Kungen

Har spelat kungen 249 gånger och vunnit 200! Hej har inget liv!!! Men jag är i alla fall rätt bra på att spela kungen! Man kan fundera över om jag inte har något bättre och mer vettigt att göra och det har jag!! Men vettiga saker kommer i femitelfte-hand dagar som denna!

Har även idag märkt att min klocka på mobilen ställer om sig själv! Då vet jag ju de till i vår sen!! Intresseklubben antäcknar hoppas jag!!

Det är snart vinter!!!

Vildsvinsinvation

Jag har nog nämnt att jag hatar grisar, men om jag hatar dom tama finner jag inga ord för hur mycket jag hatar vildsvin!!!! Dom är överallt och förstör, och dom stora är farliga med! Varför inte bara skjuta dom? tycker det borde vara lag på att alla med jaktlicens (eller vad man nu måste ha för att få jaga) ska vara tvugna att sitta på pass ett x-antal gånger! Och bara skjut skjut skjuta! Nu är det ju så att jag lärt mig att de är svårt att sjuta ett dödligt skott på ett vildsvin men några måste man la kunna döda! Sen är det inte humant att skjuta mammavildsvin men, sjut ungarna då? Det är ju dom som blir ett framtida problem och vi måste jobba långsicktigt. Och någonting som jag inte förstår är varför man ens tänker tanken att fodra dessa mördarmaskiner? Hur tänker man då? Att man lockar fram dom tillvardags skygga odjuren så man kan skjuta dom kanske? MEN, problemet hos oss kan jag tycka ha blivit att INGEN har tid eller vad nu problemet är att sitta och skjuta dom. Och med tanke på hur mycket spår av att dom finns dom lämnar efter sig kanske man kan gissa var dom finns=sätt er där och skjut?

Vildsvins
jakt kanske inte är något jag kan eller är något för mig att lägga mig i men något måste ju göras och jag tycker inte att någon gör de!!! Om alla la energin som dom lägger på älgjakt på grisarna så kasnke de skulle gå lite mer framåt!

Janne sköt i alla fall en av sådär 20 stycken vilsvinskultingar som i omgångar förpesstat vår tillvara. Hans första vildsvin på sin egen tomt, nice! Och nu var det inte så att han sköt suggan som alla trodde när dom såg den lilles 7 syskon springa iväg över åkern. Dom verkar inte ha någon mamma eftersom dethär inträffade klocka 12 på dagen. Om mammavildsvin har blivit skjutet av någon eller dött av annan anledning borde flcken tagit hand om ungarna men de har dom uppenbarligen inte gjort(?) Skumt men sant.

Äckliga djur som inte ska vara här över huvud taget! Kan inte beskriva mot har mot dom idioter som släppte ut dom i det fria! Vi skulle ju lika gärna kunat strö gift över våra åkrar istället!!! DÖD ÅT DOM JÄVLANA!!!


FYllON

Idag var Västerviks tidningen full av fyllon! Nästan på varje sida var de någon som hade kört full. Killen som var för full för att klara av att blåsa, ((är det lämpligt att sätta sig i en bil då?)) En tant hade kört i diket och massa massa mer! Västervik, ge upp!! Om ni nu måste supa som särr kan ni väl åtminstånde ge fan i att köra bil? Ni kan ju döda någon, ett litet barn, någons mamma eller pappa, farmor farfar mormor morfar, MIG! Ni kan väl åtminstånde lossas att ni har ett IQ på mer än -3!!! Är de för mycket begärt?
FAN!!

Var katt har sin plats


Ankarsrum!

Var i ankarsrums skola på "Öppet hus" Mina två småbjörkar går där nu. Kände ett smått illamående av att vistas i dessa koridorer igen..



En av småglinen har samma "kapprum" som jag hade! Mins mitt skåp, 216! Helt sjukt!


Christoffers klass skulle behöva en asistent till varje elev!  Helt bara o my Gud! Liksom!!


Tekniken har i alla fall gått framåt!


KAJSA & SOFIA 9C (eller?)


Lite konst bjöd dom på med!!

