Jesus planerade inte så bra..

Då var julen slut då! Nu är det väl påsk man ska sigta in sig på att överleva till? Men eftersom det bestämde sig för att bli vår den 23 december i år så kanske de blir en lätt resa! Har kommit på varför vinterhalvåret känns så långt och sommarhalvåret så kort.
.
För, våren börjar typ med påske, sen mindre än en halv månad senare är det första maj. Sen är det skolavslutningar lite in i juni (när man var ung i alla fall.. Men har småsyskon!) Sen midsommar samma månad. Sen i augusti återgår allt till de normala och då är det väl typ slut på sommarhalvåret?
.
Sen vinterhalvåret är bara ett ända långt mörker. Sen börjar julen typ första advent sen håller på till nyår, så är det lååångt till april och påsk utan att de händer någonting. Så vintern känns så mycket längre bara för det inte händer någonting. Man kan inte ha några mål! För de var längesen det hände något och det är långt kvar tills de gör det hela tiden. Så sommaren går så fort för "de var nyss 1.a maj och nu är de redan midsommar"-känslan kommer!
.
Men nu peppar jag påsk!!
.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0