KalmarlänstrafiiiiiiiiiiK

Åker som vanligt buss, då körkortet är lågt ifrån taget.. Men så var det en man och hans son som ville med bussen och han säger "De går bra att betala med kort va?" Nej det gör det inte, har aldrig gått och verkar inte kunna gå i framtiden heller!! Hur kan man ha missat de? Hur eller hur så rotar han i fickorna och hittar inga lösa pengar. Busschafören säger "De går att köpa billjet på resecentrum, men jag går om 2 minuter och nästa buss går om en halvtimme." Så herren och barnet får gå ut och köpa sin billje, men hinner inte med denna buss. Så slog det mig, varför sa inte busschafören åt honom att köpa en billjet i automaten som står jämte busshållsplatsen typ? De hade gått fortare än att gå in till reseptionen. Eller vad gör den automaten där om den ine funkar till de?
.
Men den största frågan är ju trots allt varför det inte går att betala med kort på KLTs bussar? De var ju dethär att vi lever på 2000-talet och har lämnat stenålden bakom oss. Dom har ju dock skaffat ett "resekort" som man laddar på, på resecentrum.. Det borde gå att ladda på hemma från datorn, eller gör det de? För annars måste man ju ändå gå till ett resecentrum för att få in pengar på de, och åker man bara buss en gång ibland så kan man lika gärna köpa billjeten med en gång.
.
Tror i alla fall att KLT har lite att fila på för att deras system ska bli lite bättre. Jag tycker dock det är synd att dom fått igång systemet så man måste betala varje gång. Haha. SnålJävel.se!
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0