Trångt på vägen

Idag när jag gick mot bussen så kom det en traktor med såndär stor skittuna. Sen från andra hållet kom det en sopbil. Vad händer?  Jo, sopbilen stanar halft ute på vägen och hämtar en soptunna. Men hallå? Våran väg är ju inte super bred, men de brydde sig inte sopgubben om så han sög i sig giftet från sin ciggaret medan traktorn fick backa ner och runt och hej och hå! Jag förstår faktiskt Henke Karlsson för första gången när han sitter i traktorhytten och viftar förbrilt med armarna och rörde på munen. Kan gissa mig till att han skrek högt för sig själv "Gubbjävel, men hallå? ÅÅÅååå!!! Jävla cp" osv!

Så dagens hat går till sopgubben!

Men de LUKTAR SKIT!!!!

Mjölksyra

Vi labbade om mjölksyra igår på Naturkunskapen.

Och mjölksyra bildas ju av att de är för syrefattigt i musklern och så får man träningsverk och whatever.. Och ordet mjölksyra kommer från att denna syra finns i mjölk (logiskt som satan) och då börjar min lilla hjärna fundea över en sak: Är det syrefattigt i kossans juverOch eftersom jag är mest lantis började vi prata om människans tuttar istället efter ett tag. MEN läraren hade inget svar, så jag sökte på gogle och där kom det bara upp en massa om att man inte ska träna så man får mjölksyra när man amar för då smakar mjölken ckligt och vissa barn är kräsna och bla bla bla!!

Så, ingen vet ingen vet? Men blir mjölken surare av att de är syrefattigt i kroppen så de blir mer syra än de ska vara?

Okej, dagens fråga: Är det syrefattigt i tuttarna? Eller mer i kötlarna som bröstmjölken görs?

Tudellu!

Klockor!!



http://theclock.blogg.se/

Är med och tävlar om en klocka som är på bilden ovan som du kan gå in och titta mer på på länken under bilden :)

Jag är mer och tävlar på denhär bloggen. Ta en titt vet'ja!

http://faakies.blogg.se/2010/october/t-a-v-l-i-n-g.html

Panikångest

Gör iordning mig för skola. "Moronfril" och "Jag har varit ute och gått med hästen med mössa på mig"-fril. Tar på mig kläder, sminkar mig och inser att min plattång inte ligger där den brukar! Jag får panik och springer runt i huset som en galning och letar, men hittar den inte. Min tanke "Shit vad gör jag nu? Vad har jag för lektioner? Kan jag skippa dom idag?" Snacka om panikångest!! Såklart hade jag gått till skolan oavsett om jag hittat plattången eller inte. Men jag blir rädd för mig själv att jag tänkte tanken!!!

Så jävla ytligt! Vem fan skulle bry sig om jag kom som en krulltott till skolan? Ingen! Eller västerviksgymnasium har ju en del människor som bryr sig och tittar rätt snätt på en om man inte är "snygg" men vad bryr jag mig om de liksom? DåligSjälvkänsla.se

Jag behöver nästan gå i terappi för mitt plattångsbehöv! Liksom
"Hej jag heter Elinor och har plattångsbehov"
"Hej Elinor"

Helsjukt!!



Minusgrader

Minusgrader!? Vadå minusgrader?! Är det inte lite tidigt? Eller brukar de vara de i oktober? Ingen koll. Bara fruktar den hemska vintern som kommer gömma oss under snö! Som förra året, fast värre (om de nu är möjligt!?)



Skulle till kalmar tidigt! "Vi" fick ställa oss och skrapa rutorna på bilen. Hur kul är det liksom?


((Förravintern))

Äpplen..

Äpplehösten är i full rulle! Sprang runt som en pansionär och klättreade i våra äppelträd. Fick lite äpplen från här och där och hästarna giller't i alla fall.



Slänger ut lite äpplen i hagen då och då och Tuffan är de sötaste som finns! Han springer omkring med näsan i marken och luktar på varända löv som skulle kuna vara ett äppl. Så ser han jätte nöjd ut när han väl hittar ett riktigt äpple som han glufsar i sig!

Matte C

Har mysslyckats två gånger på första matte C provet, 2 gånger! Inget bra resultat.. Och då snakar vi ingen lite miss utan grovt mysslyckande!



