"Hade du blivit mindre lyckad skulle jag vågat satsat"

Dessa ord sas från en klock vän till mig om min utväckling i mitt liv! Jag vet inte riktig om jag ska ta de som en komplemang eller inte?
.
Lite som om lyckan skulle ta slut efter ett tag, så blir någon väldigt lyckad så är det ingen idee att resten försöker för det kommer ändå inte gå. Haha, som om jag skulle vara lyckad?
.
Lite som att man ska ha en ful kompis för att själv framstå som lite snyggare=de går bättre att ragga. Haha! Den filosofin gillar jag att folk kör med, för de har vi ju faktiskt bevis på! Men vi har nog inga bevis på att de fungerade..
.
Jag flängde hit och jag flängde dit. Nu när jag ser på mitt förflutna (som jag lämnade för lääänge sen) så fattar jag inte hur jag kunde våga göra visa saker. Hur? Haha. Hamnade lite här och var utan att veta hos vem, var, hur eller varför. Men de löste sig alltid. Fan ibland kunde det ju gått riktigt illa men jag har haft jävla tur!! Känns ibland som om jag bad lite om att hamna i skiten, men ändå blev de "lyckat" Så finns det dom som undviker det till max och ändå inte lyckas.. Var det så hon menade min lilla vän? Man måste nog vara knäpp för att de ska bli lyckat!


Men du är rätt knäpp du med!

Min nya pärla!

Forshaga shopper
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Så lite uppdatering som möjlig är väl mitt mål med helgen! Ska bara mmmmmmmmmyyyyyssssssssaaaaaa hela långa dagen, och lite till! Men först ska jag ta mig till KälmÄr och hitta helt själv till Mats. Domt att misslyckas! Haha. Sen ska jag sova hela långa dagen och sen kommer blixten slå ner och regnbågen glimta fram!
.
Trevlig helg fuckers!

Dagens-i-lands-problem

Mina trosor åkte in i röven så fort jag böjde mig på jobbet, och eftersom jag böjer mig sådär 300 gånger/pass så blev de väldigt jobbigt. Och nej de var inte några string utan mer slappa tant trosor som kanske egenligen hade sett sina bästa dagar. Nu är dom i himlen!! amen!
.
Nu kanske inte detta låter så jobbig men det var verkligen plågsamt! Saknade min trots-tid lite då jag använde kalsonger. Haha. De var tider de..
Lite den känslan!

Hatar!

Hatar dom som skriver på facebook att de betalat räkningar, så jag skriver här att jag har betalat räkningar.
Hatar dom som skriver på facebook mellan vilka tider dom har jobbat under dagen, jag har jobbat 04:30-08:00, 16:00-19:30
Hatar dom som skrivet på facebook vilka tider som ska jobba imorgon, jag ska jobbar 04:30-08:00
Hatar dom som skriver på facebook att dom är nyttiga, för de är inte jag!
.
Haha! Behöver lite kärlek känner jag! Hoppas på att de finns massa av de i kälmär i helgen <3

En helg med Anne

!Denna bild talar till mig
.
Då jag varit inne i en Astrid Lindgren-fas så passa det utmärkt att utnyttja Bästa Annes körkört och bil för att se oss om i dom småländska skogarna. Vi åkte först och gjorde en insatts för de fattiga och handlade på rödakorset här in Vimmerby. Sedan vidare till Sverigs äldsta ek och åt mat och sedan vidare till Katthult och bullerbyn! Love!! Sen blev det till att jobba sova jobba och sen vidare iväg någonstans där vi fikade! Mys!! Såg världens vackraste nordsveskar som man bara vill ha med sig hem!

När jag blir stor vill jag bli som du!

Har verkligen en för snäll chef! Vad jag än gör för fel så skäller eller skyller han aldrig på mig. Oftast skrattar han åt mig eller så säger han "De är inte mycket att göra åt" Även när jag har gjort ganska stora missar så lägger han aldig skulden på mig som person utan gillar läget och försöker göra de bästa av de! Såååå bortskämd är jag!
.
När jag blir chef (HAHAHAHAHAHA!!!!!!!) ska jag tänka tillbaka på honom och sträva efter att vara som han nu är mot mig till mina (stackars) anställda.
.
Nästa vecka blir även en "lyxvecka" med bara två tidiga uppstigningar! Underbart! Kan nog behövas eftersom jag ska få min dom av läkaren på måndag förhoppningsvis!

