Fuktsvettskydd!



Många anser nog att de är där (gummit runt dosan) för att göra det mer bekvämt att hålla i men NEJ så är inte fallet, eller vad vet jag(?) Men i min värld är det ett svettskydd så att även dom som har otrolig handsvett ska kuna spela utan att förstöra kontrollen.

Wii diskriminerar ingen!!!!!!!!!!


Dagens ungdom

Jag har så svårt att förstå dagens ungdom. Dom verkar ha ett eget system på allt. Och sen alla dessa ord som betyder saker som dom använder i en annan betydelse O.o

Hora är ett ord som man kan bli kallad av en av dagens ungdomar vad man än gör, om man går, sover, äter eller bara finns är man en hora. Då skulle jag bara vilja säga att hora är man om man säljer sex, allts har sex med någn i utbytte mot pengar. Så rent tekniskt kan man ju vara hora om man bara går, äter, sover eller bara finns men.. fakta i era påhopp, tack!

Fitta kan man bli kallad oavsett, det finns inte ens ett krav på att man själv måste ha en fitta för att bli kallad det av dagens ungdomar. När jag var ung sa en pojke till mig "Men, fitta är ju bra det är fina grejer. De borde ju inte vara ett fult ord?" Ja, de är la helt sant.

Chill, jag hatar folk som säger chill!!!!! Dethär ordet använder sig dagens ungdom allt för fel! Dom (små asen) har byttut uttrycket "De är okej" mot "Chill" Dah! De är ingen som är Chill, man Chillar! Tart lungt! De är Chill att ligga på stranden och ta de lugnt. Man skall alltså inte använda ordet Chill om någon springer på en på stan och säger förlåt.

Bög finns det bara ett krav på, man måste vara kille. Men om jag "känner" dagens ungdom rätt behöver man säkert inte äns vara det för att fdom ska kalla en bög. Bög har blivit något väldigt negativt, medan lebb inte är lika illa trotts att det är samma sak fast tvärtom. Det är tydligen värre att vilja ha kuk när man har en egen än att dissa kuken är man redan är utan. När man är bög är man intresserad av killar när man är kille, man är alltså homosexuell och har inget med sin status att göra som dagens ungdom har lite svårt att släppa.

Tönt är något dagens ungdomar kallar dom som inte använder orden ovan.

Sen dethär med att "Kom hit ska jag slå dig" Förväntar dom sig att man ska komma då? Eller säger dom så för dom är helt säkra på att ingen är så dum så dom kommer? Vad händer om någon kommer? Slås dom då eller springer som iväg? Och de är aldrig så att don kan röra på sina feta arslen och ta sig hit och slås, nej! Dom måste vara på hemmaplan. Antaglingen för att dom ska kunna gå hem eller ringa en kompis.

Och varför ska man blanda in sina kompisar? "Kom med dina kompisar hit till mina kompisar så ska vi göra upp" Jag menar va? Varför skulle jag vilja slå på dina kompisar om det är dig jag är arg på? Och varför skulle mina kompisar vilja slå på dig om jag är arg på dig? Lika komplicerat som allt annat antar jag.

Och denhär, den slår allt "Fan vad jobbig du är jag ska slå din lillebror" Ööh!? Okej.. Jag har faktiskt ingen kommentar. De är bara så, jag vet inte. Och detta citat har någon skrivit till mig med, en såndär dagens ungsom typ.

Man kan ju bli helt knäckt, och det har jag nog blivit.


Fjortis

-Hur stavas rosa?
-Som de låter..
-Med å eller o?
-O
-Men då är det ju inte som de låter, de låter ju som ÅåååÅååååÅååååÅåå!!!!

En släng av ordblindhet har man ju inte dött av!

Har hittat en ny hobby, eller ny är väl ett starkt ord men har riktat in min mobbning på en ny målgrupp. Fjortisar! Funderar på att skaffa en blogg och göra nar av fjortisar exempel:

*Skaffa blont hår med svart utväxt på ungefär 10 cm.
*LÖSÖGONFRANSAR+mascara så att man inte ser annat än "ögonfransarna" Klumpigt värre!
*3 tubber fondatium varje timme, MINST!
*Läppglans/läppstift. Gärna lite utanför läpparna så att dom ser större ut.
*Skriva hur lite mat jag ätigt och hur mycket jag spyt upp. "Ingen vill ju vara fett"

Men vist låter de roande?


