Sant eller falskt?

Igår kom jag, Mamma och Janne i en hög diskution om vad man kan tro på om man läser på Facebook eller bloggar. Mycket lite kanske, man ska alltid vara kritisk! Men mamma tyckte inte man kunde tro på något!! de kan jag väl känna är överdrivet, eller? Janne bara skrek så hörde inte vad han sa (som han gör när han troligen har fel men måste säga sin åsikt i alla fall) Vi pratade nämligen om 15 år och mammas blogg, att de är lite olämpligt att de ska ha ett spädbarn när en av föräldrarna är omyndig, dom slås och mamman skadar sig själv. MEN är det sant eller säger hon det bara för uppmärksamhet?

De som får mig att tvivla:
1. Hon hade en bild på brännmärket och då visade hon bara sin hand, sen när hon vidiobloggade hade hon plåster på=hon kanske inte gjort de alls!
2. När de går lite segt för hennes blogg, lite färre besökare om dagen så blir de jämt ett så dramatiskt händelse. Ex. missfallet och bråket.
3. Hon säger att hon spräktes vid förlossningen och sen blev hon med barn innan den tidsramen som man skall kunna ha sex efteråt. Min fråga: Hur blev hon gravid igen?
4. Både pappan och mamman kommer med dåliga bortförklaringar på enklar frågor. Som:
-Varför använder ni inte kondom?
-För vi har inte råd.
-Men ni har råd med ett barn?
-Men de är för små!
-Men, man kan ju trä en kondom över huvudet, om du har så stor snopp ska du inte vara i en slida!
Sen tog Kevin bort sin blogg!

De känns ju någonstans lite tvivelacktigt! Men egentligen rör det inte mig över huvud taget. Men känner att de var lite droppen när hon säger i en vidio på sin blogg att dom slås och att dom ska förlova sig i samma veva.. OCH dom har ett bran!! Någonstans undrar man, var är Michaelas föräldrar?


Kommentarer
Postat av: Evelyn

Läser också hennes blogg, man blir ju mörkrädd! Nu är de förlovade också, hurra! x)

2011-02-15 @ 09:02:07
URL: http://nevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0