"
Du är fan bland dom bästa, hur kan du skriva ett stånthär skitprov?"

Men hallå? De är la en prestation att utan ansträngning vara påde bäst och sämst samtidigt, bara de borde vara värt ett godkänt!!

Men ajg rullar med att tag till. Man får bara göra 2 prov på samma sak.. Men vem bryr sig om rektorns regler? De lider ju inte hon av..

Dagens irritationsmoment

Dagens irritationsmoment är VEM SKA LÄGGA "NÄSTA KUND"-PINNEN?
Dom pratade om de på radion imorse. Klart som fan att den som lägger upp sina varor även lägger dit pinnen! Annars säger man ju typ "Hej jag kan betala dina varor med, varsågod, lassa på bara" Jomen tack säger man då. Men så funkar ju inte samhället, uppenbarligen..
Handlade idag, och personen framför la INTE dit pinnen! ((Morr..)) Sen Johanna, hon handlade, la tanten fram pinnen? Nej!!

Älskar denhär sidan!!!

http://snubben.wordpress.com/2007/08/06/valdtaktsskydd/

Angelica

I gårdagens afton lyssnade jag till Angelica Magnusson http://jewlika.blogg.se/ på de lilla Mejeriet i Västervik. Har aldrig förstått mig på "fritidsgårdar och sånt" Men de lät bra när Anki stegade upp på senen och bara "AAAHAAHAAAAAHHAHHHAAAAA!" Eller nått! Nice!

Ett par alldeles för stora skor det börjar vist bli höst!

Det börjar bli jävla mörkt ute! Tror jag är höstdeprimerad! Någonstans innerst inne är det lite mysigt med hösten, om man tar bort de kalla, blöta, mörka rusket som så illa tvunget hänger på. När det är lite kallt och solen skinerm då är det nice!

Men jag och ponnyhesten får i alla fall tillfälle att reflexa upp oss!


Kossor

Gick till bussen här om dagen och de stog en sånhär djurtransportslastbil vid mjölkbilsparkeringen, i alla fall, djurtransportslastbilschafören lastade av vagn nr 2 och åkte ut mot de djupa skogarna med bara "förarvagnen" eller vad det heter. Inget konstignt med det liksom. Men, i den kvarstående vagnen stog de kossor! Eller någon form av rasen ko i alla fall. Då är ju min tanke: Man kan väl inte bara lämna djuren sådär? Dom dör la inte av att stå där men utan uppsikt, är de okej? Tänk om de händer något!?


Kossorna i hagen flockas vid transporten!

6/10.2010 eller?

Jag är så trött så jag har inga tankar alls...

((Vilket drabbar mina studier och min häststackare!))

Sinnesförvirrad!

Sinnesförvirringen är total mina damer, herrar och ni där emellan.  Åkte till skolan med halv 10-bussen i tron om att jag viste att vi började 10.35. Ska bort till gymnasiet, hoppar av vid sjukhuset like always och när jag kommer till ÖB ungefär får jag en OJ-upplevelse! Vi börjar 09:35! Fan! Nu är jag en halvtimme sen! Hur kan jag vara så trög?! IQ ekkore, en hjärndöd ekkore!! Ne, helvete då.. MEN när jag kommer fram till gymnasiets portar kommer tanken "Men alarm ringde 9.e för att jag skulle åka bussen vid halv 10.e, och de alarmet har jag ju så de går varje måndag.." = Jag börjar 10:35, skönt! Men så kommer jag upp till lektionssalen svettig och dan och läser på schemat vid dörren: 9:35, FAN!

Utedag!

Var ute istort sätt hela dagen igår. Mysigt! Älskar landet!!

Plockade äpplen åt mor min och de var lite prestation för man ska inte tro att de är ett vårdat träd. Nej, de stog ut gamla döda grenar och kvistar överallt!! Smärta i ögon och händer, och röven tog lite stryk med! Men många äpplen blev det och jag är en stolt lantis!



Trodde alla gettinogar typ hade gått och dött eller vad dom nu gör på vintern(?)

Roade mig med att städa i boden med. Blev finfint och allt får plats! Organiserat till max vill jag påstå att det är med!!


((De ända som ser lite fult ut är säckarna med halm..))

