Dröm eller verklighet?

Hade en sjuk dröm inatt. Har börjat drömma saker så när jag vaknar vet jag itne vad som är verklighet och vad som bara var med i drömmen.

Inatt var det i alla fall så att bonden här hemma hade tagit en Chiraffe och lagt den på en balvagn och ställt den på en åker. Jag och mina småsyskon och grannen skulle rädda den men slog bara fel numer hela tiden när jag skulle ringa till djurskyddet, så vi gick dit istället. Väl där så kom resten av bybarnen som bodde här när jag var lite och hade fått order om att stoppa oss från att rädda chiraffen. Vi "låste" in dom i ett rum som ledde till ett annat rum, som ledde till ett annat rum.. Men problemet var bara de att de bara gick att låsa dörrarna från insidan så när vi gått ut kunde vi ju inte låsa in dom. Så dom kom ut och så var de bara att springa mot chiraffen. Och där någonstans vaknar jag. Helt sjukt va!? Men de var så verkligt!!



Igår var jag i alla fall (i verkligheten) hos min söts föräldrar! För första gången, och han har varit här hur många gånger som helst! Kändes konstigt att inte ha träffat dom när jag har varit kär i deras son i mer än ett år liksom. Haha. Men nu så!! Åt jätte gåd middag och mmsig kladdkaka! Min mamma smörade för Mats mamma om vilken underbar son hon har. Hihi!!

Kommentarer
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

jag vet inte vad jag ska säga ? finns det en moske där du bor ? skriv ner alla frågor du har om muslimer och islam och intervjua imamer <3 jag vet inte vart i koranen det står att man ska bära slöja men sara den där bloggen jag tipsade om tjejen sa att islam säger att man ska bära slöja när man har tillräckligt kunskap om islam <3 kram <3 följ med kompisar om du är rädd till mosken fast det finns ingenting att vara rädd för egentligen :D kraam <3

2011-01-16 @ 14:48:47
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/
Postat av: Iris

Haha,vilken sjuk dröm! xD

Btw,fin blogg!

2011-01-16 @ 17:18:54
URL: http://sweetiris.blogg.se/
Postat av: Becca

sv: Självklart får du länka till min blogg :D

säg gärna till när inlägger är uppe för jag läser det gärna :D

kramar

2011-01-16 @ 17:48:24
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: Nathalie

roligt att du var med och tävlade:D vinnarna finns nu uppe på bloggen! om dte inte blev du får du jättegärna anmäla dig igen:D länk finns här:

http://liborius.blogg.se/2011/january/dagens-blogg-9.html#comment

2011-01-17 @ 09:23:46
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

ska jag säga till Sara att du vill prata med henne ? jag kan länka din blogg på hennes kommentarsfält till dig !

2011-01-17 @ 10:52:47
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

vi visste innan vetenskapsmän vad som skiljer söt och salt vatten i havet och varför dem inte mixas ! vi visste innan vetenskaps männen om mycket ! läs om bigbang explosions teorierna på www.islamguiden.com och www.islam.nu om du vill ! Gud existerar !

2011-01-17 @ 10:55:07
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0