Drömmen om ett barn

Såg att de var ett par som lagt runt en halv miljon på att skaffa barn. De är sjukt mycket pengar! Dom hade gjort massa provrörsbefrukningar med det fungerade inte så dom bestämde sig till slut att adoptera. Och de var "inget fel" på föräldrarna påstod läkarna, de blev bara inga barn.
.
Jag tror jag är emot provrörsbefrukning! Jag menar de finns så mycket barn där ute i världen som behöver föräldrar så om man nu inte kan få egna på "vanlig" väg så tycker jag nog att man kan hjälpa ett barn som redan finns. Egentligen skulle kanske ingen få få barn alls tills de inte finns några barn kvar! De lät lite slaviskt.. Men någon kanske förstår vad jag menar? Sen ska jag ju säga att om jag själv satt i den sitse skulle jag säkert med vilja gå och få mitt eget barn (men jag ska ju inte ha några så de problemet är ju löst)
.
De verkar lite som att alla tror att livet blir så bra bara dom skaffar barn! Som om alla problem skulle lösas då? Nej, de är då dom börjar. Och tiden precis efter är la jobbigast eller? Nu har jag ju inga egna barn så kanske inte är expert på ämnet, men så jävla underbart kan det inte vara att torka bajs och vara vaken hela nätterna? Finns tydligen par som skaffar barn för att "rädda" förhållandet. Då är man i alla fall ute och cyklar för är det något som tär på förhållanden är de la barn..
Eller?

För de är ingen vanlig dag..

..för jag har jobbat 12 timmar! Hurra hurra hurra!
.
Ja, och nu kommer alla bondbarn och arbetsnarkommaner säga: "Men jag rååå?" Men de handlar om mig nu, och jag har nog aldrig jobbat 12 timmar på den dag förut(?) Och då menar jag inte "varit på jobbet 12 timmer" utan JOBBAT 12 timmar. Eller jag har självklart varit på jobbet med, annars hade det ju aldrig gått.. Men jag har liksom jobbat dom timmarna!! Tummen-fucking-upp!!
.
Vi pratade massa om hur olika alla kossor är, att dom reagerar så olika på så lika saker. Vissa står still och njuter medan andra hoppar högt och sparkar! Men de är klart, dom är ju små egna individer och de är det jag älskar med djuren! Var jag inte i dagligt behov av just de för min överlevnad kunde jag lika gärna jobba var som..
Jag gillar verkligen dom små odjuren!
Hur stora öron kan man ha?

Jag ska tvätta hela lagården lilla bonde..

.
Har varit på jobbet nästan hela dagen och städat städat städat! Fint inför vintern som närmar sig med stormsteg! Är bara hemma en snabbis och äter sen på't igen!
.
Dum i huvudet som jag är och inte lyssnar på mig själv så tänkte jag ta bort lite spån under gummimattan hos en ko som är lite..nervig kan man väl säga. Men det går så bra och hon är så lugnt och helt jävla plötsligt kommer det ett ben flygandes!! Jag ramlar på spaden och hammar under en annan ko som till vardags är det mest jobbiga as som finns. Men min nya favoritkossa bara står där och jag får till och med dra mig upp med stöd mot henne. Gud vara dig nådig 873! Jag är dig för evigt tacksam!! Men ont som fan inte vet jag gjorde, och gör de!! Varför? Varför jag!?

Vad har hänt med sjukvården?

Har fått ont i mitt kära knä igen och sjukgymnasten tror att de är ännu en menisk-skada så han tyckte att jag skulle ringa och boka en läkartid. Och idag ringde jag till västerviks sjukhus och vad händer? JO JAG FÅR EN TID REDAN NÄSTA VECKA!!! Jag blev som i chock så kunde inte rikttgt ta till mig vad han sa! OCH tiden passade med mitt arbete med, utan att jag behövde säga hur jag jobbar. Helt tagen! Tack, tack!!
.
Är det en tredje operation som väntar?
(efter första operationen när dom sa att allt skulle bli bra, sug min kuk säger jag bara!)

Bildbrist.se

Då min dator har gjort slut med min mobil för han blivit för slapp, eller kanske för att han har hålt på med andra datorer(?) går det inte att lägga över bilder från den. Så jag lever på hoppet om att en dag kunna införskaffa mig en kamera så jag kan föreviga alla fina saker jag upplever.. eller något sånt!
.
Så drass med gamla bilder får vi göra ett tag till må jag tro. Men vad gör det när allt kommer omkring?
.
Har även börjat skriva på min självbiografi som alla gör nu för tiden. Man kan inte dö utan att ha skrivit om sitt meningslös liv. Haha. Så jag hoppas på att jag blir rik på den och kan leva lyxliv i resten av livet!
Haha!!