 FINT VA?

Kartonger

Morfar min <3 håller på att flytta så vi hjälpte honom att plocka iordnig. De resulterade ni en väldansmassa kartonger som familjen (som nu mera heter..) Björk kunde roa sig med



Den som kom på dethär med att vika ihop kartonger kan inte haft mycket tt göra om dagarna! Snacka om inteligens! Skulle aldrig komma på de! Värdens konstruktion är det!


 Hejdå rå!

Sugrör

Insåg att de tagit bort "böjjen" på sugrören. Hur tänker man när man beslutar en sån sak? Böjjen är ju halva grejen, är det biligare utan böjj? De hoppas jag för har dom bara valt att ta bort den för skojskull, ne! Inte okej!! Ska sluta äta på ställen där dom inte har böjj på sina sugrör!!


        FEL                  RÄTT   

Träning

Träningen går rätt bra faktsitk. Men jag vågar snart inte gå dit mer för varje gång säger han något som är fel på mig!

Första gången var det "Du är en drömpasient för en sjukgymnast för det är så mycekt fel på dig" Okeeej, tack eller(?)

Andra besöket "Du är ju skapt helt skev" Jotck jag vet!

Tredje och senaste besöket, De gör ont i min fot på de "onda" (onda, i både bemärkelsen elakt och smärtsam) benet när jag står på bara de. Och då sa han att man har något där under foten som kan vara missbildat så de gör ont, så kollar han och säger "Men, va i? Du har ju inte ens någon!!?!!" Och de är alltså dåligt. Jag kanske känna att det är bra att inte ha något som kan var fel! Men tydligen är det mer fel att inte ha någon alls än att ha fel på de...

Men mina tränings byxor är la läckra, ahhaahhaa!!!


Elementet

Elinor, nöten i nötskalet! Tappade nycklarna till hästboden i elementet och så fick vi inte bort dom där ifrån!!!!!
Dom åkte ner här, i mitten "fåran"



Och nu är ju självklart gårdagens fråga:
Varför finns det "fåror" över huvud taget?



Och dem stanade typ i mitten, och vi, vilka involverar Janne och mig, fick ner den till typ 3 cm från botten. Men där fasnade dem och jag höl på i 2,5 timmar!!!!!!!!!!!
Sen kom mamma som en sol en molnig dag och sa att vi skulle fiska upp det med ett fiskespö, vilket resulterade i att vi inte längre bara hade 2 nycklar som satt fast utan även en fiskekrok. SMART!
Men att ta en gardinstång och hamare blev lösningen och tillslut, efter svett, skratt och tårar, komm nycklarna ut!


Ponny!!



Denhär bilden beskriver mitt sinnestillstånd just nu.. MmmMm!!!!

Scheman

Jag känner mig själv så bra att jag förstår redan innan jag glömt något att jag kommer glömma de. Så, min nya kärlek är scheman!! Har en massa scheman överallt på allt och andra små kom ihåg grejer.


Dethär är ett schema över när jag ska till sjukgymnasten. Fint va?



Här sparar jag pengar till saker jag vet kommer hända. Har även en lapp där det står i vilken månad som jag behöver si och så mycket pengar. FINT VA?

((Har självklart ett hemmagjort schema över min skolgång med men har ingen bild tyvärr.. ))

Töntigt men effektivt. Då undrar ju alla varför jag inte bara som normala människor kan spara pengar på ett kort eller lägga undan i plånboken, spargris eller något. Då har jag ett bra svar, Hovslagaren ex tar bara kontanter och eftersom jag bor mitt ute i nowere så måste jag ha kontanter när han kommer vilket är väldigt smidigt att fixat innan. Om jag har pengar med mig, köper jag upp dom och skjuter problemet framför mig, som sagt, JAG KÄNNER MIG ALLT FÖR VÄL!!

Och såhär töntigt är det...

Love it!


Sköldpadds porr



Jag skulle bli väldigt glad om han kunnde få barn med pumpen. Tänk att ha små pumpsklödpaddor simandes i akvariet? Skulle ju vara hur frächt som hälst! Men jag vet inte om han lyckades speciellt bra(?) Men de tål att se!!

RSS 2.0