Tips..

Dagens tips till allmänheten blir att gå inte igenom "vi har röjt skog men inte plockat upp efter oss och det finns ingen stig"-skog ikläd shorts och fopatofflor. De gör ont och fopatofflorna går sönder!!

KAJSA the one and only!

Kajsa tar inte sönder glas... Hon tar sönder aliminiumBURKAR!

Kajsa ser smart ut!

Kajsa alltid redo!!

Kajsa stretshar i en nice ställning!

Kajsa klär sig alltid rätt!!!!!

Kajsa
  äter nyttigt!

Kajsa studerar jämt!

Kajsa är ALLTID glad!!!!!!!!!!!!!


STÄDA MAMMA, STÄDA!!

Flyttade från lägenheten in the oldby den sista. Sååååå flyttstäda till förbanelsen, SÅ mycket grejer vi har här hemma och sen ska mina grejer med få plant, HUR? Hur undrar jag då!? Börjar få en Kajsa känsla av att vilja slänga allt!



Aldrig mer balkonghäng :( Sad face!!! De har varit lite kul att titta på alla små muppar som sprungit fram och tillbaka på parkeringen! Specielt när om häler ut sin öl lite för att kunna skryta med hu mycket dom har "drukgt" HAHAHAHAHA!!!

Sen undrar jag VARFÖR har våran dammsugare två, 2, TVÅ på och off knappar?!?!(?) Varför? rker det inte med en? Sen måste den ena var on för att man ska kunna ona den andra annars är allt off!


Världen är konstig, de är bara att inse! Onödig och konstig!!

Drägel överallt!

Tänkte medela världen att jag fått en betskena (eller hur det stavas) OCH de har agit sådär en månad att lära sig leva med den! En aning osams är vi helt klart.

Påminner lite om när man är förkyld och man inte kan sova för att man inte kan andas genom näsan, fast i dethär fallet miunen. Men samma princip!! De blir i alla fall drägel överallt, tur att man sover ensam(...)

Arbetsförmedlinge suger!!

Arbetsförmedlingen är en skrämande plats som jag INTE går till friviligt igen! Men eftersom jag blev student igen här om dagen så är jag alltis inte arbetslös länger utan har ett vanligt somarlov precis som man har när man är liten!

Så i höst blir det att leva hos mamma, på bidrag och plugga! Hoppas jag ska kunna rida lite med men det är en senare fråga(?)


Studenten!!!!

Egentligen kanske dethär skulle ha skrivits den 10/6 när jag tog studenten men har inte haft "skrivlust" på väldigt länge!!


Men här har vi väl typ hela gänget!! Saknar tillomed dem jag inte tycker om! Dom bidrog alltid med något.


Och vi kan inte vara mer ärliga än så!


Men mest saknar jag nog dom jag faktiskt tycker om!!!
Elinor Andersson Linnea Walström Anne Lidhom Kajsa Johansson Matilda Svensson!



HIPPHURRA FÖR HÄR KOMMER HÄSTELEVERNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kan ju ta och skriva om balen med. Den var så gullig på något sätt att alla som bara "Öööhhh!!" till vardags var hur fina som helst. Gillas starkt!





Kommer sakna Valstad! De är nog både sämsta och bästa tiden i mitt liv!!! <3
Kommer hur eller hur aldrig uppleva en sådan tid igen så får leva på den ett tag!


RSS 2.0