Sill är strämming!

Dagens FULASTE kunskap!

Sill är inte en fisk, sill är strömming. Så äter du sill äter dig egentligen strömming, men om man äter strömming äter man egentligen sill då? Men sill är i alla fall ingen fiskras, eller art(?) utan sill är en maträtt som görs av strömming!

Äter man abbore så äter man abbore. Äter man lax, äter man lax. Äter man gädda då äter man gädda. MEN äter man sill, då äter man strömming!!!!


Tuffer, the one and only!

(egnetligen kanske man borde skriva något som folk vill läsa men jag orkar inte..)

Idag använde jag min häst som redskapsställ, funkade bra faktsikt.



Kan ju medela att han fortfarande jobbar som gräsklippare och verker trivas relatift bra med det!!


...




GRIS en sista gång..

Ska bara lägga till en sista gång hur mycket jag haatar grisar!!!

En fin lite jämförelse kanske skulle sitta fint!


DÖD

Instängd

SLIT! (Jag lovar att de var tortyr att skrapa dethär)

Tillskillnad från kossor!

Frihet

Gemenskap

Söt!!

För sista gången: ÄT INTE GRIS!

Septum

Jag vill pierca snoken vet ni. Men har inga pengar till de för de tänker jag inte göra själv!! En lite tjurring skulle väl bli fint? (a)
Se hela bilden







Men så är det dehär med hjärtat. Hur de nu kan vara ett problem men de är det i alla fall. Läkaren blev ju lite sådär halv sur när jag piercat läppen för de var typ slämhinna eller något sånt(?) OCh i näsan finns de ju med en massa skit..

Då är frågan: Är näsan lika farligt som i munen? NE va!(?) Kan de ju inte vara? Eller..?

GRIS

Man gillar ju ite grisar mer för att man "umgås" med dom!! Då umgås är = se dom ha ont och bara ligga där och ha värmeslag! USH!!! Dom bara skriker, bits och är sjuka. Benen funkar inte och ne!



Vaför bara utrotar man inte rasen gris? I både tamt och vilt tillstånd! Och att undvika att äta griskött är som att skala en bannan upponer! Mycket svårt!! De är gris i allt, men min nya favorit perog är det bara kossa i :) De kan man ju i alla fall vara glad för!

Ne, dom små asen från väl leva vidare, eller ne de får dom ju inte var de är slagtoffer allihoppa! Men rasen, eller arten eller vad de är!


Ett litet bekvämt slagtoffer som ligger i "matskålen" eller räna är väl mer rätt kanske(?)


Och dehär? Den undersa hade den överstas svans i munnen  med, innan jag tog kortet! Syskonkärlek till max, om det nu skule finnas någon kärlek i grisas liv!! NEJ!!!


Jag och min  lillebror i skolans grisstall när jag var 6 år.
Grönt veckoslut fanns även då!!

Gubbyxor

Gubbyxor och hänga tvätt! Idag är inte min dag!



Mamma kommer in i köket där jag och bror min siter och säger "Är dethär dina byxor Michael?" Och håller upp sulsulsul byxor och jag skriker "Dom kan jag ta" Hoppar upp från stolen och tar på mig dom! O.o

Hej då mormor <3

Du kommer alltid finnas här och jag vet att du tittar på oss och vill att vi ska vara glada.

Men de är svårt att vara glad när man aldrig kommer höra dig skratta igen.

Du fanns alltid där när de var som värst och la alltid ner din stjäl i att alla andra skulle ha de så bra som möjligt.

ÄLskade dig då, älskar dig nu, älskar dig förevigt!!







Jag har aldrig levt utan dig, precis som luft har du alltid funits där och utsn luft kan man inte leva vidare.

Men du vill inte att vi ska deppa.

Du ska leva vidare i våra minen och alltid finnas där.

För jag vet att du tittar på oss nu och vill se oss le precis som du

<3

RSS 2.0