Bröderna Lejonhjärta

ÅÅåååååååååå!
Vad fin den är! Har typ gråtit mig igenom hela filmen!! De är så man vill tro på att de finns en Nagiala som man kommer till när man dött, och sen när man dör där så kommer man till Nagelima och sen, vem vet? Och allt blir bara bättre och bättre för varje liv man lever. Vist blir man lite sugen på att tro att de är sant?
.
En intressat sak jag såg i filmen är att när Skorpan och Jonatan har räddat Orvar från katlagrottan så går dom till fots tills dom kommer över bron fårn Tengils land där deras hästar står och väntar på dom. Då sitter soldaterna som jagar dom på islandshästar, men när dom kommit över bron sitter dom på halvblod.. Hur gick de till? Haha. Sånt jag aldrig tänkt på tidigare, för sånt tänkte man inte på som barn. Men det är tydligen så att de har spelat in scenerna från Tengils land på Island, och där finns det inga andra hästar än just islandshästar, men scenerna från körsbärsdalen är inspelade i Danmark så där gick det bra att ha halvblod igen. Spännande!

Dröm.se

Hörde på radion för ett tag sen att människor i ens omgivning HATAR när man ska börja dra igång vad man har drömt.. Men nu gör jag de för jag gillar ju att störa folk. Haha.
.
Jag kommer in mitt under lektionen som är någonstans där jag aldrig varit förut. Och inser att min klass består av de personer jag gick i samma klass som i högstadiet(?) I alla fall så skulle vi göra en uppgift som gick ut på att vi skulle tänka på det hemskaste vi varit med om, välja en film där huvudpersonen hade varit med om något liknande och sen skriva om det. Den du syrran, den kanske du kan använda på dinna barn sen nar du börjar jobba! Jag kom som sagt in sent så Angelica Magnusson fick förklara för mig vad uppgiften gick ut på. Men innan jag började med uppgiften så sprang jag och Angelica runt och flamsade och frågade Tom Åberg massa konstiga saker om tumstockar? Men Camilla Kanth blev så förbannad på oss för vi störde så till slut satt vi oss ner och började skriva. Jag valde då att skriva om hur jag förlorade min pappa och tog "Skattkammarplaneten" som film! (Love den filmen!!!) Och hela drömmen från att vara en fin "återträff" med gamla klassen förvandlades till en mardröm! Jag började stortjuta och började inse hur hemskt allt varit!
.
Så vaknar jag och känner att jag gråter och är helt groggy! Som om någon slagit mig i huvudet.. Betyder de något? Är de ett tecken? Vad undrar jag, vad?

Haha!

Jag har blivit så mager...

...att jag har fått blåmärken på höfterna av mia arbetsbyxor. HAHA!
.
Ne de kanske inte var hela sanningen, men blåmärken har jag fått! Dock är det närmare sanningen att mina långbyxor som jag så snällt fått har lägre midja än kortbyxorna jag hade i somras=skärpet nyper in i höfterna nu=blåmärken. Enkel matematik! Och då jag böjer mig ner hundratusen gånger per dag så börjer de göre litte onter! Haha.
.
MEN sanningen är ju inte lika rolig somgnen så jag lever på att de är för att jag blivit smalare! Haha!

Astrid Lindgren

Har gått in i en "älskar och knarkar Astrid Lindgren"-period. Hon är min största idol! som så många andra..
Hon blev en författare och inte tack vare sin dåliga barndom som så många andra, nej! Utan av sin bra barndom som hon så gärna har berättat om. Hur hon blev inspirerand av den då hon och grannbarnen fick leka fritt på Näs-gården där hon växte upp! Hennes fantastiska barnsagor om allt och inget! Om bråkiga Emil. Om Pippi som trotsar den feministiska synen. Om barnen i bullerbyn som lekte som hon själv som barn. Ååå listan kan bli låg och underbar! Man får icke glömma brödena lejonhjäta som till och med får svärglada mig att tror lite på Gud!!
Go Astrid!!

Hej och välkomna åter!

Haha.
Tänkte eftersom jag inte har något liv så tänkte att jag ändåN alltid sitter här så kan jag la lika gära skiva några rader om mitt menigslösa liv (som jag älskar som Winnerbäck hade sagt) Lite, så ni få som läser kan få må lite bättre. Skadeglädje är den enda sanna glädjen eller hur?

RSS 2.0