lätt för att komma på saker att prata om, har åsikter om allt och har lätt föra att uttrycka mig. Som alla utbildnigar tänker jag "Men varför inte, kan bli kul" Så tittar jag på denna sida http://www.dramatiskainstitutet.se/web/Radioproduktion.aspx och tänker ju mer jag läser "De skulle la vara roligt men stockholm? och intagningsprov? Tror inte de funkar!(?)" MEN, idag på RixFM är Carina Berg gäst, en va mina många idoler och hon sger bara sådär att hon gick en radioutbildning efter att en vän till henne säga att hon pratar mycket och sånt. Detta måste ju vara svaret på alla mina frågor!!!

Ska jag lyssna på Carina Berg? Hon har ju oftast rätt!


Vad säger ni?

Kundpinnen

Känner att jag borde diskutersa och argumentera om något men har inga tankar.

Så, som nödlösning på de problemet så tänkte jag bara säga min åsikt om kundpinnen som dom tjatar om på RixFM. Självklart tycker jag att de är den som lägger upp sinna varor som ska lägga upp pinnen, vem annars liksom? När jag är klar markerar jag med pinnen att jag är klart och att det är okej för nästa kund att lägga upp sinna varor. Vad är problemet? Kan få rycket på en sån lite sak som att folk inte lägger upp pinnen efter sig. De är om att inte blinka när man ska svänga, eller inte stanna för gående vid ett övergångsställe. Samma straff borde finnas på att inte lägga upp kundpinnen efter sig i kön.

De var min åsikt de! Vad är er?

Framtid?

Har inte bestämt mig om jag gillar domhär(?) Hade dom i skolan och de kändes verken eller..
Vad??

Och påtal om skolan så har jag som vanligt beslutsångest och de blir panikångest av allt sammans!!

Passar jag att jobba?

Har slutat fårga vad jag passar att jobba som för hittar inget ändå, nu är min nya fråga då OM jag över huvud taget passar att jobba? Och om nu svaret på den frågan är JA, då kan jag börja fråga mig som vad? Men blir svaret NEJ, då vet jag inte vad jag gör(?) Sjukpansionär kan man vist inte bli om man inte har jobbat. (Hehe)

Funderar i alla fall på att läsa mer än engelska nästa termin. (Och frågan är vad?)
Min plan:
Enelska A 100p
Matte C 100p
Psykologi A/B 100p
Historia A 100p

Varför undrar alla då. Och jag vet inte!? Engelska: för att jag måste ha de oavsett. Matten: för att jag inte klarar ett G denna termin. Psykologi: för att jag vill se lite, kanske vill jobba i de området? Historia: för att Kajsa vill de och jag behöver 100p till för att få stdiebidrag. (Snål och girig som jag är)

Låter min framtid bra? NEJ!! Men jag lär ju få leva med den så får sluta hata och börja älska!


HELGEN

Angelica http://jewlika.blogg.se var jag hos och blev 5 igen! Underbart. Vi skar pumpa och gick ut i fina höstvädret och tog lite kort. lööve it!!


Vi lyckades till och med att rosta pumpakärnor. Blev barkigt i munen bara men de är la smällar man får ta!

Sen blev det...

...med mina damer. Var pumpen kul? Tveksamt(?) Men vem har inte roligt med Anne och Kajsa? Jag kan säga att jag älskar't!! Vem behöver alkohol och knark när man umgås med dom? Hehe.

Det händer inget i mitt liv så har inget att skriva så de får bli pungt här typ..


Idag

Idag blir de Angelica även känd som Anki! De blir fint! Känner att det är på tiden för "Anki-time" Var alldelses för länge sen vi var ensama tillsammans. Haha!

Denhär bannanen skulle inte få plats i ett såndär fodral som finns.. Dåligt!



Tjingchong siden kalsong!!

Mysvecka

Har varit hos min Pojke hela veckan nästan! Mysigt!!! Utan att göra något speciellt är det bara helt underbart!

Men är man tjej, som jag, så tar man till vardags med sig trettielva ton för mycket med sig i väskan som man ändå inte använder sen. Och ska man då till en lite lägenhet är det viktigt att ha sitt på sitt liksom.. Hehe

Mitt hörn!!!


Mitt hörn!!!



:)

Mormor<3

Den 2/11 åkte hela gänget in till västervik


Michael                   Jag               Christoffer               Johanna 

Sen kom Anki med på ett hörn med. Vi gick runt på staden och Johanna och Jag hittade finna stenar till Mormor<3



Jätte fint blev det till slut och du sak veta Mormor att vi minns dig som bäst av dom bästa!!



Minns dig alltid!!!


De gjorde ont, men inte hälften så ont som det gör att inte ha dig här med oss<3

älskar dig!

Pungkulor och Tuttar

Vi pratade i förgår om att de kan hända att man måste operera bort en eller båda pungkulorna. Man kan ju få cancer eller något sånt skit i dom. Så jämförde vi, eller jämförde och jämförde, påpekade att man kan få operera bort ett eller två bröst med. Och jag, som tjej, tyckte då att det är värre att operera bort ett bröst för det syns väldigt tydligt medan en pungkula är mer att de känns lite konstigt, men man lär ju vänja sig. Som att kapa av tummen liksom. Hur eller hur, men kan få en lossaskula om man måste operera bort en riktig och då kände jag såhär, kom igen liksom? Ingen ser la om du har en kula mer eller mindre. (Förutom om ni ska ha sex förstås, men dömer partnen dig så hårt så är det inget att ha sex med) Klart att det är bra att det finns möjlighet till en "ny" kulla men kan känna att det är värre att förlora ett bröst. De både känns ju skumt och syns för allmänheten. Men eftersom jag diskuterade med en kille fick jag väl ungefär förklarat för mig att pungkulor är lika viktigt för killar som tuttarna är för tjejer. Och de säger jag inget om, de är ju hemskt om man ska behöva operera bort båda delarna men måste ändå stå fast vid att brösten är ett snäpp värre.. eller?

Staden västervik

Då var man nytaggad igen! Mins inte att de gjorde så ont som de gjorde nu. Jobbigt ont liksom! Men hade ju en hel flock med folk med mig så de gick an!! Det hjälpte helt klar att ""prata bort de onda"" Angelica är ju boten mot all smärta!

Men nu ska jag till kälmär till min pöjk<3 Glömde Lillebrors påse på bussen så får hämta den på station imorgon! Hehe. Nu fiskt!

Hej då!

En lite varning

Såhär går det om man är vildsvin och roar sig på fel gräsmatta!!!



Idag var dom här igen, dom 7 överlevande! Men Janne sov... Jag hatar dom men jag har lärt mig att man kan tycka synd om saker ((och folk)) man hatar. Nu låg dom i en hög i göselstacken och frös.

Mammavildsvin lär ju vara död eller liknande så de små bör skjutas för dom är så små och kanske lite för små för att överleva vintern på egen hand. Och om dom  nu överlever så är det synd om oss när dom blir stora så ingen vinner på att dom överlever. Sorligt men sant...


Tattueringar

Lillkusinen är här och lever rövare! Hon ska med mig på tisdag när jag ska fylla i stjärnorna och skriva mormors namn <3 på handleden. Så, denna afton blev det tattuera som stod på schemat efter en lite ridtur!



Vi kan väl säga att fantasin flödade...




Hehe!

Halloween

Grannens barn kom förbi och lekte "bus eller godis" Det är ju ingen som gör det nu för tiden för vi och Lundenarna har blivit så stora. Så måste säga att det var lite mysigt!!!


Vildsvinsinvation

En jävel borta..



RSS 2.0